Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 07, 18:23)
tai, kad matyti iš nuotraukų, jog didelė dalis nežiūri į tai kaip į konkursą, o kaip į eilinę mamyčių galeriją, nes konkursinės foto ant pirštų skaičiuojamos cool.gif

kaip visada, negalima nesutikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 08, 17:37)
atrodo, kaip įklijuotas vaikas
user posted image

nuotrauka nesumontuota.

viskas gerai, gavau iš autorės AŽ su įrodymais.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 08, 19:35)
nuotrauka nesumontuota.

Na va, viskas išaiškinta drinks_cheers.gif

Šiaip labai graži nuotrauka, spėju, gaus nemažai balsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 08, 20:35)
nuotrauka nesumontuota.

thumbup.gif thumbup.gif labai graži foto
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 08, 18:35)
nuotrauka nesumontuota.

thumbup.gif thumbup.gif bus už ką balsuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 08 spalio 2009 - 18:49
Ir man labai graži, kur vaikutis negyvose kopose miega wub.gif Juk ten negyvos kopos arne?
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 08, 17:37)
atrodo, kaip įklijuotas vaikas

kodėl? dangus negiedras, vakarėjantis, vaikas aprengtas, logiška... fotkinta iš žemiau, o kopos ir yra visokio aukščio ax.gif dar smilgos matyti eina virš patiesalų..
Papildyta:
QUOTE(zana33 @ 2009 10 08, 17:50)
Arba as zabala arba tikrai kazkaip idetas ax.gif ,nes to pakloto kampai stati kazkodel stovi g.gif

vėjas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 08, 19:35)
nuotrauka nesumontuota.
Labai grazi nuotrauka wub.gif tik labai idomu kokiu metu laiku padaryta? ax.gif ir kur padaryta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 08, 18:28)
graži,net labai thumbup.gif
tik mano akimis tai photoshopas,jei jau tikrai klystu tai sorki,bet tie kampučiai taip kaip kirpti atrodo,šiektiek liejasi,o vaikų rūbeliai ties pilvuku,nu tikrai "iškarpytai "atrodo.Photoshopas...

g.gif arba foto šiek tiek besiliejanti g.gif nes pažiūrėk, nėra 100 proc. kokybės, jei ilgiau žiūri, tai kažkaip tas vaizdas biškį plaukia... muiline gal darytas ir taip atrodo... kažkaip mneatrodo, kad kas šitaip vargtų g.gif pajūrys gi ne koks safari ar dar koks mažai regėtas vaizdas, kad bandytų spaudžiant grožį įklijuoti g.gif nelabai tikiu smile.gif
Papildyta:
nu vo, Rustė išaiškino, kabinkit antrą medalį Vici, manęs neapgausit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 08, 22:43)
Labai grazi nuotrauka wub.gif tik labai idomu kokiu metu laiku padaryta? ax.gif ir kur padaryta? ax.gif

man tai labai panašu į negyvas kopas, jos yra tarp Juodkrantės ir Pervalkos Neringoje mirksiukas.gif
Atsakyti
O man ta foto nežavi,nežinau kodėl blush2.gif vien gal pati idėja, kad kopose su pagalvėle taip ant plikos vietos, ai nežinau... nebalsuosiu už tą, bus kas be manęs balsuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Kad matosi ten ne pledas, o kaldrytė, tai neprisiplojus prie žemės. Vaizdas nenatūralus, dėl kontrasto ir netikėtumo faktoriaus, bet visai realus - pavargo vaikas, numigo, tai tėvai ir paklojo mažiukei. Man gražiau žiūrėtūsi, jei būtų fotografuota iš arčiau (ryškiau), o pastarasis kardas kažkodėl nesužavėjo rolleyes.gif
Atsakyti