Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 12:23)
[kaip gražiai glaudžia meškutįuser posted image

bet ar miega? Gal nemiega? akys pramerktos blink.gif kriminaaaalassss!!!!!!!!!!
Kur bambekles ziuri?
kodel neminejo, kad sioje nuotraukoje "suvaidintas" miegas...
Ar tik ne todel, kad nuotrauka grazi, bet nera labai labai ispudinga, lyginant su mergaite pievoje.... ?

Manau, tai dar vienas argumentas, patvirtinantis mano pries tai issakytas mintis.

Beje, Loretoidas, nuostabi nuotrauka wub.gif Kodel nedalyvaujate su ja konkurse? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 11:24)

mat kaip, nes man nesuvokiama, kodėl žmogus galvoja, jog žino daugiau ir geriau už kitus.
nu , bet tebūnia. matyt ne man ir suprast. 4u.gif

galvoja gal todel, kad turi galva, ir retkarciais ja naudojasi? g.gif O kad zino "daugiau ir geriau", niekas to nesake. Cia jumi pasidarete tokia isvada mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 12:44)
bet ar miega?  Gal nemiega? akys pramerktos  blink.gif kriminaaaalassss!!!!!!!!!!
Kur bambekles ziuri?

jau ankščiau buvo kalbėta, jog kūdikiai miega prasimerkę.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 12:46)

o man nesižiūri kažkaip tokie prisimerkę rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 11:44)
bet ar miega?  Gal nemiega? akys pramerktos  blink.gif kriminaaaalassss!!!!!!!!!!
Kur bambekles ziuri?
Ar tik ne todel, kad nuotrauka grazi, bet nera labai labai ispudinga, lyginant su mergaite pievoje.... ?

tg jau buvo apie tai kalbėta,kūdikėliai miega skirtingai,kaip ten Rustė sakė,yra 5miego stadijos.

šita mano favoritė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 09, 12:52)
tg jau buvo apie tai kalbėta,kūdikėliai miega skirtingai,kaip ten Rustė sakė,yra 5miego stadijos.

nebūtinai kūdikiai , aš visa gyvenimą miegų "atsimerkus" šiurpokas vaizdelis kartais būna sakė MB ...
Atsakyti
Ištryniau blush2.gif . Gal susireikšminau, gal ne apie mano foto buvo kalbėta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 09 spalio 2009 - 12:09
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 12:46)

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 09, 12:52)
šita mano favoritė ax.gif

Gal miega, o gal ir nemiega. Gal ziuri i zaisliuka.... o gal sitas kudikis nemiega atsimerkes..... Tiketina, kad nuotraukoje jis budrauja.... tongue.gif doh.gif
Cia toks pats "mazarminis" mano paistalas, kaip ir bumbekliu apie vyrsenius, "vaidinancius" miega, vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 09, 12:58)
Miegančių vaikų konkursą suprantu šiek tiek kitaip, todėl nededu foto, nes nepagaunu jų kažkaip išskirtinai, gražiai miegančių smile.gif

nu netikiu visai.
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 13:04)
Gal miega, o gal ir nemiega. Gal ziuri i zaisliuka.... o gal sitas kudikis nemiega atsimerkes..... Tiketina, kad nuotraukoje jis budrauja....  tongue.gif  doh.gif
Cia toks pats "mazarminis" mano paistalas, kaip ir bumbekliu apie vyrsenius, "vaidinancius" miega, vaikus.

o jūs nemanote, kad vadindama nepažįstamas bumbeklėmis jas įžeidžiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 13:05)
nu netikiu visai.

smile.gif vienas vaikas miega palėpėje, ten be blykstės neprieisiu, o dukra neleido jos fotografuoti miegančios biggrin.gif doh.gif , nes miega nusiklosčiusi. Be to, jei įeisiu į jų kambarius, jie atsibus cool.gif . Manau, šis konkursas tikrai labiau tinkamas kūdikėliams. Nors yra gražių foto su didesniais vaikais.
Atsakyti

QUOTE(Aidulia @ 2009 10 09, 11:58)
Ištryniau blush2.gif . Gal susireikšminau, gal ne apie mano foto buvo kalbėta blush2.gif

Tai nedalyvauji kaip supratau?gaila,tavo fotkės visada gražios mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 12:04)
Gal miega, o gal ir nemiega. Gal ziuri i zaisliuka.... o gal sitas kudikis nemiega atsimerkes..... Tiketina, kad nuotraukoje jis budrauja....  tongue.gif  doh.gif

doh.gif tokie pusmetinukai,suvaidinti tikrai nemoka
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 09, 13:06)
o jūs nemanote, kad vadindama nepažįstamas  bumbeklėmis jas įžeidžiat?  g.gif

Ne. Nes nemanau, kad bumbeklės, pavadintos bumbeklėmis, turėtų įsižeisti biggrin.gif

O kodėl jūs taip sureagavote? Jaučiates įžeista?
Beje, aš neminėjau jokio niko mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 09, 13:11)
doh.gif tokie pusmetinukai,suvaidinti tikrai nemoka

Kur as rasiau, kad sis konkretus vaikiukas (labai grazutis, beje) - vaidina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 spalio 2009 - 12:15
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 09, 13:08)
smile.gif  vienas vaikas miega palėpėje, ten be blykstės neprieisiu, o dukra neleido jos fotografuoti miegančios biggrin.gif  doh.gif , nes miega nusiklosčiusi. Be to, jei įeisiu į jų kambarius, jie atsibus cool.gif . Manau, šis konkursas tikrai labiau tinkamas kūdikėliams. Nors yra gražių foto su didesniais vaikais.

bet tai nereiškia, kad jie nemiega gražiai.
tiesiog kiti niekučiai netinkami foto, kuri visiškai patenkintų tave.

o kažkas dar siūlė miegančius nešiot dėl gražių kadrų laugh.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 13:12)
Ne. Nes nemanau, kad bumbeklė pavadinta bumbekle, turėtų įsižeisti biggrin.gif

O kodėl jūs taip sureagavote? Jaučiates įžeista?
Beje, aš neminėjau jokio niko  mirksiukas.gif

ne, nesijaučiu.
Atsakyti