Medute28,siandien mane turejai matyti sanatorijoje inesiau maza ruzava vaika
                Labutis ,
 ir zinoma as kaip visada akla ,man tik masaziste pasake kad Jus atvykote registruotis  

Pasiskambinau į Sodrą,bet nenudžiugino manęs.Biuletenio man neapmokės,tad suku uodegą,kaip čia susiverst su pinigiukais.Juk nepaliksiu dukrytės ligoninėj vienos 
 . 
Nuvažiavau į parodėlę,pasiemiau fotiką.O kad jame elementų nėra,tai nei galvoj nei uodegoj

Su telefonu biškį pafotkijau,einu laido ieškotis,pabandysiu įkelt.

Nuvažiavau į parodėlę,pasiemiau fotiką.O kad jame elementų nėra,tai nei galvoj nei uodegoj
QUOTE(Mimmi @ 2009 11 03, 19:49)
Pasiskambinau į Sodrą,bet nenudžiugino manęs.Biuletenio man neapmokės,tad suku uodegą,kaip čia susiverst su pinigiukais.Juk nepaliksiu dukrytės ligoninėj vienos 
 . 

O tai jeigu vyras su dukryte paguletu? Gal jis dirba,tai gautu bileteni,o tu galetum dirbti(beje ar dirbi ,ar ne?)Kai siuo metu taip sunku su darbais
Lauksim nuotraukyciu
Beje tavo gimimo diena kaip mano sunaus vidurinelio(tik metai ne tie
QUOTE(Mimmi @ 2009 11 03, 19:49)
 . 

sveikute,
as esu nustebus, kodel gi neapmoka? nagaliu patiketi?
na kelk nuotraukeles greiciau, jau nekantrauju.
migle 18val nuluzo vaikas. po darzelio kaip lapelis. po to man 4-5 ryto buna linksma. vakas dainuoja
QUOTE(joolita @ 2009 11 03, 20:24)
sveikute,
migle 18val nuluzo vaikas. po darzelio kaip lapelis. po to man 4-5 ryto buna linksma. vakas dainuoja
  nezinau kazkaip jai reikia pareguliuoti ta miegeli. nezinau ar gerai yra ja kankinti ir neleisti miegoti?
O tai ar poguliuko miega darzelyje? Mano is pradziu irgi 8 vakare ir nuluzdavo,bet paskui priprato....Kazkaip duok numiegoti valandziuke ir budink,nes kitaip labai susimaisys laikas,ir tu pati pervargsi
                NikeZ>na jo dėl VRC dienos stacionaro jums įdomei gavosi  
  Va taip va dėl savo vaikelių nagais ir ragais turi kovoti  

nezinau kazkaip jai reikia pareguliuoti ta miegeli. nezinau ar gerai yra ja kankinti ir neleisti miegoti?
O į kokį darželį jūsų mažutė eina? Kokios jai ligelės ? Mums siūlė nuo pavasario gal leisti į Vilties lyg tą centrą..bet žiūrėsime kokia situacija bus su dukrytės būkle...dabar tai man atrodo nerealu ją leisti kai visiškai silpna

Sorry mamytės esu naujokė ir nelabai žinau kurios vaikutis kuo serga..tai klausinėsiu vis

Mes tai bandome neleisti anksti miegoti nes tikrai tada 4-5 tenka su ja "šokti"
 aišku pikta būna tada..kartais ant rankų prie tv nulūžta keliom minutėm  

O į kokį darželį jūsų mažutė eina? Kokios jai ligelės ? Mums siūlė nuo pavasario gal leisti į Vilties lyg tą centrą..bet žiūrėsime kokia situacija bus su dukrytės būkle...dabar tai man atrodo nerealu ją leisti kai visiškai silpna
Sorry mamytės esu naujokė ir nelabai žinau kurios vaikutis kuo serga..tai klausinėsiu vis
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 03, 08:14)
Kad kasžin, kasžin.
Ačiū dievui dramoj kolkas mes visi tokie darboholikai. Kiekviena repeticiją šventas reikalas.
Vaje, Ramunka, teisybė buvo kad Tomukas nepamirš pažado.
QUOTE(linele.m @ 2009 11 03, 10:55)
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 03, 19:57)
O tai jeigu vyras su dukryte paguletu? Gal jis dirba,tai gautu bileteni,o tu galetum dirbti(beje ar dirbi ,ar ne?)Kai siuo metu taip sunku su darbais 

Lauksim nuotraukyciu
 )...As irgi veziukas,kaip ir jus....
Lauksim nuotraukyciu
Vyras bijo,kad nesusitvarkys su vaiku.Beto mane paliko tik pusei etato,o jo alga yra daug didesnė negu mano.Negaliu įkelt nuotraukų,nes kompas sugedęs, o į loptopą nepasijungia.Rytoj vyras sukels nuotraukas,tai parodysiu.
Dabar gimtadienius švęsim su tavo sūnum kartu
sveikute,
O neapmoka todėl,kad aš pati turiu neįgalumą ir sodra per metus apmoka tik 90 dienų už biuletenį.O aš po operacijos pusę metų biuletenį turėjau,tai mano limitas jau išnaudotas.Ir nesvarbu ar aš pati sirgsiu ar vaikas
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 03, 20:39)
O tai ar poguliuko miega darzelyje? Mano is pradziu irgi 8 vakare ir nuluzdavo,bet paskui priprato....Kazkaip duok numiegoti valandziuke ir budink,nes kitaip labai susimaisys laikas,ir tu pati pervargsi 
 cia mano nuomone...
vat kas ir svarbiausia, ji neina pietu miegelio, nebent jei vaziuojame, tada jau parpia.
na reiks pabandyti pazadinti po valandziukes kaip sakai.
as pati visas 5-6 val keliuosi. tai man nebeda. bet kartais norisi dar pasnausti,o ji jau dainuoja.
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2009 11 03, 21:04)
migle lanko ugdymo istaiga VILTIS. simulionio gatvej. darzelyje jei labai patinka. ten vaikuciu yra,uzsiemimai buna.
o ligeliu turime daug.
ji turi visiska negalia. VCP, maitinimosi sutrikimas,seiletekis, 2 laipsnio kepenu fibroze, vienos ausytes kurtumas, didele bluznis pas ja, zvairumas ir toliaregyste, traukuliai nuo temperaturos,klubai isnire..... begalia tu ligeliu,visko nebepamenu. ji ligu maiselis pas mane. nestovi,nevaiksto,nesedi,nesivarto,nekalba,nekramto....
bet akys pas ja gyvos. ka jei reikia manau ji tikrai supranat
pamenu as labai bijojau ja i darzeli leisti. bet kai pabuvau pirma diena pora valandu su ja. pamaciau,kad jai cia patinka, ant rytojaus jau viena pabuvo iki pietu. o paskui jau ir lankydavo, du kart i savaite. nes toli budavo ja vezioti. irmyn ir atgal susidarydavo 100km.
siuo metu gyvename vilniuje, tai lanko kas diena. o kaip bus toliau,ziuresim
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2009 11 04, 00:27)
Vyras bijo,kad nesusitvarkys su vaiku.Beto mane paliko tik pusei etato,o jo alga yra daug didesnė negu mano.Negaliu įkelt nuotraukų,nes kompas sugedęs, o į loptopą nepasijungia.Rytoj vyras sukels nuotraukas,tai parodysiu.

.
O neapmoka todėl,kad aš pati turiu neįgalumą ir sodra per metus apmoka tik 90 dienų už biuletenį.O aš po operacijos pusę metų biuletenį turėjau,tai mano limitas jau išnaudotas.Ir nesvarbu ar aš pati sirgsiu ar vaikas
tai negerai,kad neapmoka.
bet vaikiuko juk nepaliksi vieno. cia jie matyt taip taupo. gal susitvarkys tevelis, po darbuko ir tu atleksi,prisijungsi prie slaugymo
va prisiminiau,toki atveji.
kai gulejau sanatorijoje, ten tevelis su dukra guejo. tai jau visos mamos tik jam ten padedavo. vezimeli suveike,kad ant ranku nereiketu nesioti. viska aprode,viska papasakojo,paaiskino. vienas vyrukas musu aukste buvo, tai rupinomes juo
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 03, 22:48)
Vaje, Ramunka, teisybė buvo kad Tomukas nepamirš pažado.
susukai berniukui galva. tai va jau ir kavalieriu turi
o del sokiu, jei ten bardakai vyksta,tai nekisk nosytes.
                laba ryta ,mamukai ,as turiu minty,kai kurs medute kita temele parasytu musu visus Nickus ir vaikuciu bedukes ,nes as pati irgi labai painiojuosi kurio kuo vaikutis serga  

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 11:53)
laba ryta ,mamukai ,as turiu minty,kai kurs medute kita temele parasytu musu visus Nickus ir vaikuciu bedukes ,nes as pati irgi labai painiojuosi kurio kuo vaikutis serga  
Sveikos,as su NikeZ
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 04, 13:26)
as uz