Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Labukas 4u.gif darbais uzsivertusi nelabai yra laiko i SM uzsukti, o namuose po darbo norisi mazyliu pasidziaugti smile.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 03, 11:45)
Tomo protelis kaip 1-2 metu vaikiuko....sesei dabar 3 metukai,bet ji tikrai gudresne...mano tomas nesiorentuoja valandose,jam netgi atrodo ,kad vyrai gimdo vaikus,nu zodziu visko cia nepapasakosi....

is tavo pasakojimo, mna jis protingesnis atrodo nei 1-2 m vaikas, bet tu geriau zinai verysad.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 09:53)
laba ryta ,mamukai ,as turiu minty,kai kurs medute kita temele parasytu musu visus Nickus ir vaikuciu bedukes ,nes as pati irgi labai painiojuosi kurio kuo vaikutis serga  blush2.gif

drinks_cheers.gif butu aiskiau mirksiukas.gif
Papildyta:
Ernestytaaa pamete Tomukas galva del taves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2009 11 04, 16:23)
Labukas 4u.gif darbais uzsivertusi nelabai yra laiko i SM uzsukti, o namuose po darbo norisi mazyliu pasidziaugti  smile.gif
is tavo pasakojimo, mna jis protingesnis atrodo nei 1-2 m vaikas, bet tu geriau zinai  verysad.gif 
drinks_cheers.gif butu aiskiau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ernestytaaa pamete Tomukas galva del taves  smile.gif

Nu supranti,kaip kokioje situacijoje. Mezga,atrodo ne kiekvienas ta padarytu,bet jis kaip robotas,ismoko taip daryti ir varo i prieki,aisku akis uzdedu ir nuimu as arba mociute,jis to tikrai nemoka schmoll.gif Buityje lyg ir supranta,bet turiu viska sekti is paskos,sugalvoja tokiu nesvankybiu doh.gif

Ernestytaaa,kol esi jauna ir laisva -lakstyk visur ,kur tik speji,o bernai tegu kraustosi is proto....Spesi visada galva ikist i.....Tau linkiu tik stiprybes ir linksmai gyventi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
vakar kompas pagaišo, o šiandien vėl veikia, kas supras tą techniką smile.gif
Mačiau Jūsų pageidavimus, tai tuomet visos į až parašot gimtadieniukus, ligeles, vardukus savo mažylių ir viskas bus sutvarkyta thumbup.gif
Mudvi su Nike šiandien pagaliau susitikom sanatorijoj. O jau mano mažoji kad rėkė mankštinama, pasirodo mankšta visai kitokia nei kad darė namuose, sakė reikia tvirtinti nugarytę, kojos visai neblogos, na, ir rankos dar...tai va, rytoj nuo pat ryto bėgiosim po procedūras, nežinau kaip mažoji atlaikys, kur rasim laiko pavalgyt ir pamiegot, nes grafikas įtemptas doh.gif ti, va, tiek žinių, jei ilgiau nebūsiu, žinokit, arba pc pamiro arba aš vos pasivelku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 11 04, 19:22)
Sveikos mergaitės smile.gif
vakar kompas pagaišo, o šiandien vėl veikia, kas supras tą techniką smile.gif
Mačiau Jūsų pageidavimus, tai tuomet visos į až parašot gimtadieniukus, ligeles, vardukus savo mažylių ir viskas bus sutvarkyta  thumbup.gif
Mudvi su Nike šiandien pagaliau susitikom sanatorijoj. O jau mano mažoji kad rėkė mankštinama, pasirodo mankšta visai kitokia nei kad darė namuose, sakė reikia tvirtinti nugarytę, kojos visai neblogos, na, ir rankos dar...tai va, rytoj nuo pat ryto bėgiosim po procedūras, nežinau kaip mažoji atlaikys, kur rasim laiko pavalgyt ir pamiegot, nes grafikas įtemptas  doh.gif ti, va, tiek žinių, jei ilgiau nebūsiu, žinokit, arba pc pamiro arba aš vos pasivelku biggrin.gif

taip taip ..... manksta ten gera thumbup.gif Mes jau kelinta karta pas Jelena mankstinames mirksiukas.gif kokias jus dar proceduras gavote ...... ?

tiesa ryt varau i santarus pas reabilitologe i konsultacija o kuris ten pastatas santaruose ,tas kur priesa vaiku neurologini ..... na kur yra neisnesiotuku ir naujagymiu skyriai ? (ten gulejom po gimdymo)

P.S medute susimatyti buvo smagu,maniske beveik visada rekia lotuliukas.gif bet jau neimu i gava 4u.gif
Atsakyti
Nike, aga, ten kur yra konsultacinė poliklinika, ten ir reabilitologai smile.gif
gavome tokias procedūras-parafinas, ergoterapija, masažas, mankštos, perlo vonios, purvo vonios, logopedas atrodo viskas smile.gif
Atsakyti
Labu vakaru 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 03, 21:48)
Kai ateinu laisvo laiko turėdama pažiūrėt dabar jų repeticijų tai iš šalies tikrai liūdnokas vaizdas, supratau net vadovę kodėl paskutiniu metu privengia važiuot į pasirodymus. Visai visi ten aptingę pasidarę, o aš taip negaliu.

Paskutiniu metu man iš viso taip yra, kad jei dirbt tai dirbt iš paskutiniujų.

Vaje, Ramunka, teisybė buvo kad Tomukas nepamirš pažado.

Gal vadovo grieztesnio reik g.gif

drinks_cheers.gif

O ka as tau sakiau lotuliukas.gif jie nieko nepamirsta doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 11 03, 23:27)
O neapmoka todėl,kad aš pati turiu neįgalumą ir sodra per metus apmoka tik 90 dienų už biuletenį.O aš po operacijos pusę metų biuletenį turėjau,tai mano limitas jau išnaudotas.Ir nesvarbu ar aš pati sirgsiu ar vaikas

Jetus kas darosi unsure.gif kokia neteisybe verysad.gif

QUOTE(joolita @ 2009 11 04, 05:22)
pamenu as labai bijojau ja i darzeli leisti.

kai gulejau sanatorijoje, ten tevelis su dukra guejo. tai jau visos mamos tik jam ten padedavo. vezimeli suveike,kad ant ranku nereiketu nesioti. viska aprode,viska papasakojo,paaiskino. vienas vyrukas musu aukste buvo, tai rupinomes juo 

Atsimenu sita istorija biggrin.gif ir kiek mes tau visos kalem i galva pameni doh.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir pas mus buvo kai mes su Zygiu i sanatorijas vazinejom,toks juokas imdavo is mamu kurios nerdavosi is kailio,kad tik tam teveliui padet doh.gif o kokius jie poto kardibaletus naktim keldavo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 10:53)
laba ryta ,mamukai ,as turiu minty,kai kurs medute kita temele parasytu musu visus Nickus ir vaikuciu bedukes ,nes as pati irgi labai painiojuosi kurio kuo vaikutis serga 

drinks_cheers.gif dar foto albuma galim susikurt bendra visu,kad smagiau bendraut butu smile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 11 04, 18:22)
pasirodo mankšta visai kitokia nei kad darė namuose

Palauk tu dar nebuvai Druskininku sanatorijoj hihihi.gif mes buvom papuole pas tokia kaulu lauzytoja biggrin.gif bet po jos mankstu Zygis pradejo vaiksciot wub.gif dabar tikriausiai jau ji nebedirbs,nes jau tada ja kviete i uzsieni dirbt cool.gif

Manksta yra labai skirtinga sveikam ir neigaliam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 04 lapkričio 2009 - 19:13
QUOTE(Medute28 @ 2009 11 04, 20:12)
Nike, aga, ten kur yra konsultacinė poliklinika, ten ir reabilitologai smile.gif
gavome tokias procedūras-parafinas, ergoterapija, masažas, mankštos, perlo vonios, purvo vonios, logopedas atrodo viskas smile.gif

KAS TAS PARAFINAS ? PURVO VONIOS KA JOS DUODA ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 19:30)

Info:
Purvas http://209.85.135.13...r...=clnk&gl=lt

Parafinas http://www.astrameda...?lang=1&sid=371
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 20:30)

sveikute,
na miglei darzelyje daro parafino voneles,ten rankytem jei daro. pas ja nykstukai pritraukti,tai kad atsipalaiduotu ten daro parafino voneles.
ideda rankutes i maiseli ir ikisa i ta vonele. ten kaip sildo tas rankytes. na as taip supratau,kai man papasakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolita: 04 lapkričio 2009 - 19:51
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 04, 20:47)

TAI GAL IR NAMIE galima daryti parfino vonias ? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2009 11 04, 20:50)
sveikute,
na miglei darzelyje daro parafino voneles,ten rankytem jei daro. pas ja nykstukai pritraukti,tai kad atsipalaiduotu ten daro parafino voneles.
ideda rankutes i maiseli ir ikisa i ta vonele.

kaip idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 14:07)
as uz  drinks_cheers.gif  ir vaiku ir musu  ax.gif

as taip pat uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 04, 19:51)
TAI GAL IR NAMIE galima daryti parfino vonias ? 

Nebandziau nei karto,bet ko lietuviai nesugalvoja biggrin.gif
Atsakyti