Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

aciu visoms uz palaikyma. pasijutau neviena ax.gif galiu kaip kuolu i galva gavus. atrodo laikas sustojo. tik gumulas gerklej pakilo,pagalvojus ir kiek gi dar tas gyveimas man paruoses. nueinu pasmigle, ji vis nusisypso man, idomu ka vaikas galvoja. net akys po vokais pasislepe nuo verkimo.
sakau issiverksiu ir toliau kabinsiuosi i gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 23, 12:33)
4u.gif sveikos,

turiu klausima, kaip tu supratai kad seiletakis tavo vaikui? Nes mano maziukas irgi amzinai slapes nuo seiliu, bet kruminiai dantukai lenda tokie mesos gabalai didziuliai, kad as maniau nuo ju g.gif  bet kai perskaiciau tai net susimasciau ir kaip jus ji gydete ar tvarket?

Laba
Pas mus seiletekis visada padidedavo, kai dantims eile ateidavo, todel ir balandi nurasiau kruminiams dantims. Bet jis tesesi iki rugpjucio, nors dantys jau seniai prasikale buvo. O kai nuvaziavom pas pulmonologe, ji is karto pasake, kad reikia stabdyti seiles ir nusiunte pas neurologe. Ji israse raumenis atpalaiduojanciu tableciu, o jos labai neskanios. Pora kazkaip sugyrdziau, o paskui pasakiau jei nerysi seiliu - gersi tabletes. Pavyko, nors dar kartais nutysta per barzda, bet kai pasakau ryk, tai sureguoja.
Bet nebutinai gali kosuliai atsirasti, maniskis turbut daznai paspringdavo tom seilem, todel plauciuose zidiniai atsirado.
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2009 10 23, 12:57)
aciu visoms uz palaikyma. pasijutau neviena  ax.gif  galiu kaip kuolu i galva gavus. atrodo laikas sustojo. tik gumulas gerklej pakilo,pagalvojus ir kiek gi dar tas gyveimas man paruoses. nueinu pasmigle, ji vis nusisypso man, idomu ka vaikas galvoja. net akys po vokais pasislepe nuo verkimo.

Laikykis 4u.gif , visada po juodo periodo ateina sviesus, tik reikia islaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linalink @ 2009 10 23, 14:20)
Laba
Pas mus seiletekis visada padidedavo, kai dantims eile ateidavo, todel ir balandi nurasiau kruminiams dantims. Bet jis tesesi iki rugpjucio, nors dantys jau seniai prasikale buvo. O kai nuvaziavom pas pulmonologe, ji is karto pasake, kad reikia stabdyti seiles ir nusiunte pas neurologe. Ji israse raumenis atpalaiduojanciu tableciu, o jos labai neskanios. Pora kazkaip sugyrdziau, o paskui pasakiau jei nerysi seiliu - gersi tabletes. Pavyko, nors dar kartais nutysta per barzda, bet kai pasakau ryk, tai sureguoja.
Bet nebutinai gali kosuliai atsirasti, maniskis turbut daznai paspringdavo tom seilem, todel plauciuose zidiniai atsirado.
Papildyta:
Laikykis 4u.gif , visada po juodo periodo ateina sviesus, tik reikia islaukti 4u.gif

maiske ir iki dabar seiliu neryja. su seilinukais bunam. pas migle paralyzius apemes visa kuneli.
na laikaus dar. gal rytoj jau bus lengviau. kai viskas sviezia,tai ir juoda uztad.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 23, 12:57)
aciu visoms uz palaikyma. pasijutau neviena  ax.gif  galiu kaip kuolu i galva gavus. atrodo laikas sustojo. tik gumulas gerklej pakilo,pagalvojus ir kiek gi dar tas gyveimas man paruoses. nueinu pasmigle, ji vis nusisypso man, idomu ka vaikas galvoja. net akys po vokais pasislepe nuo verkimo.

Va cia saunuole kad taip mastai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laikykis ryt bus kita diena o ji bus daug geresne uz siandienine mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zinai, Joolita, gal tau ir ne iki juoku dabar, bet norejau pagal save tau duoti patarima, musu visas gyvenimas yra kaip zebro oda juoda-balta, tai va kai jau buna visai sik...., ten juodas dryzis, bet kai jau buna visiai sub... prasideda baltas ir jis ten toks nemazas lotuliukas.gif lotuliukas.gif , lailykis as cia ir sau visada taikau, juk ir man visko per diena buna reikia save kartais po kelis kartus uzvesti, bet gyventi tai vis norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 23, 14:33)
Va cia saunuole kad taip mastai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif laikykis ryt bus kita diena o ji bus daug geresne uz siandienine  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tik mane neramina,uz ka as uz nuoma mokesiu. nuomos sutarti ant manes padarem. oi kaip cia bus.
o susipykom,kad. jis neima manes pas savo gimine. tiesiog jis seda vienas ir vaziuoja. net nekviecia jie manes kartu. tai jam ir sakau, itariu kad nemegsta manes. ir i uzsieni sese ji viena kviecia atvaziuoti. ir pas draugus vienas vaziuoja.
man abidna pasidare.
o tas isterija pakele. manau,kad jam tik patogu su manimi buvo. valgyt padaryta. apskalbtas,nuoma perpus mokedavom. tik guledavo bamba isvertes. migle jei dukdavo,jam trukdydavo, uzdaryk duris kad jam nemaisytu. eh...
o vakar po tokio pokalbio,sako,kad jausmai jam atsalo.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 23, 14:47)
tik mane neramina,uz ka as uz nuoma mokesiu. nuomos sutarti ant manes padarem. oi kaip cia bus.
o susipykom,kad. jis neima manes pas savo gimine. tiesiog jis seda vienas ir vaziuoja. net nekviecia jie manes kartu. tai jam ir sakau, itariu kad nemegsta manes. ir i uzsieni sese ji viena kviecia atvaziuoti. ir pas draugus vienas vaziuoja.
man abidna pasidare.
o tas isterija pakele. manau,kad jam tik patogu su manimi buvo. valgyt padaryta. apskalbtas,nuoma perpus mokedavom. tik guledavo bamba isvertes. migle jei dukdavo,jam trukdydavo, uzdaryk duris kad jam nemaisytu. eh...
o vakar po tokio pokalbio,sako,kad jausmai jam atsalo.

Nevertas jis taves Jolituk schmoll.gif ir tik bek tu nuo jo greiciau mad.gif nei viena asara tavo del jo neverta schmoll.gif laikykis 4u.gif ar labai daug reik moket uz ta nuoma?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 23, 14:52)
Nevertas jis taves Jolituk  schmoll.gif ir tik bek tu nuo jo greiciau  mad.gif nei viena asara tavo del jo neverta  schmoll.gif laikykis  4u.gif  ar labai daug reik moket uz ta nuoma?

550lt. o dabar dar ziema,sildymas.
su broliu pasnekejau,sako jei as taip elgciausi su saviske,tai ji mane praspirtu is karto. jis tau nieko nejaucia,jei taip elges.
pamenu,kai susipazinau su juo,kokia laiminga buvau. pusantru metu mes kartu prabuvom. unsure.gif
Atsakyti
Jolituk, o nuomos neina sumažinti? Jūs vieną kambariuką nuomojat ar du? mažu kaip nors galima ką sugalvoti. Ar kt butuko paieškoti..
Tikrai nevertas jis tavęs, tokiems sugrįžta su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 23, 11:55)
Nike, o jūs ir užsirašę tam laikui tenais? nes reikia iš anksto ten registruotis.. Būtų smagu  bigsmile.gif

ne ,mes tiesiog ten kiekviena diena vazinejam i mankstas bigsmile.gif o nuo 3d vel poradedam musu starta ten wink.gif
Atsakyti
Nike, bus smagu pasimatyti smile.gif
Atsakyti
user posted image

Va pasirodom su akinukais 4u.gif
Atsakyti