QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 23, 12:33)

sveikos,
turiu klausima, kaip tu supratai kad seiletakis tavo vaikui? Nes mano maziukas irgi amzinai slapes nuo seiliu, bet kruminiai dantukai lenda tokie mesos gabalai didziuliai, kad as maniau nuo ju

bet kai perskaiciau tai net susimasciau ir kaip jus ji gydete ar tvarket?
Laba
Pas mus seiletekis visada padidedavo, kai dantims eile ateidavo, todel ir balandi nurasiau kruminiams dantims. Bet jis tesesi iki rugpjucio, nors dantys jau seniai prasikale buvo. O kai nuvaziavom pas pulmonologe, ji is karto pasake, kad reikia stabdyti seiles ir nusiunte pas neurologe. Ji israse raumenis atpalaiduojanciu tableciu, o jos labai neskanios. Pora kazkaip sugyrdziau, o paskui pasakiau jei nerysi seiliu - gersi tabletes. Pavyko, nors dar kartais nutysta per barzda, bet kai pasakau ryk, tai sureguoja.
Bet nebutinai gali kosuliai atsirasti, maniskis turbut daznai paspringdavo tom seilem, todel plauciuose zidiniai atsirado.
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2009 10 23, 12:57)
aciu visoms uz palaikyma. pasijutau neviena

galiu kaip kuolu i galva gavus. atrodo laikas sustojo. tik gumulas gerklej pakilo,pagalvojus ir kiek gi dar tas gyveimas man paruoses. nueinu pasmigle, ji vis nusisypso man, idomu ka vaikas galvoja. net akys po vokais pasislepe nuo verkimo.
sakau issiverksiu ir toliau kabinsiuosi i gyvenima.
Laikykis

, visada po juodo periodo ateina sviesus, tik reikia islaukti