Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Labukas visoms 4u.gif Ilindau ir as i jusu pokalbius paskaitinet ax.gif Mano sunui desines puses VCP. Vaikstom, bet rankos visai nenaudojam verysad.gif Darem operacija pas Radzeviciu, bet pokyciu nulis doh.gif Na kojon leistas botulinas jau kokius 6 kartus, operuotas achilas ir dabar gulsimes operuotis ciurna, nes jau kontraktura prasideda verysad.gif Suntuotas (hidrocefalija)
O kaip zvairavom smarkiai, bet kai tik pripratom prie akinuku, liepe klijuot akis,tai viena, tai kita. Ir zvairumas praejo, tik anistagmas liko unsure.gif Na bet cia palyginu niekis. ( bet kaip mes tom klijuotom akim i kiema eidavom, tai man norejosi turet sautuva, turbut kas antra "mamyte" butu gavusi kulka blush2.gif Vezu 2-meti vaika, o viena mamyte sako saviskiui, vat ir tu jei ziuresi televizoriu daug, tai tau irgi reikes uzklijuot blink.gif ) O jau kai padare spalvota itvara ir su sortais isejom vasara i gedimino prospekta aggressive.gif Lauko kavinese zmones (ir "tolerantiskieji" uzsenieciai taip pat) net is kedziu virto, kad paziuret i vaika doh.gif Jau as pripratusi nekreipt demesio, bet kartais neymanoma unsure.gif
As norejau paklaust ernestytaaa, ar skauda rankytes ar kojytes keiciantis orui, ar maziau pasimankstinus? Atsiprasau, tiesiog nezinau, kartais toks buna jautrus, verkia pastoviai, i klausyma ar skauda visad sako ne, bet trina, sukineja... tai noreciau zinot Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 23 spalio 2009 - 21:33
Labas mergaites.Ziuriu cia nuotaikos visai rudenines pas jus.Medute,tavo mergaite tikra princese 4u.gif . Jolituk,as ir Vilniuj gyvenu,reiks pagalbos,sakyk.Kiek galesiu,tiek padesiu,paskutine morka pasidalinsiu bigsmile.gif . O ta (liezuvis neapsivercia vyru vadint) vyk kuo toliau.Nevertas jis tavo asaru.
Atsakyti
Mergaitės ar jau pasirašėt po peticija?
http://www.peticijos.lt/visos/2890
paraginkit ir kitus, pasirašyti gali ne tik neįgaliųjų tėveliai
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Cezi, ir pati pasirašiau ir platinu visur smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 23, 15:00)
550lt. o dabar dar ziema,sildymas.
su broliu pasnekejau,sako jei as taip elgciausi su saviske,tai ji mane praspirtu is karto. jis tau nieko nejaucia,jei taip elges.
pamenu,kai susipazinau su juo,kokia laiminga buvau. pusantru metu mes kartu prabuvom. 

Uj daugoka unsure.gif o jei pasisneket su savininku ir paaiskint situacija,gal iseitu kaip nors sumazint ta nuomos mokesti g.gif
butent kad nejaucia ir gerai kad dingo is tavo gyvenimo mirksiukas.gif
Palauk rasi sau skirta zmogu ir tikrai dar busi laiminga mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 10 23, 20:42)
Va pasirodom su akinukais

wub.gif vajei kokia fainuolyte wub.gif Zygio lygiai tokie patys buvo pirmi akinukai bigsmile.gif o jums neliepe dangstyt akuciu del zvairumo?

QUOTE(Alincia @ 2009 10 23, 22:32)
O kaip zvairavom smarkiai, bet kai tik pripratom prie akinuku, liepe klijuot akis,tai viena, tai kita. Ir zvairumas praejo, tik anistagmas liko  Na bet cia palyginu niekis. ( bet kaip mes tom klijuotom akim i kiema eidavom, tai man norejosi turet sautuva, turbut kas antra "mamyte" butu gavusi kulka  Vezu  2-meti vaika, o viena mamyte sako saviskiui, vat ir tu jei ziuresi televizoriu daug, tai tau irgi reikes uzklijuot ) O jau kai padare spalvota itvara ir su sortais isejom vasara i gedimino prospekta  Lauko kavinese zmones (ir "tolerantiskieji" uzsenieciai taip pat) net is kedziu virto, kad paziuret i vaika  Jau as pripratusi nekreipt demesio, bet kartais neymanoma

Nistagmas tai cia tas kur trūkčioja,svytuoja akutes?

Zinau ka tai reiskia kai vezdavau 1 metuku savo vaika su akiniais doh.gif budavo,kad begdavo i kita puse gatves ir vel eidavo priesais mus kad galetu dar karta paziuret i pasaulio stebukla lotuliukas.gif vaikas su akiniais doh.gif lotuliukas.gif ispradziu imdavo pyktis,poto jau net juokas doh.gif veliau tiesiog nekreipdavau demesio,kol neikisdavo praktiskai galvos i vezima doh.gif lotuliukas.gif va tada tai jau issikraudavau biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(cezi @ 2009 10 24, 09:38)
Mergaitės ar jau pasirašėt po peticija?
http://www.peticijos.lt/visos/2890
paraginkit ir kitus, pasirašyti gali ne tik neįgaliųjų tėveliai

Jau pasirasiau pioneer.gif ir visiems savo pazystamiems persiunciau smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 23, 21:42)
Va pasirodom su akinukais  4u.gif

wub.gif grazi kokia mergyte wub.gif

QUOTE(Alincia @ 2009 10 23, 23:32)
Labukas visoms  4u.gif  Ilindau ir as i jusu pokalbius paskaitinet  ax.gif  Mano sunui desines puses VCP. Vaikstom, bet rankos visai nenaudojam  verysad.gif  Darem operacija pas Radzeviciu, bet pokyciu nulis  doh.gif  Na kojon leistas botulinas jau kokius 6 kartus, operuotas achilas ir dabar gulsimes operuotis ciurna, nes jau kontraktura prasideda  verysad.gif Suntuotas (hidrocefalija)
O kaip zvairavom smarkiai, bet kai tik pripratom prie akinuku, liepe klijuot akis,tai viena, tai kita. Ir zvairumas praejo, tik anistagmas liko  unsure.gif  Na bet cia palyginu niekis. ( bet kaip mes tom klijuotom akim i kiema eidavom, tai man norejosi turet sautuva, turbut kas antra "mamyte" butu gavusi kulka  blush2.gif  Vezu  2-meti vaika, o viena mamyte sako saviskiui, vat ir tu jei ziuresi televizoriu daug, tai tau irgi reikes uzklijuot  blink.gif ) O jau kai padare spalvota itvara ir su sortais isejom vasara i gedimino prospekta aggressive.gif Lauko kavinese zmones (ir "tolerantiskieji" uzsenieciai taip pat) net is kedziu virto, kad paziuret i vaika  doh.gif  Jau as pripratusi nekreipt demesio, bet kartais neymanoma  unsure.gif
As norejau paklaust ernestytaaa, ar skauda rankytes ar kojytes keiciantis orui, ar maziau pasimankstinus? Atsiprasau, tiesiog nezinau, kartais toks buna jautrus, verkia pastoviai, i klausyma ar skauda visad sako ne, bet trina, sukineja... tai noreciau zinot  Aciu  4u.gif

console.gif man irgi norisi kartais gun_rifle.gif kai einame kartu su dvyniais, "matai, vienas koks grazus , o kitas nelaimingas vaikas"' jei tu manes neklausysi ir tau toki broli parvesiu", nors mes tik keistai einame ir tiek....

QUOTE(Mimmi @ 2009 10 24, 00:48)
O ta (liezuvis neapsivercia vyru vadint) vyk kuo toliau.Nevertas jis tavo asaru.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Medute28, kokia jau didelė Andrejytė, ir kaip visad gražuolytė. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Joolituk, aukštyn galvytę. Nei viens pasaulio vyras nėra vertas mūsų ašarų, ypač toks. Esi tokia graži mergina, su tokia simpatiška mergyte, tad tik pasijunk žavia šypsenytę ir pamatysi kaip apsups šaunus gerbėjukų burys. Sakau iš savo patirties. mirksiukas.gif tongue.gif
Suprantu kad bus sunkiau jums vienoms su Miglute buityje, bet tikiu kažkaip viska įveiksit. Neįsivaizduoji kaip aš norėčiau kad mano mama pagaliau ryžtusi visiems laikams palikti tėti, ir pabandytu kurt gyvenimą iš naujo. verysad.gif
Alincia, ne, keičiantis orui man nieko neskauda, nei mažiau pasportavus. Skauda raumenukus tik kaip pradedu naujus pratimus, pakaitalioju juos, ar per daug persistengiu. mirksiukas.gif
Dėl peticijų tai irgi pasidarbavau iš peties. Visur kur tik galėjau išreklamavau, per internetinius draugus, pažystamus, centre organizatorės paprašiau parašyt lapeliose info visų centro lankytojų tėvams. thumbup.gif
Noriu paklaust visų vilniečių mamyčių. Nenorėtumėt antradienį ateiti 18val į vilniaus kurčiujų reabilitacijos centrą? Šv.Kazimiero g. 3? Ten vaidinsim mano pantomimos teatriukas, to centro kurtieji savo programėlę rodys ir paskui bus konfeencija su svečiais iš užsienio. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 24 spalio 2009 - 14:40
Laba vakarą smile.gif
Kap jums jaučiasi laikrodžio sukiojimas?? tikiuosi, kad mažoji bent su tokia nedidelia apgaule eis anksčiau miegoti, nes jau įprato apie pirmą val nakties užmigti ir tai, tik nulaužiama doh.gif
Su vyru kalėm 1,5 l vyno, pakalbėjom nuo dūšios, taip lengviau patapo... wub.gif
abu jau galvojam apie sesytę Andrėjai wub.gif tik gal truputį vėliau, reik mažei sustiprėti, kad galėčiau daugiau laiko skirti mažiukui smile.gif
Ernestuk, mielai, bet neturi su kuo mažę palikt sad.gif Tikiu, kad pasirodymas bus labai ir labai sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
KU-KU lotuliukas.gif
KUR VISOS DINGE ? KA VEIKIAT?
4u.gif
Atsakyti
Ku Ku, nu gi gaivaliojuos po vynelio biggrin.gif
Labas dienas biggrin.gif

sunki ta alkoholiko dalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 26, 16:45)
Ku Ku, nu gi gaivaliojuos po vynelio biggrin.gif
Labas dienas biggrin.gif

sunki ta alkoholiko dalia biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O KATINAS NE PER GARSIAI VAIKSTO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 24, 15:28)
Noriu paklaust visų vilniečių mamyčių. Nenorėtumėt antradienį ateiti 18val į vilniaus kurčiujų reabilitacijos centrą? Šv.Kazimiero g. 3? Ten vaidinsim mano pantomimos teatriukas, to centro  kurtieji savo programėlę rodys ir paskui bus konfeencija su svečiais iš užsienio.  ax.gif  bigsmile.gif

Su mielu noru atlėkčiau,bet dirbu rytoj iki vėlyvo vakaro blink.gif .

Laba diena visom 4u.gif
Atsakyti