Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 8 - vėjas pučia, rąstai braška

Siandien pietu pertrauka ismainiau i dalyvavima pirmojo katilo uzkurimo...
Na pagaliau jau dumai is kamino ruksta thumbup.gif Tikrai maciau... lotuliukas.gif
Kaip visa sistema veiks ir kaip ten viskas padaryta dar neturejau laiko iki galo pasiaiskinti. Po darbo begsiu paziureti kaip viskas syla.
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2009 10 29, 13:43)
Siandien pietu pertrauka ismainiau i dalyvavima pirmojo katilo uzkurimo...
Na pagaliau jau dumai is kamino ruksta  thumbup.gif  Tikrai maciau... lotuliukas.gif
Kaip visa sistema veiks ir kaip ten viskas padaryta dar neturejau laiko iki galo pasiaiskinti. Po darbo begsiu paziureti kaip viskas syla.

Aš tai pasakysiu: sveikinu thumbup.gif
Gorada pasakytų: congradulations lotuliukas.gif biggrin.gif
fotkės aišku sukeliaus į albumą blush2.gif
Atsakyti
Aga Nida - sveikinimai smile.gif cia jau labai didelis zingsnis pirmyn smile.gif

QUOTE(Shadow_man @ 2009 10 29, 18:40)
Aš tai pasakysiu: sveikinu  thumbup.gif
Gorada pasakytų: congratulations  lotuliukas.gif  biggrin.gif
fotkės aišku sukeliaus į albumą  blush2.gif

Ale kad tamstele daug zino blush2.gif nors tarp kitko vieno dalyko taip ir nepasakei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 10 29, 17:14)
Aga Nida - sveikinimai smile.gif cia jau labai didelis zingsnis pirmyn smile.gif
Ale kad tamstele daug zino  blush2.gif nors tarp kitko vieno dalyko taip ir nepasakei  g.gif

ai, Gorada, tebūnie tai mažytė mano paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 10 29, 18:40)
Aš tai pasakysiu: sveikinu  thumbup.gif
Gorada pasakytų: congradulations  lotuliukas.gif  biggrin.gif
fotkės aišku sukeliaus į albumą  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Foto kelias idejau.
Atsakyti
ilindau i albuma,Nida kiek as tavo nami nuotrauku nemacius tai sakes!!!!!!
jau kiek daug padaryta!!!!!! katilinej aisku nifiga nesupratau tik schiedelio kamina pazinau lotuliukas.gif bet turbut ten mandras dalykas smile.gif
labai daug duoda langu apvadai, labai papuosia namo isore. ir koks didziulis tas jusu "namelis" smile.gif ir kaip fain aplinka - zolyte, tvenkinukas... jokio bardakelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 10 29, 19:14)

Norisi tu zingsniu vis daugiau ir greiciau, deja norai su galimybemis truputi prasilenkia...
Siaip esu labai patenkinta, kad jau nereikes saltyje dirbti.
O vakar po darbu nuvaziavusi radau katila dar deganti. Visi radiatoriai silti. Grindyse silumos nesijaute. Bet kiek zinau, tai ir negalima is karto uzkaitinti grindinio. O name temperatura pakilo nuo 8 iki 12 laipsniu
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 10 30, 12:12)
ilindau i albuma,Nida kiek as tavo nami nuotrauku nemacius tai sakes!!!!!!
jau kiek daug padaryta!!!!!! katilinej aisku nifiga nesupratau tik schiedelio kamina pazinau  lotuliukas.gif bet turbut ten mandras dalykas smile.gif
labai daug duoda langu apvadai, labai papuosia namo isore. ir koks didziulis tas jusu "namelis" smile.gif ir kaip fain aplinka - zolyte, tvenkinukas... jokio bardakelio smile.gif

Uzvaziuokit i svecius, gyvai pamatysit ax.gif
Nors vidui, tai ui... kiek daug dar darbu laukia.
O aplinka tai po truputi tvarkiau, kol MB kitus darbus dare.
O katilinej nieko ten mandro nera, akumuliacine talpa prie katilo. Vat tik prijunginejo visokiu ten monometru, termometru, vostuvu... ir t.t
Atsakyti
Ale turiu klausima, siandien netycia savo statybu leidime radau toki sakini...
"apie statybos rangovo nusamdyma, statybos vadovo ir projekto vykdymo prieziuros vadovo paskyrima, statybos techninio priziuretojo, projekto vykdymo prieziuros vadovo, statybos vadovo ar rangovo pakeitima per 3 dienas informuoti statybos valstybine prieziura atliekancia institucija"

Tai jeigu statybu zurnale pasiraso kitas zmogus, nei buvo nurodyta statybu leidime ir jeigu as nepranesiau per 3 dienas, tai kas dabar bus? O jeigu dar nukrypimu nuo projekto yra?
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2009 10 30, 13:48)
Ale turiu klausima, siandien netycia savo statybu leidime radau toki sakini...
"apie statybos rangovo nusamdyma, statybos vadovo ir projekto vykdymo prieziuros vadovo paskyrima, statybos techninio priziuretojo, projekto vykdymo prieziuros vadovo, statybos vadovo ar rangovo pakeitima per 3 dienas informuoti statybos valstybine prieziura atliekancia institucija"

Tai jeigu statybu zurnale pasiraso kitas zmogus, nei buvo nurodyta statybu leidime ir jeigu as nepranesiau per 3 dienas, tai kas dabar bus? O jeigu dar nukrypimu nuo projekto yra?

apie techninio priziuretojo pasikeitima tirkai iznau kad reikia pranesti, kitaip sito parasai neuzsiskaitys. eikit i statybu inspekcija, ten turetu paaiskinti viska, kazi ar leis forminti pasikeitima atgaline data (nes jis pasikeites seniai jei zurnale pasirasineja kitas zmogus..) zodziu jau nebetempkit ir susisiekit su jais.
del pakeitimu labai nezymus - galimi, pas mane kai kur langu cm neatitinka, antram aukste irgi sienos ne visai pagal projekta, bet nesikabino nei kart.
Atsakyti
Prisidedam ir mes prie sveikinimu Nidai 4u.gif smile.gif
O mum pries tris dienas atveze 13m3 medienos, tai tepu antiseptiku (ogniochronu), ir kraunu i stabelius. Trinu sepeciu tai darbo daug. Is pradziu nusipirkom maisa 20kg. ji skiedeme 47 litruose vandens, suejo, o lentu istepeme maziau nei puse doh.gif . Tas maisas 200lt. kainuoja.
Lygtai Shadow man rese, kad su 20l. asepo, ir puse maiso ogniochrono viska istepe g.gif
Kaip cia man taip gaunasi gal todel, kad sepeciais itrinam, nepurskiam, nes sepeciu trinant daug geriau isitrina.
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 10 18, 16:55)
Na nežinau...  g.gif aš tai iš pat pradžių asepu nuvariau sluoksnį po to keturis kartus ogniochronu... manau mažai nepasirodys  ax.gif  biggrin.gif

Man itrinti viena karta reikes apie 150 litru, kuriam isleidau 600lt. - ka jau kalbeti apie rekomenduojamus 3-4 kartus blink.gif
Atsakyti