Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 8 - vėjas pučia, rąstai braška

QUOTE(Gorada @ 2009 11 09, 10:44)
tai matai jei dailylentes tai taip... as tai norejau trupucio normalaus namo smile.gif ta prasme paprasto su dazytom ar tapetuotom sienom smile.gif

aha o man tas fiureris irgi su vokieciu siejasi biggrin.gif
ten glaistas siulems, miltukus maisai su vandeniu ir glaistai smile.gif

tai va, kad ir aš šiek tiek noriu, žmonelė labiau nori nei aš, tai kad reiks susitaikyti su tuo fiureriu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

stebiu Jus visa laika smile.gif
nes ir patys gyvename rastinuke thumbup.gif
tai ryte ryju informacija apie juos..
tik va - ryzausi parasyti, nes atsirado problemele schmoll.gif
vabaliukai..
atsirado ju, kai pradejome kurentis ir jie bazuojas antrame namo aukste.. ju yra ir zalsvu ir balksvu ir tokiu tamsiu schmoll.gif tokie kaip kandys, niu net nezinau tiksliai..
vienu zodziu.. niera zodziu, nervina juodai jie..
kovoju sujais - siurblio pagalba doh.gif o ka daryti, net nzn blink.gif

http://public.fotki....lbikte/vabalai/
Atsakyti
QUOTE(Birute81 @ 2009 11 09, 13:10)

nu vasara as esu tokiu sutikus sode, bet nemanau kad jie kazkaip su rastiniais namais susije....
Atsakyti
QUOTE(Birute81 @ 2009 11 09, 11:10)
Laba diena,

stebiu Jus visa laika  smile.gif
nes ir patys gyvename rastinuke  thumbup.gif
tai ryte ryju informacija apie juos..
tik va  - ryzausi parasyti, nes atsirado problemele  schmoll.gif
vabaliukai..
atsirado ju, kai pradejome kurentis ir jie bazuojas antrame namo aukste.. ju yra ir zalsvu ir balksvu ir tokiu tamsiu  schmoll.gif tokie kaip kandys, niu net nezinau tiksliai..
vienu zodziu.. niera zodziu, nervina juodai jie..
kovoju sujais - siurblio pagalba  doh.gif  o ka daryti, net nzn blink.gif

http://public.fotki....lbikte/vabalai/

chi, tai gi čia tos vadinamos "vienadienės". Pas mus irgi tokių buvo.. Jos iš tarpų išlenda kai šilta pasidaro.. smile.gif
Jau pagalvojau apie baisesnius padarus, kurie sienas kapoja, o čia tai.. linksma žiūrėti į juos kai lempą uždegi vakare - suskrenda daug jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 05, 12:12)
lotuliukas.gif snargliai.. gerai cia  thumbup.gif
tai cia tik laikinai pas mane,kad aplink nama lauke ziema neaugtu gelytes... ateis pavasaris ir nukrapstysiu viska ir tepsiu tuo permachinku. tik pirma reikia ji parsisiusti...  g.gif

mes irgi silikonu visa isore kol kas aptepeme. Na pas mus temperatura taip smarkiai nekrenta viduje, bet vejas irgi pute. Tai vyras visa nama su sanitariniu (sako toks nejuoduoja) bespalviu silikonu aptepliojo, o aplink langus ir kur didesni tarpai - porolono prikiso - tas visai neblogai nusidazo namo spalvos dazais.

Kad ir kaip bebutu, silikonas padeda. O dar su kuvalda per kai kuriuos rastu kampus praeikite, kad geriau sestu, vyras sake padeda, nors as neisivaizduoju kaip tai atrodo - dare siandien, tai dar nemaciau - sake tarpai pamazejo kai kur.

Papildyta:
turiu Permachink - pilkos spalvos. Visas pilnas kibiras. Gal kam reikia ???
Atsakyti
QUOTE(amberla @ 2009 11 09, 14:51)
mes irgi silikonu visa isore kol kas aptepeme. Na pas mus temperatura taip smarkiai nekrenta viduje, bet vejas irgi pute. Tai vyras visa nama su sanitariniu (sako toks nejuoduoja) bespalviu silikonu aptepliojo, o aplink langus ir kur didesni tarpai - porolono prikiso - tas visai neblogai nusidazo namo spalvos dazais.

Kad ir kaip bebutu, silikonas padeda. O dar su kuvalda per kai kuriuos rastu kampus praeikite, kad geriau sestu, vyras sake padeda, nors as neisivaizduoju kaip tai atrodo - dare siandien, tai dar nemaciau - sake tarpai pamazejo kai kur.
Papildyta:
turiu Permachink - pilkos spalvos. Visas pilnas kibiras. Gal kam reikia ???

jus ma pasakykit, kodi jei turit spec produkto tepat kazkokiu sanitariniu????
ir kaip su ta kuvalda... nepazeidzia medzio? gi pusis labai minksta, tai cia per kur duoti??
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 11 09, 13:00)
jus ma pasakykit, kodi jei turit spec produkto tepat kazkokiu sanitariniu????
ir kaip su ta kuvalda... nepazeidzia medzio? gi pusis labai minksta, tai cia per kur duoti??

silikonu tepam todel kad pilka spalva mums absoliuciai netinka. Reikia rudos. Kaip tas pilkos spalvos kibiras pas mus atsirado - ilga istorija.

Silikona planuojam pavasari nulupti ir tepti specialiu kokiu nors marmalu. Bet ziema reikia kazkaip pragyventi ...sad.gif
O del kuvaldos. Na nezinau, siandien vakare paziuresiu, nurausiu ausis vyrui jei bus pazeidimu. Bet kadangi jis tai zino smile.gif tai pazeidimu neturetu buti. Mums beje patare vienas rastininkas taip pabandyti, nes tipo kai kur uzstringa medzio sedimas, tai reikia pagelbeti. O per kur duoti siandien pasiaiskinsiu su vyru.. smile.gif

Beje, atradome kad apie langu apvadus, kur yra trikampes tustumos, neblogai tinka porolonas... Pabandem, kol kas neblogai, o pavasari matysim.

Tai va, kaip kas ismano taip tas ir sukasi. Mes taip pat smile.gif

Beje, Gorada, kur galima butu pamatyti nuotraukas, galeciau ir savo ideti...
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 08, 23:14)
štatuose atmazina, tipo imkit iš EU, bus pigiau. Aha, estukai už kibirą su pristatymu siūlo nugręžti ~1100 lietuviškų, o rusai - apie 1300 lietuviškų. Estukai dar dvim proc. nuolaidą padarė, nes aš ten juos užbirbinau mailais...  ax.gif Amerikonai net nebeatrašo, galvoja, kad spamas  biggrin.gif į mano klausimus, skirtus amerikonams atrašo estai  lotuliukas.gif
Dar bandau susukti reikalą su skandinavais, bet jie kaip išmirę - jokios žinios... Estai nors ir pavėluotai, bet po trijų dienų atrašė...

Jau keli žmonės norintys imti permachinką.. Tai gal pavyks dar pigiau paimti thumbup.gif  blush2.gif

Tai gal per Ebay ?
http://www.americanloghomes.biz/
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 08, 19:58)

.. pabaigiau išklijuoti koridorių plytelėm, pasirodo glaistas netinka, kurį pirkom.. bandžiau miksą padaryti - irgi ne kas smile.gif

Turiu atlikusius, gal tiks:
du paketai (po 2 kg) glaisto plytelėms, spalva ,,Jasmin,,:

http://www.senukai.l...st_tab=articles

ir vienas paketas (2 kg) glaisto MUREXIN, spalva Bahama
Veiksmas Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amberla @ 2009 11 09, 15:14)
Beje, atradome kad apie langu apvadus, kur yra trikampes tustumos, neblogai tinka porolonas... Pabandem, kol kas neblogai, o pavasari matysim.
Tai va, kaip kas ismano taip tas ir sukasi. Mes taip  pat smile.gif

Bet tai porolonas baisiai dregme sugeria, kas bus po gero lietaus is tos puses kur apkamsyta?
Papildyta:
QUOTE(amberla @ 2009 11 09, 15:14)
Silikona planuojam pavasari nulupti ir tepti specialiu kokiu nors marmalu. Bet ziema reikia kazkaip pragyventi ...sad.gif

Na zinoma uzjauciu del nesandarumo, bet jau kaip nemegstu, kai reikia darba perdaryti kelis kartus. Na nepavydziu, kai reikes ji nulupti...
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2009 11 09, 17:33)
Bet tai porolonas baisiai dregme sugeria, kas bus po gero lietaus is tos puses kur apkamsyta?

jei paprastas porolonas tai nebent dar pavirsiu kazkuo uztepti, va yra dar toks kuris dregmes neigeria "closed cell" vadinasi, nu jis is burbuliuku ir kietas, ne kaip kempine.
Atsakyti
porolonas dregme sugeria, bet jos neatiduoda jei nesuspaudi ir labai lengvai isgarina.
o tas bespalvis silikonas lengvai nuo medienos nusiima ir gramdyti tikrai nereikia.
Atsakyti