EI, JUS KUR?
SHADOW KAIP REIKALAI SU EXPERTIZE???
QUOTE(profas @ 2009 11 16, 13:48)
mes šildomės.
o kur kiti?

su ekspertize tai.. žodinė ekspertizė tai šiaip sau... Sakė jei noriu pilnos ekspertizės - vienas kilo litas kainuoja. Galbūt dėl to ir žodinė buvo tokia šiaip sau...
Nieko, atvažiavo Bildukas, padėjo, patarė.. Bandysime spręsti kartu bėdą.. Apie rezultatus informuosiu

Galiu pasigirti - pagaliau laiptinės siena išlyginta

kuku
rastininkai kaip laikotes? oriukai bjaureja, bet galiu pasigirti kad mes baigeme laiptine!!!!!!!!!! nebera stalazu, o savaitgali laiptus tvarkysime
nerandu fotiko laido negaliu i albumeli fotkiu ikelti.... bet kai tik rasiu pasirodysiu 
daba galvoju kaip apdirbti "slenksti" - laiptinej tie sienos viduriu baigiasi rastai ir prasideda antro auskto gipsas, gipso siena kiek platesne uz rasta, tokia issikisus.... ka ten daryti.... nu fotkej parodysiu
einu laido ieskoti
P.S. niekas negavot apykeistes zinutes del rastinuku vidaus?

daba galvoju kaip apdirbti "slenksti" - laiptinej tie sienos viduriu baigiasi rastai ir prasideda antro auskto gipsas, gipso siena kiek platesne uz rasta, tokia issikisus.... ka ten daryti.... nu fotkej parodysiu

QUOTE(Gorada @ 2009 11 19, 11:08)
kuku
rastininkai kaip laikotes? oriukai bjaureja, bet galiu pasigirti kad mes baigeme laiptine!!!!!!!!!! nebera stalazu, o savaitgali laiptus tvarkysime
nerandu fotiko laido negaliu i albumeli fotkiu ikelti.... bet kai tik rasiu pasirodysiu 
einu laido ieskoti

...orai bjaurus, virusai visokie, sergam paeiliui...
o siaip krapstomes po biskiuka. Plyteles klijuojam, sienas vidui sveiciam, fe kiek nuo ju dulkiu... viena siena impregnantu nutepiau-kaip fainai atrodo, dar dengsim laku, tik musu laka zada atvesti po 3 savaiciu.
O laiptininkas tai dingsta, tai isvaziuoja, dabar serga...kazkaip negera nuojauta del musu laiptu... nors zmogus pagal rekomendacija.
Dabar galvoju kokias grindis deti 2a, buvom suplanave medines. Bet labai jau cia visi kritikavo, nors gal ir nuo lentu kokybes priklauso? O laminato nesinori, namie dabar yra, tai labai saltos. O dar norisi kad variantas ir krizinis iseitu...

o zinutes negavau
QUOTE(Nida0511 @ 2009 11 19, 13:21)
O laiptininkas tai dingsta, tai isvaziuoja, dabar serga...kazkaip negera nuojauta del musu laiptu... nors zmogus pagal rekomendacija.
Dabar galvoju kokias grindis deti 2a, buvom suplanave medines. Bet labai jau cia visi kritikavo, nors gal ir nuo lentu kokybes priklauso? O laminato nesinori, namie dabar yra, tai labai saltos. O dar norisi kad variantas ir krizinis iseitu...
o zinutes negavau

o zinutes negavau
nesuprantu meistru poziurio tokiu sunkiu metu.... turetu isikabine kliento sedeti

o del grindu... nu blyn pirkom po 60lt/kvadratas
neskaitau kad tai pigu kaip pusis... o gaidys... sudejom ir susikraipe, visur plysiai, dar nepriejom iki grindu tvarkymo.... nezinau kas gausis, negi reikes kilimeliais dangstyti....
nebent gal imti firma kuri ir parduoda ir sudeda tas grindis, tada jie patys atsakingi butu uz kokybe... turiu issisaugojus nuostabia Unes grindu foto, man rodos ten uosis..... nu baltai pavydziu, manau ji nesupyks imeciau ja i musu albuma, pas mane 5 psl gavosi kazkur pries pabaiga fotke pavadinta aaaaaa
ten masyvas, bet nzn nei kaip nei ka.... itariu kad kainavo.
kalbant apie krizini varianta, mano draugas turedamas medienos nuveze rastus i lentpjuve ir uzsake kad ispjautu jam grindines lentas. jis ju dar nesusidejes, bet namas ten ogromnas ir is algu statomas, tai kolkas kainos santykiu labai patenkinti.
Meistrams sunku atjungt po***i režimą ir įjungt dirbu/uždirbu režimą. Bet čia ne tik statybose, daug kur dar panašus požiūris.
Mes laukiam kamino apskardinimo. Ir kūrenamės. Kol kas nešalam, nors Atmos S22 daiktas ėdrus. pusė poko senukų briketų neužkaitino vandens iki +50, kad įsijungtų namo siurbliai. Visas pokas užkaitino, bet po 2 val nebuvo praktiškai nė ženklo briketų likę. Šilumos - šiaip sau.
Mes laukiam kamino apskardinimo. Ir kūrenamės. Kol kas nešalam, nors Atmos S22 daiktas ėdrus. pusė poko senukų briketų neužkaitino vandens iki +50, kad įsijungtų namo siurbliai. Visas pokas užkaitino, bet po 2 val nebuvo praktiškai nė ženklo briketų likę. Šilumos - šiaip sau.
QUOTE(aistuzka @ 2009 11 19, 15:24)
Meistrams sunku atjungt po***i režimą ir įjungt dirbu/uždirbu režimą. Bet čia ne tik statybose, daug kur dar panašus požiūris.
na chebryte, o as galiu reabilituoti savo sildymo sistema... dabar dirbu namuose, tai as esu visai patenkinta. anksciau pakurdavom zidini ryte pries darba ir vakare, namas isales, oras pasildavo, bet namas neisildavo, todel tik uzgesus zidiniui jausdavosi vesa. daba kai sedziu namie, praeidama kas kazkiek laiko imetu po malkike, namas nuolat sildomas - isilo, net atsijungus zidiniui (visa nakti) ryte namie nebevesu. net diena pusdieni nekurenant nesijaucia salimo, bet turbut prisideda ir silti orai lauke. bet zodziu seniau jau kaukti norejau, o daba esu visai patenkinta, visas pirmas aukstas siltas, zidinys - jauku, temperatura +23. aisku iseisiu i darba ir vel tas pats bus, nu bet bent daba as patenkinta.
daba turiu kita problema

QUOTE(Gorada @ 2009 11 19, 14:37)
daba turiu kita problema

Ir senai jau taip ??
Gal

QUOTE(profas @ 2009 11 19, 15:45)
oi brr
nop, cia toks darbo namuose aspektas

ka gi veikti namie prie kompo sedint? darytis arbatos... o negi prie arbatos nesinori ko nors skanaus? nu kokio pyragiuko... uzkepeles... ar dar kokio gerio

Pas mus reikalai juda i prieki, baigia gegnes sudeti
Tik niekaip nepafotkinu gal rytoj, tada imesiu foto. Reikalu milijonas net galva apsisuko
Niekas man taip ir neatrase ka tarp dezutes ir rasto deti, (gal paroc vata tiktu)?Pas kazka maciau, kad kazkoks audinys veltas karpytas ir detas... tik kur jo gaut
Dar labai man aktualus klausimas- ant perdangos dedant lages kazkur skaiciau, kad reikia deti kazkokia guma ar kazka, kuri sugertu smugi- taigi gal kas dejot patarkit ir pasakykit kur galima isigyti

Niekas man taip ir neatrase ka tarp dezutes ir rasto deti, (gal paroc vata tiktu)?Pas kazka maciau, kad kazkoks audinys veltas karpytas ir detas... tik kur jo gaut
Dar labai man aktualus klausimas- ant perdangos dedant lages kazkur skaiciau, kad reikia deti kazkokia guma ar kazka, kuri sugertu smugi- taigi gal kas dejot patarkit ir pasakykit kur galima isigyti

QUOTE(Jolanaa @ 2009 11 19, 19:14)
Pas mus reikalai juda i prieki, baigia gegnes sudeti
Tik niekaip nepafotkinu gal rytoj, tada imesiu foto. Reikalu milijonas net galva apsisuko

nesupratau apie kokia dezute cia?
apie lages - ant ko jas desit? visu pirma jei ant rastiniu balkiu, tai pagalvokit apie galimybe pirmiausia ant balkiu sudeti ailylentes geraja puse i apacia - t.y. pirmo auksto lubas, nes jei pirma padarysit perdanga, o tada darysit pirmo auksto lubas isivaizduok kiek darbo kiekviena lentele palei balki ispjauti...... tai va, nu cia jei lubos planuojamos medines