Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 8 - vėjas pučia, rąstai braška

QUOTE(Gorada @ 2009 12 07, 16:28)
bet pirmam prisijungimui vistik reikia pass ir login wink.gif

Aisku blush2.gif
Na o mes plusam, judam. Stogdengiai cerpes deda, vejalentes po truputi irgi deda, karkasa apkalineti pradejo- vienu zodziu darbo jiems yra.
Patys visa savaitgali langus dejomes, tai laikas ore prabego, o spejom istatyti tik 7 langus. Daug laiko atima dezuciu darymas, o dar reikejo rastus pjaustyti kai kur tai kol langa istatai ziuri- dvi valandos ir praejo doh.gif
Dar vos spejam lakstyti medziagu visokiu pirkti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2009 12 07, 17:24)
Va tau ir privatus albumas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, už tokius dalykus reikėtų pliaukštelt per pirštus nono.gif
Atsakyti
taigi ten be logino ir pass neprisijungsi, tad nieko baisaus man rodos neivyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 12 07, 20:41)
aha, už tokius dalykus reikėtų pliaukštelt per pirštus  nono.gif

o kodel? uz ka ? verysad.gif
koks sirtumas, kad ideta nuoroda, juk ten nepateksi be paswordu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2009 12 07, 18:45)
Aisku blush2.gif
Na o mes plusam, judam. Stogdengiai cerpes deda, vejalentes po truputi irgi deda, karkasa apkalineti pradejo- vienu zodziu darbo jiems yra.
Patys visa savaitgali langus dejomes, tai laikas ore prabego, o spejom istatyti tik 7 langus. Daug laiko atima dezuciu darymas, o dar reikejo rastus pjaustyti kai kur tai kol langa istatai ziuri- dvi valandos ir praejo doh.gif
Dar vos spejam lakstyti medziagu visokiu pirkti ir t.t.

Jolana, užklauskit stogdengių kaip teisingai turi tvirtintis vėjalentės. Jų prie rąstų tvirtint negali, kaip padaryt, kad tarp vėjalentės ir rąstinės sienos neliktų tarpelio. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2009 12 07, 21:58)
o kodel? uz ka ?  verysad.gif
koks sirtumas, kad ideta nuoroda, juk ten nepateksi be paswordu  schmoll.gif

jei temos buvo sekamos, tai pakanka pasakyti, kad "senasis albumas" ar "naujasis albumas" ir visiems viskas aišku. Nemanau, kad reikia linkų ar kažko panašaus...
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 07, 21:14)
Jolana, užklauskit stogdengių kaip teisingai turi tvirtintis vėjalentės. Jų prie rąstų tvirtint negali, kaip padaryt, kad tarp vėjalentės ir rąstinės sienos neliktų tarpelio. Ačiū

Ateis vakare vyras ir parasys Jums, nes as tai zalia toj srity:blink:
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 12 08, 13:09)
jei temos buvo sekamos, tai pakanka pasakyti, kad "senasis albumas" ar "naujasis albumas" ir visiems viskas aišku. Nemanau, kad reikia linkų ar kažko panašaus...

Slepkites, slepkites! tongue.gif
Mes partizanai, vistiek jus rasime . tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 07, 21:14)

Pasiziurejau jusu namuko foto, kad suprasciau apie ka kalbate ax.gif
Pas mane bus kitaip nei pas jus yra padaryta - kaip cia aiskiau pasakius g.gif
Na sudejo pas mus gegnes ir tarp ju yra virs rasto tarpai, tai tuos tarpus man pasiule uzkalti lenta( tai butu siauros lentutes tokio plocio kaip sudetos gegnes) apacia lentutes tiesiog prikalama prie rasto ir viskas.
Bet pas mus darant pakalimus pasisleps gegnes- ne taip kaip pas jus, tai tiek smile.gif
Tiesa jeigu prieinat lyskit is vidaus ir darykit ta pati tik tvirtinkit su kampukais ( tada lentute desis ant rasto)
Atsakyti
ką, sušalot, kad tema skęsta? biggrin.gif

nu, kaip pirmieji šalčiai? pas mus beveik ir šilta namie. Išeidami paliekam +23, randam +16. 7 laipsnių netekimas per puse paros, sakyčiau gan neblogai, ane? thumbup.gif lotuliukas.gif
Kaip pas kitus reikalai? Kūrenatės? Aš pasiekiau rekordą: užkūriau pirmadienį, ketvirtadienį dar smilko. Atkaliau techniką kaip kūrenti, tačiau temperatūros (namo viduje) stebina nerealiai... g.gif
Atsakyti
kuku visiem smile.gif nugi neuzsalom dar smile.gif mane kadangi prispaude darbai, nosies is namu nekisu... zidinys nuolat kurenasi, tai ir kambari +24 blush2.gif kartais truputi jau persistengiu tai nors i maudoma sokt.....nu zidinys taip graziai dega... kaip gi dar vienos malkos neimesi blush2.gif
kartais girdziu kaip dziudami rastai spragsi... ir zinot ka? siandien ryte prabudau ziuriu pro langa - o ten sniegutis, kambary raudonuoja ugnis zidiny... nu fantastiskas jaukumas.... labai laukiu didelio sniegucio.... eisim kieme su B voliotis wink.gif nu ir su sunim aisku....
ar jau pasipuoset eglutes? mes dar neisigijom...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 12 11, 21:05)
ar jau pasipuoset eglutes? mes dar neisigijom...

mes dar nepasipuošėm. ryt važuosim į medelyna žiūrėt kokios mažaūgės, kad būtų galima po visų švenčių pasodinti ir kitiemet vėl išsikasti... smile.gif kažkaip žiauru žiūrėti į eglutes po švenčių, kai jos išmetamos lauk... unsure.gif
Atsakyti