QUOTE(Kusiuka @ 2009 12 04, 19:09)
aciu uz info del slifuokliu, kxm kazkaip nemaniau kad su kampiniu patogiau slifuot...nu geras, reiks su vyru pasitart
del fotoalbumelio, aciu uz nuoroda, iejau... Gorada-nerealu ten jau pas jus viskas, ir dar kazkieno spejau namuka apziureti, kaip pas jus grazu..man kazkaip pradejo nebepatinkt musu namukas, (taip negalima kalbet, dar uzpyks) nu bet kaip grazu apvalus rastai... o pas Goarda kokie laiptai!
vn zd saunuoliai..
as galeciau irgi foto naujesniu ideti, bet NEGALIU sumazinti... kas galetu pagelbeti?

prifotkinsiu tuomet kaip jau dabar gyvenam

gal kam idomu bus..
dekui

palaukit isgrazes namelis... isivaizduoji vaizdeli kai apsnigta triobele... o is kamino dumelis ruksta? o ant duru kaledinis vainikas kabo!!!! nu isisvaigau....
pasisiulyciau as, bet pas mane netas baisiai letas..... kol parsiusit man jas
turit toki dalyka kaip paint?
start - programs - accesories - paint
arba ant nuotraukos spaudziat "open with - paint" tada meniu juostoj pasirenkat image - strech/skew ir ten paskui virsutinese dviejose eilutese rasot procentus kiek sumazinti, paspaudus ok matysit rezultata. tadu issaugojat save as.
arba jeigu naudojat pasta outlook express, pazymit su ctrl visas fotkes, tada ant ju desine peles puse ir "send pictures via email" tada pas mane meta lentele kad siulo sumazinti fotkes, pasirenku kiek ir tada kai atidaro laiska per file issaugau attachments. va taip ir gaunu sumazintas fotkes
kas liecia slifuoklius mes naudojom tokius, jie vibruoja ir sukasi.
jau kazkada rasiau apie juos.... rankeles tiek paksui dreba, kad vyrai pas mane juokavo, kad padirbus nuejus i wc galima ir nuleisti