Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas JAV

Himalaia, aciu, labai grazu thumbup.gif Ir dar labiau uzveda losti GC 4u.gif Nors kartais ir nebera vilties...
Atsakyti
vau kaip grazu as irgi ten noooriu.... bigsmile.gif
Atsakyti
Vau grazu mirksiukas.gif Dar labiau paskatino nuotraukos aplankyti CA, nes ismaisius kita pakrante esu. Reikes ikelti Arizonos nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki visi, ac siek tiek ne i tema,bet kaip suprantu cia renkasi visi,kurie gyvena amerikoj. labai norejau paklausti, kaip kovojate su tarakonais,tais kurie i nama patenka is kiemo routceriai ar kaip jie ten vadinasi.as ko paklausiu tai visi ziuri kaip i durne, na bet manau yra zmoniu,kurie kazka daro o ne tik su tapke uzmusineja, gal kas galetumet padeti? karta buvau sutikusi si padara,tai vos lagaminu nesusikroviau i lietuva,dabar visos ventiliacines angos uzdengtos grotelemis,bet gal yra kokiu nuodu is lauko puses. padekite prasau
Atsakyti
QUOTE(Kaspisija @ 2010 12 23, 22:51)
sveiki visi, ac siek tiek ne i tema,bet kaip suprantu cia renkasi visi,kurie gyvena amerikoj. labai norejau paklausti, kaip kovojate su tarakonais,tais kurie i nama patenka is kiemo routceriai ar kaip jie ten vadinasi.as ko paklausiu tai visi ziuri kaip i durne, na bet manau yra zmoniu,kurie kazka daro o ne tik su tapke uzmusineja, gal kas galetumet padeti? karta buvau sutikusi si padara,tai vos lagaminu nesusikroviau i lietuva,dabar visos ventiliacines angos uzdengtos grotelemis,bet gal yra kokiu nuodu is lauko puses. padekite prasau

na, 3*tpfu, neteko susidurt schmoll.gif o, kur Jus cia gyvenat? g.gif shiap, nuo visokiu nelauktu sveciu yra visokiu priemoniu, perkamu elementariose parduotuvese g.gif
Atsakyti
Per 10 metu JAV nemaciau ne vie no tarakono, kur jus gyvenat? Jei nuomuojat tai savininkas privalo tuo pasirupinti, o jei nuosavam buste tai tad a bandykit pirkti priemones nuo tarakonu bet kuriam supermarket ar home depot ir panasiai. Jei jau ir jos nepadeda tai samdykit profesionalus tos srities ir isnaikins, exterminators vadinasi.
Atsakyti
Nors ir tema ne apie tai... (gal Kavinukėj tarp visų pliurpalų būtų į temą) Bet jei nepadeda visokie spąstai (pas mus, pvz., visur garažę, laundry roome stovi spąstai su kiljais tarakonams, cikadoms. Ne tai kad jų yra pilna, bet profilaktikai...), tada reiktų į pest control kreiptis. Mes turėjom pest control service (2 kartus per metus ateidavo), tikrindavo termitus, tarakonus, peles ir t.t. Dabar atsisakėm, nes jokių problemų nėra, tai kam pinigus mokėt... Manau, jei problema aiški, tada tikrai apsimokėtų nusisamdyti profesionalus.
Ir tikrai, ir tarakonų, visokių kitokių gyvių yra pilna Amerikoj, kaip ir visur kitur, tik reikia tinkamoj vietoj paslaugų teikėjų ieškoti.
Atsakyti
mes georgijoj gyvenam ir cis visi tuos tarakonus zino.man teko viena karta pamatyti bet ir to uzteko,turim mes tu nameliu vadinamu pristate,bet geriau,kad jie neateitu,tai kiek man aiskino jie pavasari pradeda toj zolej gyventi ir ateina i namus.nemalonus reiskinys apie 5cm dydzio,lauke dar ok,bet tik ne namuose.reikes sarvuotis i ateiti.dekui visiems uz mintis 4u.gif
Atsakyti
Laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kazkas is gyvenanciu USA zino kaip galima nuvaziuot is New York (oro uosto) i New Haven? Ziurejau Greyhound autobusus, tai lyg paskutinis is New York 20:30 isvyksta. Ar gali buti, kad veliau vakare niekaip neimanoma ten nukeliaut? Gal yra kitokiu variantu?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2014 01 07, 17:04)
Gal kazkas is gyvenanciu USA zino kaip galima nuvaziuot is New York (oro uosto) i New Haven? Ziurejau Greyhound autobusus, tai lyg paskutinis is New York 20:30 isvyksta. Ar gali buti, kad veliau vakare niekaip neimanoma ten nukeliaut? Gal  yra kitokiu variantu?

Dar variantas yra traukinys, bet laiku nezinau - reikia ziuret online. Man rodo labai velai kaip ir nevaziuoja (teko paciai ziuretis, bet tik is kitos krypties).

O New York keli oro uostai yra - nepamirskit ir laiko nuvaziavimui iki stoties ir pan pasiskaiciuot, jei reikia (gali labai ilgai tekt vaziuot vien iki ten).
Atsakyti
Aisku. Aciu. Turbut reikes kita skrydi rinktis, kad dienos metu atvykciau i New York, o ne vakare

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 08, 06:21)
Dar variantas yra traukinys, bet laiku nezinau - reikia ziuret online. Man rodo labai velai kaip ir nevaziuoja (teko paciai ziuretis, bet tik is kitos krypties).

O New York keli oro uostai yra - nepamirskit ir laiko nuvaziavimui iki stoties ir pan pasiskaiciuot, jei reikia (gali labai ilgai tekt vaziuot vien iki ten).

Atsakyti