Deimapov, o jau lietinių fražumėlis, tokie apskrudę, niam

Kaip tu padarai, kad jie taip apskrustų ir kokį kumpelį naudoji?
Mes šiandien pusryčių nevalgėm, išlėkėm atsikėlę reikaliukų tvarkytis, o pietums buvo bulviniai blynai, padažiukas iš trintos varškės su kefyru, grietine ir žalumynais

Vakarienei vyras sukirto likusias nuo vakar pietų kulšeles su pomidoru ir duonyte, o aš valgiau varškės apkepą su vyšnių uogiene

Rytoj virsiu pupelių sriubą, jau šiandien užsimerkiau pupeles ir gaminsiu "Ratouttile" troškinį (cukinijos, baklažanai, morkos, svogūnas, paprikos, pievagrybiai, pomidorai, na čia aš savo naudojamas šiam patiekalui daržoves surašiau, bet galima improvizuoti), tai turėtų visko likti ir poryt, nes daug jo gaunasi, valgom su skrudinta ciabata duonyte, patrinta česnaku ir sviestu ir dar papjaustau šalia feta sūrio, gardumynas

Pusryčiams likę dar varškės apkepo, vakarienei sumeistrausiu meduolį, radau vienos mergaitės receptą, bet neparašta kiek miltų dėt, gal kuri žinot?

Pirmą kartą kepsiu meduolį, bijau, kad nesigaus.