Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2009 10 15, 21:55)
ir skaniai man atrodo, man patinka tokie dalykai


ir skaniai ir sveika dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 10 15, 15:08)
Šiaip žinučių tau jau pakanka, kad galėtum prisegti. Bet geriau susikurti internetinį nuotraukų albumą (pvz, picasa ar kokį kitą), ten sukelti nuotraukas, o vėliau rašant žinutę įterpti jas čia (nukopijavus nuorodą).

aciuks.gif Bandau dėt. blush2.gif
Kažkada senai senai gaminau kepenėlių guliašą:
user posted image

Papildyta:
maža kokia gavosi. g.gif
Bandau kitą didint. 4u.gif
saldūs varškės ir moliūgo blyneliai
user posted image
Atsakyti
Penktadienio meniu:
pusryčiams - sumuštiniai, kepti sumuštinių keptuvėj, su varškės, obuolienės ir cinamono įdaru.
Pietums - vištiena su ryžiais (šiaip tai super skonis gavosi thumbup.gif )
Vakarienei žirnių sriubą virsiu ir silkę su burokėliais darysiu, garantuotai dar ir vištos bus likę, nes labai daug išėjo. doh.gif
Atsakyti
Pietums i darba pasidariau sumustiniu su tomis lasisu atraizomis, vakarienei dar buvo like kepeneliu, tai vakar susimaliau, dar pridejau aviziniu dribsniu, pora bulviu itarkavau, bus kotletukai ir dar yra like vistienos kauliuku tai keliaus i zirnius sriuba
Atsakyti
o as einu tvarka daryt saldytuve, nes nebezinau nei ko yra dar ko nebe.
pusryciai - kava su bandele.
pietums darysiu pupeliu sriuba (bulves, morka jei rasiu kokia, pupeles pomidoru padaze, idesiu gal dar surio ar koki desrigali jei bus)
vakarienei bus kepta zuvis tesloje, menke berods, kadaise per akcija pirkta
Atsakyti
Aš prisigaminau kalną balandėlių, turėtų užtekti 3 dienų pietums. O išlaidų ne per daugiausia (kopūstas apie 1,50, mėsa apie 4-5 lt, ryžių stiklinė, prieskonių).

Vakar darėm didyjį apsipirkimą kelioms savaitėms. Norfa bazėje perkant visada taiko 5 proc nuolaidą, prie kurios pliusuojasi laiko nuolaida ir dar nuolaida nuo čekio sumos. Taigi, perkant virš 200 lt, išvis gaunasi 14 proc nuolaida viskam. Vakar gavom 37 lt nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 10 16, 16:53)
Aš prisigaminau kalną balandėlių, turėtų užtekti 3 dienų pietums. O išlaidų ne per daugiausia (kopūstas apie 1,50, mėsa apie 4-5 lt, ryžių stiklinė, prieskonių).

Koks sutapimas! Pas mus irgi balandeliai smile.gif Dar nuo praeito karto buvau uzsisaldzius apvirto kopusto, tai tik is saldiklio isemiau, ir atsildzius jau galejau daryt. Pusryciams valgem sausu pusryciu, vakarui bus bulviu- grikiu kotletukai.

Varsketuku vakar nebegaminau, teko atidet kitai dienai, nes ir taip neiveikem makaronu su vistiena, uzsaldziau saldiklyje dali. Bet varske laukia rolleyes.gif Gal rytoj ir sulauks savo eiles
Atsakyti
Deimapov, o jau lietinių fražumėlis, tokie apskrudę, niam bigsmile.gif Kaip tu padarai, kad jie taip apskrustų ir kokį kumpelį naudoji?
Mes šiandien pusryčių nevalgėm, išlėkėm atsikėlę reikaliukų tvarkytis, o pietums buvo bulviniai blynai, padažiukas iš trintos varškės su kefyru, grietine ir žalumynais wub.gif Vakarienei vyras sukirto likusias nuo vakar pietų kulšeles su pomidoru ir duonyte, o aš valgiau varškės apkepą su vyšnių uogiene ax.gif Rytoj virsiu pupelių sriubą, jau šiandien užsimerkiau pupeles ir gaminsiu "Ratouttile" troškinį (cukinijos, baklažanai, morkos, svogūnas, paprikos, pievagrybiai, pomidorai, na čia aš savo naudojamas šiam patiekalui daržoves surašiau, bet galima improvizuoti), tai turėtų visko likti ir poryt, nes daug jo gaunasi, valgom su skrudinta ciabata duonyte, patrinta česnaku ir sviestu ir dar papjaustau šalia feta sūrio, gardumynas nestuke.gif Pusryčiams likę dar varškės apkepo, vakarienei sumeistrausiu meduolį, radau vienos mergaitės receptą, bet neparašta kiek miltų dėt, gal kuri žinot? blush2.gif Pirmą kartą kepsiu meduolį, bijau, kad nesigaus.
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su suriu ir desra
Pietus - darzoviu sriuba (pekino sriuba, morka, moliugas, bulves), sparagines pupeles keptos su dziuveseliais ir kiausiniu, bulviu kose, pekino kopustu salotos
Vakariene - moliugu blyneliai
Pirkom siandien kiaule, tai turesim biski mesos
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 10 16, 21:14)
Pirkom siandien kiaule, tai turesim biski mesos

Kokiam mieste? Ir po kiek kiaulė buvo?
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 10 16, 21:12)
Deimapov, o jau lietinių fražumėlis, tokie apskrudę, niam  bigsmile.gif Kaip tu padarai, kad jie taip apskrustų ir kokį kumpelį naudoji?

Šiaip keptuvė ne per seniausiai pirkta, tai dar neatsidžiaugiu, nes viskas taip skaniai apskrudnda, o aliejaus beveik nereikia thumbup.gif kumpis, tai čia gal vyniotinis labiau nežinau, čia iš cento tas vištienos, aš jį kumpiu vadinu, vyras vyniotiniu biggrin.gif
Šiandien visą dieną dirbau, vyras kartu važinėjosi po Lietuvėlę, tai įsidėjome lietinių keptų su sūriu ir kumpiu, dešros, to kumpio/vyniotino, batono, pomidorų, dešros, obuolių pyrago. Grįžę dar išsikepėm mėsytės tokius kaip kepsniukus, vyras su pomidoru aš su raugintais kopūstais ir aliejumi.
Atsakyti
Galvoju, kaip čia šiandien paprasčiau prasisukus
Pusryčiams žirnių sriubą pabaigėm. Yra dar kepenų kotletų, gal reiktų patroškint su kokiomis morkomis g.gif ir turiu vištienos krūtinėles kepsniukų pamarinavus ax.gif ir planuojam vakare kur į svečius išsibelsti, tai gal ir nereiks vakarienės tongue.gif nes ir šiaip visokių likučių šaltų yra, tik va burokėlių virtų turiu, tai padarysiu kokią mišrainę mirksiukas.gif
Atsakyti