Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(dovaira @ 2009 10 15, 09:56)
deimapov, kaip graziai visada atrodo tavo pagamintas maistas, net seile varva ziurint. As kad ir skaniai pagaminu, bet per daug demesio nekreipiu i papuosima leksteje ax.gif

tai jau taip, man svarbu labai tas, man neskanu valgyti jei belenkaip įdėta blush2.gif valgau akimis tikriausiai biggrin.gif
Šiandien cento pirkau vištienos viniotinį, man jis labao patinka, tai kg kaina 5,99lt.
Pietūs:Lietiniai blynai su varške, razinomis.
Pavakariai: Kotletai,keptos bulvės (trečiadienio), dešra, vyniotinis.
Vakarienė:Lietiniai blynai su sūriu ir kumpiu.
Diva vyras pamatė nuotrauką pyrago ir sako: ir aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
skanaus
user posted image
Atsakyti
Vajaaatus koks grozis, Deimapov- isprotet!!! Ir kaip tas suris jums taip skaniai isbega? As esu darius gyvenime, man tas suris sukepa kazkaip.. nemoku daryti va taip - viduj sukepa viskas!
Jaaatus koks skanumynas, negaliu ziuret! doh.gif lotuliukas.gif
O vyras tai aisku- i bendra ligoniu palata - obuoliu pyraginiai biggrin.gif .Nu zinokit o maniskis jau pasake- nenoriu blink.gif .Sakau isprotejai? Ne, sako , atsibodo!! Noriu tinginio ar kokio sokoladinio..
Tai jau net nesiruosiu nekept! mad.gif I darba atsinesiu, jei namie nera kam valgyt!!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 15, 19:02)
Vajaaatus koks grozis, Deimapov- isprotet!!! Ir kaip tas suris jums taip skaniai isbega? As esu darius gyvenime, man tas suris sukepa kazkaip.. nemoku daryti va taip - viduj sukepa viskas!
Jaaatus koks skanumynas, negaliu ziuret!  doh.gif  lotuliukas.gif
O vyras tai aisku- i bendra ligoniu palata - obuoliu pyraginiai  biggrin.gif  .Nu zinokit o maniskis jau pasake- nenoriu  blink.gif  .Sakau isprotejai? Ne, sako , atsibodo!! Noriu tinginio ar kokio sokoladinio..
Tai jau net nesiruosiu nekept!  mad.gif I darba atsinesiu, jei namie nera kam valgyt!!

Net nežinau, gal ugnis per stipri, kažkaip man visada taip išsilydo, arba gal ne per smulkią tarką tarkuoji, bet kažin ar čia galėtų būti žprastis, aš tai per tą smulkiausią tarkavau.
Maniškui tai neatsibodo dar pyragas, kaip tik dabar kepu jau iš dvigubos normos, nes kitaip kasdien galėčiau kepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 15, 18:24)

Noriu bigsmile.gif

aš tai vis šiandien per pietus prasisukau, kavinėje šašlykais pavaišino, o vakarienei lietiniai blynai su varške, vyrui vakarienei visokių dar likučių yra , jei nenorės blynų. Einu tik jam ką nors rytdienai pietų paruošt. Aš tai vakar turgelyje nusipirkau rūkytos lašišos atraižų 9,9 Lt/kg, tai man pietums bus sumuštinukai su batonu
Atsakyti
Diva prierzino su savo pyragu, teko kepti ir man, tai dalinuosi, šį kartą didelį iškepėm
user posted image
Atsakyti
Aš jau ką nors savaitgaliui iškepsiou, o tai šitą savaitę labai darbe užsikasus, nėra kada , kažką padarau ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 15, 20:26)
Aš jau ką nors savaitgaliui iškepsiou, o tai šitą savaitę labai darbe užsikasus, nėra kada , kažką padarau ir gerai  mirksiukas.gif

tai žinok man irgi šią savaitę žiauriai nebuvo sveikatos, univieras, darbas, grįžus iš darbo, reikia namie toliau dirbti bent valandą ar net dvi ir jau žiūrėk vėlus vakaras, tai maistas buvo ruošiamas nes reikia, o noro jokio, nes miego tesinori daugiau nieko, tai va šiandien tokia laisvesnė diena (kai nuo 17h) visi darbai padaryti tai nerealiai thumbup.gif net pyragą iškepiau biggrin.gif su noru hihihi.gif
Atsakyti
Nu jau skanumynų deimapov cia pridėjus thumbup.gif taip ir norisi viso šito gėrio dabar paragaut mirksiukas.gif doh.gif

Pas mus šiandien pusryčiams buvo blynai su obuoliais ir kava, vėliau dar troškintas daržoves pabaigiau.
Pietums išviriau rūgštynių sriubos, nes radau šaldytuve užsilikusį stiklainiuką, tai dar liks ir rytojui pietums. Kažkaip prie tos sriubos norisi ir mėsos, bet nieko neturėjau, tai prikepiau avižinių dribsnių kotletukų, tik į visą masę dar įbėriau nemažai vištienos sultinio, tai super gavosi bigsmile.gif MB irgi valgė ir sakė, kad skanu, bet kažkodėl jam atrodo, kad ten yra cukinijos ir viskas doh.gif
Vakarienei to paties pasišildysim, jei norėsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 15 spalio 2009 - 20:02
QUOTE(denite @ 2009 10 15, 21:01)
avižinių dribsnių kotletukų

nu mane taip vilioja tiek šitie tiek grikių kotletai, bet dar nesu kepusi doh.gif
Atsakyti
bet sociai ir pigiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 10 15, 21:32)
bet sociai ir pigiai gaunasi thumbup.gif

ir skaniai man atrodo, man patinka tokie dalykai
Atsakyti