Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Aš dabar guliašą gaminu su daug morkų ir svogūnų, kad ryt laisvesnė būčiau.
Atsakyti
Prisiviriau kepenu pasteto, tai pat prigaminau kibinų.... turėtų užtekti ir rytojau... nors gal ryt kokios sriubos isvirsiu
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 18, 21:04)
Aš dabar guliašą gaminu su daug morkų ir svogūnų, kad ryt laisvesnė būčiau.

Kaip gamini guliašą? Vaikystėj labai patikdavo, o va dabar niekad nedarau ir net nežinau, kaip jį gaminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 18, 21:14)
Prisiviriau kepenu pasteto, tai pat prigaminau kibinų.... turėtų užtekti ir rytojau... nors gal ryt kokios sriubos isvirsiu

O mane labai sudomino kibinu receptas,kažkada ragavau,tai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 10 18, 21:19)
Kaip gamini guliašą? Vaikystėj labai patikdavo, o va dabar niekad nedarau ir net nežinau, kaip jį gaminti  doh.gif

mėsos gabaliukus apkepinu keptuvėje, po to dedu į puodą ir užpilu vandens, kad apsemtu mėsą. Įdedu sultinio kubelį, kol verdu, pasikepinu svogūną, morką, po to sudedu prie mėsos, dar verdu kokį 20min ir tada kelis šaukštus miltų sumaišau stiklinėje su puse stiklinės vandens, ir viską gerai išmaišius pilu į puodą su mėsa, įdedu vėliau grietinės ir viskas.
Atsakyti
ir aš šiandien guliašą viriau - tik pietums drinks_cheers.gif ir kopūstų salotų pridariau, jaučiu užteks beveik savaitei lotuliukas.gif Marinuoju pagal šį receptą - gaunasi labai skaniai mirksiukas.gif

vakarienei sau kepiau cukinijų blynelius, vaikui viriau ryžių pienišką sriubą, o MB valgė pieniškas dešreles su kapūstais biggrin.gif

Rastika, kaip darai paštetą? Ir aš mąstau, nusipirkt kepenėlių ir padaryt paštetuką, kad būt pusryčiam ir šiaip užkandžiavimams...
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2009 10 16, 17:25)
Koks sutapimas! Pas mus irgi balandeliai smile.gif Dar nuo praeito karto buvau uzsisaldzius apvirto kopusto, tai tik is saldiklio isemiau, ir atsildzius jau galejau daryt. Pusryciams valgem sausu pusryciu, vakarui bus bulviu- grikiu kotletukai.

sveika,

koks receptukas bulvių-griukių koteltukų?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2009 10 18, 21:41)
sveika,

koks receptukas bulvių-griukių koteltukų?.. 4u.gif

Prisiskaičiau ir aš apie tuos grikinius kotletus - šiandien kepiau biggrin.gif

Grikiai (užpyliau iš vakaro vandeniu karštu,bet galima turbūt ir ryte užpilti,o į pavakarius kepti wink.gif ), virtos bulvės (viriau 4 su lupenom,manau gal geriau sulimpa virtos taip, nei skustos), pakepinau morką su svogūnu, įdėjau du kiaušinius, ir visgi dėjau truputį krakmolo, nes pirma keptuvė pabiro doh.gif o sekančios gavosi thumbup.gif prie jų padariau kopūsto-morkos-svogūno-aliejaus-acto-druskos-cukraus salotas biggrin.gif kotletus dažiau į majonezą blush2.gif nes taip man lyg trūko kažkokio padažo. Bet gryn vegerate pasijaučiau šiandien valgydama juos biggrin.gif ,tai manau negreit kartosiu tokius kotletus, bet iš esmės, tai skanu.
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2009 10 18, 21:51)
Prisiskaičiau ir aš apie tuos grikinius kotletus - šiandien kepiau  biggrin.gif

Grikiai (užpyliau iš vakaro vandeniu karštu,bet galima turbūt ir ryte užpilti,o į pavakarius kepti wink.gif ), virtos bulvės (viriau 4 su lupenom,manau gal geriau sulimpa virtos taip, nei skustos), pakepinau morką su svogūnu, įdėjau du kiaušinius, ir visgi dėjau truputį krakmolo, nes pirma keptuvė pabiro  doh.gif o sekančios gavosi  thumbup.gif prie jų padariau kopūsto-morkos-svogūno-aliejaus-acto-druskos-cukraus salotas biggrin.gif kotletus dažiau į majonezą  blush2.gif nes taip man lyg trūko kažkokio padažo. Bet gryn vegerate pasijaučiau šiandien valgydama juos biggrin.gif ,tai manau negreit kartosiu tokius kotletus, bet iš esmės, tai skanu.

ačiū už receptuką, pabandysiu. 4u.gif

esu bandžiusi man parekomenduotus grikių-saulėgrąžų blynelius, tai labai patiko (tokius pat išbrinkintus grikius sumaišai su saulėgrąžom, krakmolu ir kepi blynus tokius paprastus), bet kad šalti jie nebeskanūs (saulėgrąžos sudrėksta, nebeskanu). Na o karšti tai laaabai skanūs. Su dž. grybų padažu valgom. Net mano mėsaėdis vyras užskaito tai kaip vakarienę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 18, 21:23)
mėsos gabaliukus apkepinu keptuvėje, po to dedu į puodą ir užpilu vandens, kad apsemtu mėsą. Įdedu sultinio kubelį, kol verdu, pasikepinu svogūną, morką, po to sudedu prie mėsos, dar verdu kokį 20min ir tada kelis šaukštus miltų sumaišau stiklinėje su puse stiklinės vandens, ir viską gerai išmaišius pilu į puodą su mėsa, įdedu vėliau grietinės ir viskas.

O kečiupo nereikia? Tas padažas baltas gaunasi?

Dėl kibinų. Aš darau pagal šitą receptą:
http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/
Gaunasi išties skanūs, kuriuos gyrė visi, kas ragavo. Iš nurodytos porcijos darau 12 kibinų, vieno savikaina išeina apie 1 litą.

Avenita, tuos kopūstus būtinai pabandysiu. Jau skonį įsivaizduoju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 18 spalio 2009 - 22:23
damušėm vakarykščius kotletukus, dar buvo likę ryžių, tai pripjaučiau lašišos atraižų, raugintų agurkėlių, konservuotų kukurūzų, virtas kiaušinis, majonezas ir liuks rytdienai pietums į darbą mišrainė mirksiukas.gif dar turėjau vištienos krūtinėlės, tai ką tik iškepiau, tai vyrelis porą dabar sušveitė, o likę bus jam ryt į darbą pietums smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Triuska @ 2009 10 18, 17:06)
Sveikos seimininkes 4u.gif
Gal i savo buriuka priimsit ir mane? mirksiukas.gif Jusu temute jau senai seku ir randu daug sauniu,skaniu ideju,tad noriu but legaliai bendraut,o ne tyliai skaityt blush2.gif

prašom drąsiau mirksiukas.gif mums nepamaišys naujos šeimininkės nauji receptukai mirksiukas.gif

Mastau kaip čia ryt prasisukus ax.gif tėvukas kažkur nupirko šaldytos žuvies su akcija, tai turbūt vakarienei bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 10 18, 20:00)
O siandien pusryciai - kava ir vafliukai,
Pietus - grybai su bulvem,

QUOTE(okkey @ 2009 10 18, 09:03)
siandien meniu:
pusryciai sumustiniai, kam su spalke kam su suriu
pietus grybai su bulvemis
vakariene dar nenuspresta  mirksiukas.gif

dabar dar pusdieni darbe budziu, tai kai grysiu bandysiu kepti meduoli, na ten kur su uogiene darosi tai bus deserciukui, tipo pavakariams  4u.gif

- sutapo musu pietus lotuliukas.gif

- na vakarienei as pakepiau blynu su obuoliais ir buvau iskepusi kaip ir planavau ta meduolini pyraga - gavosi super, darysiu dazniau ir naikinsiu uzsilikusias uogienes mirksiukas.gif

siandien meniu:
kadangi darbe tai nedalinu maisto i pusrycius, pietus, priespiecius ir pan tiesig i darba su MB visko prisitysiam ir kada norim ada perkandam, taigis siandien neshames:
ryte isvirtos burokeliu lapynes sriubos, brandinti blynai su obuoliais, likutis grybu, likutis bandeliu (ale tusciu cepelinu), jogurtas, ir ryte dar prikepiau batono kiausinio-pieno plakinyje pamirkyto ir ant virsaus cukriukas su cinamonu..taigis beliks gryzus ka nors vakarienei sumastyti 4u.gif
Atsakyti