Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

kiek galima laikyti burokelius virtus? isviriau, is dalies padariau silkes pataluose, keli liko. su visom lupenom saldytuve guli. nebepasidariau nieko is ju. viriau g.gif sestadieni jei neklystu. ar geri dar jie? ar mest jau. kiek isvis tokie gali stoveti? bulves pvz virtos tai trecia diena jau man nebelabai.. doh.gif
Atsakyti
o į tą pyragą aguonas neplikytas reikia dėti?
Antradienis:
Pusryčiai:nevalgėme
Pietūs:MV:blyneliai su mėsa/man:gabaliukas iš mamytės parsivežto kugelio
Vakarienė:Kugelis su paukštiena ir cukinija, obuolių pyragas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 13 spalio 2009 - 17:10
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 10 13, 15:54)
kiek galima laikyti burokelius virtus? isviriau, is dalies padariau silkes pataluose, keli liko. su visom lupenom saldytuve guli. nebepasidariau nieko is ju. viriau  g.gif sestadieni jei neklystu. ar geri dar jie? ar mest jau. kiek isvis tokie gali stoveti? bulves pvz virtos tai trecia diena jau man nebelabai.. doh.gif

na dar nemesk mirksiukas.gif , jei šaldytuve stovi, tai jie taip greit neprarūgsta, tuo labiau, kad nelupti, ax.gif
Nu aš tai prisigaminau šiandien - kaip ir sakiau kepenėlės troškintos, dar turguje nusipirkau viena kiaulės širdį, tai apsiviriau, paskui ruošiau rytdienai pietus į darbą - tai sau pakepinau morkų, cukinijų kubeliais, įpjausčiau širdelės, pabaigai žalumynų sauja, vyrui pakepiau svogūną, biški cukinijos, likusią širdelę supjausčiau ir pabaigoje pomidorų padažo įdėjau mirksiukas.gif kepenėlių dar ir rytdienai liks, be to pirkau 1,5 kg, tai kitas sumalsiu ir bus kotletukai, padarysiu tik kokį nors padažą kitokį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 13, 17:09)

o jus ne trys zmogai gyvendavote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 10 13, 20:12)
o jus ne trys zmogai gyvendavote?  g.gif

pusantrų metų su mumis svainės dukra gyveno, dabar jau 4u.gif dviese
Atsakyti
Siandien gaminau :

Kotletukus idarytus grybais su kiausiniu ir pakepintais svoguniukais. Darpakeptus plius patroskinau su morkom ir porais. Nzn kaip jujms bet man kotletai visada turi butu patroskinti. Valgem su virtom bulvem. Kadangi grybu virtu liko dar padariau "Karaliska misraine:. Nzn is kur jos pavadinimas toks ax.gif Mano mama ja visad gamindavo.
"Karaliska misraine: (jei kas nores isbandyti:))
Isverdam morkas ir supjaustom smulkiai; isverdam pupeles, pakepinam smulkiai pjaustyta svoguniuka ir dedam virtus grybus. Sumaisome su majonezu ir keciupu. Aisku idedam pipiriuku ir druskos.

Skanaus.
Atsakyti
Aš dar naktipiečiukus apturėjau smile.gif burokėlių mišrainė su silke, arbata, batonas.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 13, 18:09)
o į tą pyragą aguonas neplikytas reikia dėti?

Jeigu čia apie tą meduolį, tai neplikiau aguonų. Nors gal ir reik? g.gif

Planuojamas trečiadienio meniu:
Pusryčiams - sumuštiniai su obuoliene, kepti sumuštinių keptuvėje, kakava su pienu, man - kava
Pietums - vakarykštė pupelių sriuba, krabų mišrainė, dar pora tinginio balandėlių yr.. ax.gif
Vakarienei galvoju Okkey grikių kotletukus, užkeptus sūriu. 4u.gif Dar gal ridikėlio/šv. agurko/poro su grietine salotas darysiu.
Atsakyti

taupančioms 4u.gif
http://www.maxima.lt...-renkuosi-pats/
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 14, 09:06)
Vakarienei galvoju Okkey grikių kotletukus, užkeptus sūriu.  4u.gif Dar gal ridikėlio/šv. agurko/poro su grietine salotas darysiu.

pabandyk pabandyk 4u.gif

o mano planai vakare pasikeite, tokiu akcijiniu sardelkiu papirkom, tai kadangi farso buvau neisemusi, tai visgi vyrui greitos aviziniu koses isviriau, man tie uzmerkti grikiai kaip kose suejo,o siandien ryte gailedama varstancio kopusto priviriau siupinio": kopustai, morkos, bulves, biski moliugo patarkavau, prieskoniai ir tos sardelkos..tai i va i darba prisitysem tai ir bus pietus, dar yra like po kotletuka su bulvem ir burokeliu salotos..vakare greiciausiai pabaigsim ta siupinuka 4u.gif
Atsakyti
Pusryciai - MB pieniska desrele su duona, kava;man vakaryksciai krabai tesloje , kava
Vakar dar sniceliu truputi iskepiau, tai issinese siandien i darba su duona ir agurku.
O pietums troskinsiu darzoves, nes vakar patingejau ir kepsiu bulves (kubeliais). Dar obuoliu kompoto isvirsiu, nes savaitgali obuoliu nemazai vel parsivezem smile.gif
Vakarienei kepsiu blynus su obuoliais ir dar darysiu kalmaru salotas rytojui i darba. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 10 14, 11:41)

o geras thumbup.gif
Atsakyti