Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 10 20, 19:30)
Šiandienos meniu:
Pusryčiai man - obuolys, vištienos suktinukai (nuo vakar), arbata
Pietūs - kopūstų sriuba, varškės apkepas. Dar buvau padariusi vištienos kumpelių, jų jau nesinorėjo po apkepo, tad liks vakarienei.

varškės apkepas valdo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 20, 20:18)
varškės apkepas valdo  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Šiaip pirmą kartą pati kepiau varškės apkepą. Išsirinkau Sonatinos varškės apkepo receptą, ir tikrai likau patenkinta. Vyrui labiau patiko šiltas, o man - šaltas.
Dar greit tikiuosi išbandyti ir kitą apkepą, kur pienas į sudėtį įeina (vakar lauktuvių gavom 3l pieno, tai reikia jį sunaudoti). Šuo vienas tiek neišgers, o mes, ypač aš, vieno pieno iš vis nemėgstu.
Atsakyti
Galvoju, ką čia šiandien skanaus pasigaminti g.gif biški dar sriubos yra likę, apkepo tai tik keli kasniukai tongue.gif Nu turiu kepsniukų pamušus, čia vyrams bus, aš sau ką nors su vištienos krūtinėle darysiu geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiandien iš kameros balandėlius atsilaidinome. Virsime pagaliau šviežių kopūstų sriubos
Atsakyti
O aš šiandien ko gero nieko negaminsiu.
Pusryčiams - karšti sumuštiniai
Pietums - abu būsim darbe, tai aš darbe užkąsiu ką nors, vyras tai pat, dar varškės apkepo įsidėjo.
O vakarienei yra likusios labai daug kopūstų sriubos nuo vakar, troškinti vištienos kumpeliai, tad šiandien nieko negaminsiu.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 21, 08:59)
Mes šiandien iš kameros balandėlius atsilaidinome. Virsime pagaliau šviežių kopūstų sriubos

tai ten pas jūsų gausis kopūstai vienaip ir kopūstai kitaip smile.gif

Aš šnd išbandysiu naują receptą, darysiu kotletukus iš avinžirnių...tikiuosi kad skanei gausis, nes tada manasis liks nevalgęs
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 21, 10:39)
Aš šnd išbandysiu naują receptą, darysiu kotletukus iš avinžirnių...tikiuosi kad skanei gausis, nes tada manasis liks nevalgęs

O kas tas yra avinžirniai? g.gif Jaučiu, kad tokio daikto aš neragavus dar.. blush2.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
Išsikepiau dar ir zuikį vakar. bigsmile.gif Na, reikėjo vaidint labai užsiėmusią,topsecret.gif kad MB eitų su vaiku pamokų ruošt, tai ir sukaus virtuvėj.. biggrin.gif

Šiandien valgom:
pusryčiai - man ir vaikui tinginys su kava/arbata, MB zuikio su raugintais kopūstais valgė.
pietūs - kalnas balandėlių dar yr. tongue.gif
vakarienei virsiu trintą moliūgų sriubą ir turiu bulvių/morkų išsivirus, tai baltą mišrainę suklijuosiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 21, 10:39)
tai ten pas jūsų gausis kopūstai vienaip ir kopūstai kitaip smile.gif

aha būtent taip ir gausis smile.gif vyras jau daro viską thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gryžtu į jūsų kompanija ax.gif Buvo mane užpuole nekalbadieniai blush2.gif Tai nieko nesinorejo blush2.gif
Vakar kepiau pica is malsenos mišinio,bet matyt mano dujinė jau visiškai baigiasi,nes su kepiniais išviso nieko nesigauna verysad.gif
Šiandien pusryčių nebuvo
Pietūs man bulvytes fri,dešrelė ir pievagrybiai :ax:Vyras pietavo valgykloje,o dukra mokykloje.
Vakarienė bus ale "kepsniukai" su bulvių koše ir kopūstų salotomis 4u.gif
Atsakyti
Labukas, taupuolės 4u.gif

Vakar nebeparašiau, bet nieko ypatingo ir negaminau ax.gif pusryčiams kaip ir nieko, o pietums iškepiau bulvinių blynų. Vakare važiavom iki maximos, tai prigriebėm truputį keptos vištienos ir bandelių, tai nieko vėl nereikėjo gaminti bigsmile.gif

O šiandien pusryčiams - MB kava ir bandelė, man - kava
pietums virsiu sriubą su frikadelėm (faršo gabaliukas dar buvo),
o vakarienei kepsiu blynų su obuoliais smile.gif
Atsakyti
o mes ką tik pavalgėme, labai skanią sriubą vyras išvirė bigsmile.gif
Atsakyti