QUOTE(deimapov @ 2009 10 19, 19:39)
o aš naktipiečiams va kepu bulvinius blynus su cukinija
nu jo kaip naktipieciams normaliai
QUOTE(kavute @ 2009 10 19, 22:42)
Okkey, gal gali meduolio receptuką? Turiu kažkokį kompe išsisaugojusi, bet miltų kiekis neparašytas, o aš kadangi niekad nekepus, tai bijau eksperimentuoti, kad netektų išmest
bus tas pats receptukas - va tas
"Meduolis
stiklinė kefyro (naudojau tą riebų, 7 proc., šaltibarščiams)
Stiklinė cukraus
Stiklinė uogienės
2 šaukšeliai sodos
2 kiaušiniai
2 šaukštai aguonų
miltų, pora gvazdikėlių (kad kvepėtų kalėdomis )
Sodą "nugesinu" kefyre, suplaku su cukrum, uogiene, kiaušiniais. Įmaišau aguonas, ir dedu miltus, kol išeina tokia kiek tirštesnė masė, bet dar maišosi gerai.
Į skardą, prismaigstau gvazdikėlių į paviršių, kad galėčiau išrinkt paskui (nes vaikas lb barasi, jeigu randa ) ir kepu 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Visks."
tai zinok miltu dejau is akeis, kaip kad raso tirstesne mase