Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Sveikutės
Deimapov, na kaip skaniai kotletukai atrodo thumbup.gif

Vakar naktipiečiams dar teko košę virt: perlinės kruopos, žirniai, užspirginau lašinukų su tarkuota morka ir svogūnu. MB prizvimbė, kad žirnių nori.. doh.gif nežinau kokius košmarus šianakt sapnavo, bet dvi lėkštes gal 10 vakare sutvarkė lotuliukas.gif

Šiandien pusryčiams - MB virtas kiaulienos kumpis su marinuotais žaliais pomidorais, man - sumuštinis, vaikas atsikėlęs gal dribsnių valgys. g.gif
Pietums - pomidorinė sriuba, dar košės yr ir virtos mėsos šiek tiek.
Vakarienei galvoju bulvių košės padaryti ir raugintus grybus su svogūnais ir grietine. Čia laiko nedaug užims, tai norėčiau meduolį dar iškept.

Skanios dienos biggrin.gif
Atsakyti
Vakar tik po pietų grįžo mano šeimyna, tai nieko nevalgė, atvažiavo pavalge ax.gif
Vakarienei pridariau žemaičių blynų.

Šiandiena pusryčiams mes su dukryte valgėme sumuštinius
Pietums pasišildysime žemaičių blynų ir išsivirsime barščių.
O vakarienei reikės kažką sugalvot nes liko virtos mėsytės nuo žemaičių blynų smile.gif Gal pakapinsiu morkyčių ir darysiu įdarą lietiniams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiams brandinti kotletai. Pietūs nerealios Nerytės bulvinės bandutės, tik tiek, kad labai mažai išviriau, buvo 5 virtos bulvės, tai tiek ten ir tesigavo, bet sakėm virsim greitu laiku, nes labai patiko. Vakarienė brandinta kopūstų sriuba, kotletai, gal kiaušinienė dar
Atsakyti
Vakar kepiau šoninę su bulvėmis orkaitėje. Tai buvo pietums.
Vakarienei kepiau naminių picų, mielinį obuolių pyragą (vyras vėl užsiprašė, nes aną kartą labai patiko), ir dar bandelių su dešros, svogūnų ir sūrio įdaru.
Kadangi to įdaro pasidariau per daug, tai pasilikau jo šiandienai. Gaminsiu vakarienei makaronus su ta dešros, svogūnų ir sūrio mase.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Prisiduodu ir as su savo meniu smile.gif
Vakar pusryciai:sumustiniai su kumpiu,arbata
pietus:grikiu kotletai su morkomis,ziediniu kopustu sriuba,arbata.
pavakariai:zdrasdai brandinti su bulvem(vyrui),vaisiai ir marlenkos pyragas(man)
vakarienei:(vyrui)pica,man vaisiai.
naktipieciams vyrui i darba idejau sumustiniu su kumpiu,pyrago,vaisiu,sulciu.

Siandien:pusryciamskalmaru salotos,arbata,vakarykstis pyragas
pietums:vistienos maltiniai su bulvem,pigus sausainiukai:riebalu siems sausainiams nereikia-ju pakanka is majonezo.Sie sausainiai labai ilgai negenda,ju galima prisikept daug.Stikline miltu,stikline majonezo,puse stiklines cukraus sumaisyti.Kepimo skarda gausiai barstyti miltais ir su kulinariniu svirkstu i ja isspausti sausainius.As kadangi niekaip nenusiperku svirksto,tai dedu sauksteliu blush2.gif Kepti 180 laipsniu orkaitej,kol graziai paruduos.
pavakariams:vaisiai ir ledai sokoladiniai
vakarienei:cenakai(nes vyras desis i darba).
Atsakyti
o mūsų vakarienė keičiasi, vyras kepa blynus, valgysime su šviežiomis braškėmis
Atsakyti
aš dėl to torto Mėnulis, ar margariną ten tą eve kepinių naudoti, ar bet kokį? gal svietas tinka? Na tie riebalų mišiniai?
Papildyta:
Mūsų vakarienė
user posted image
Atsakyti
Aš verdu bulves, rytojui, virsiu nerytės bulvinių bandučių, šiandien kadangi labai mažai išviriau, bet labai patiko, tai ryt jau lepinsimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 28, 22:09)
Aš verdu bulves, rytojui, virsiu nerytės bulvinių bandučių, šiandien kadangi labai mažai išviriau, bet labai patiko, tai ryt jau lepinsimės biggrin.gif

Deimapov, labai skaniai Tavo nuotraukytese viskas atrodo ir net neabejoju kad tikrai labai skanu thumbup.gif 4u.gif

susigundziau ir as tom bandutem, labai jau skaniai atrodo, reiks kita savaite pasigamint, nes sia savaite nebeiseis..ryt poryt sunaudojam likucius visokius ir 6ieni vaziuojam i kaima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 28 spalio 2009 - 21:28
QUOTE(denite @ 2009 10 28, 22:22)
Deimapov, labai skaniai Tavo nuotraukytese viskas atrodo ir net neabejoju kad tikrai labai skanu thumbup.gif  4u.gif

susigundziau ir as tom bandutem, labai jau skaniai atrodo, reiks kita savaite pasigamint, nes sia savaite nebeiseis..ryt poryt sunaudojam likucius visokius ir 6ieni vaziuojam i kaima smile.gif

dėkui 4u.gif na dėl skonio aišku ginčyjamasi, bet mums tai ką vyras padaro ir ką aš tai skanu dažniausiai būna biggrin.gif O Nerytės banutės tai tikrai nerealios, gal šiek tiek pasiterlioti tenka iki kol sudedama virti, bet išverda super greitai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 28 spalio 2009 - 21:45
QUOTE(Triuska @ 2009 10 28, 17:38)
,pigus sausainiukai:riebalu siems sausainiams nereikia-ju pakanka is majonezo.Sie sausainiai labai ilgai negenda,ju galima prisikept daug.Stikline miltu,stikline majonezo,puse stiklines cukraus sumaisyti.Kepimo skarda gausiai barstyti miltais ir su kulinariniu svirkstu i ja isspausti sausainius.As kadangi niekaip nenusiperku svirksto,tai dedu sauksteliu blush2.gif Kepti 180 laipsniu orkaitej,kol graziai paruduos.

o visai nieko receptuks, tik tiesa o kiausinio kokio nereikia ideti g.gif

na o musu vakar meniu:
pusryciai : blynai su uogiene, bulkos dar pieno-kiausio misiny keptos buvo
pietus: buljonas (tiksliau jau ale makaronciku+bulviu+morku kose lotuliukas.gif ) plovas, rauginti agurkeliai
vakarienei: kas ka - raudona misraine, plovas, sriuba
Atsakyti
Vakar vakarienei taip skaniai visi šveitėm miltinius blynus su obuoliais ir braškių uogiene thumbup.gif dar šiandien įsidėjau į darbą, tai žiūriu, kad per mažai vakar prikepiau lotuliukas.gif šiandine tai bandysiu su visokiais likučiais prasisukt, ryt jau būsiu laisva, tada jau kažką daugiau gaminsiu ax.gif
Atsakyti