Pusryciai:sumustiniai su duona,slapenke ir agurkiuku.Geriau kava.
Pietus:Viriau kumpio buljone farso kukuliukus,padariau balta padaziuka ir valgem su grikiais.Garnyrui buvo troskinti rauginti kopustai.Obuoliu kompotas.
Vakariene:vyrui i darba idejau sumustiniu,vaisiu,cipsu,o as darzoviu salotos,sausainiai,varskes surelis,kompotas.
deimapov kur tavo foto

QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 21:24)
pasigedote?

na aišku dar žuvies kotletų yra, o vakarienei bus kugelis su vištiena

QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 14:33)
dirbam dirbam

QUOTE(mickute7 @ 2009 11 11, 20:55)
Grybai iš miško ar šampinjonai kokie? O žubytę kokią imat? Kažkaip žuvies kotletus kartais darau, grybų darau, o kad kartu maišyt galima nedabėgo..
Ačiukas

Šiandien maitinamės:
pusryčiams - bandelės su braškėmis, vyrui dar sumuštinis su šlapianka, kava arbata
pietums kruopienės, silkės dar yra, vaikas galės picą su dešra pasidaryti, mačiau yra dar vienas šaldytas padukas kameroj.
vakarienei suprieskoniavau kiaulienos nugarinę, bus karbonadai (vakar Maksėj akcija buvo po 13 su kapeikom, tai ir nesusilaikiau nenusipirkus

skanios dienelės

QUOTE(Zaklada @ 2009 11 12, 08:42)
Grybai iš miško ar šampinjonai kokie? O žubytę kokią imat? Kažkaip žuvies kotletus kartais darau, grybų darau, o kad kartu maišyt galima nedabėgo..
Ačiukas
skanios dienelės
Ačiukas

skanios dienelės

Miško miško

o aš šnd po darbo ruošiuosi virti burokėlių sriubą su šonkauliukais

QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 13:33)
aš studentė dieninio skyriaus

Sveikutės
Šiandiena aš su mažute namie, tai kepu plova pietums ir vakarienei
Reikia dar sugalvot kokių sausainių iškepti
Šiandiena aš su mažute namie, tai kepu plova pietums ir vakarienei

Reikia dar sugalvot kokių sausainių iškepti

Pas mus pusryčiam kava su vafliukais, sumuštiniai su sūriu
pietums kopūstų sriuba-troškinys su faršu
vakarienei vėdarai
pietums kopūstų sriuba-troškinys su faršu
vakarienei vėdarai
QUOTE(deimapov @ 2009 11 12, 12:47)
Dirbu, bet pora dienų einu tik kelioms valandoms po pietų, tai turiu ryte nemažai laiko ir apsipirkt ir kažką pasiruošt
Pusryčiai:duona, vištienos kepsniai.
Pietūs:vyrui- duona, vištienos kepsniai, raugintas agurkas, man kepenėlių guliašas su bulvėmis, raugintas agurkas.(Antradienio)
Pavakariai: bandelės, man-kepsnys, duona)
Vakarienė:man-kepenėlės, bulvės.(antradienio), vyrui-bulvės, žuvies piršteliai, raugintas agurkas.
Pietūs:vyrui- duona, vištienos kepsniai, raugintas agurkas, man kepenėlių guliašas su bulvėmis, raugintas agurkas.(Antradienio)
Pavakariai: bandelės, man-kepsnys, duona)
Vakarienė:man-kepenėlės, bulvės.(antradienio), vyrui-bulvės, žuvies piršteliai, raugintas agurkas.