Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Pusryciai:sumustiniai su duona,slapenke ir agurkiuku.Geriau kava.
Pietus:Viriau kumpio buljone farso kukuliukus,padariau balta padaziuka ir valgem su grikiais.Garnyrui buvo troskinti rauginti kopustai.Obuoliu kompotas.
Vakariene:vyrui i darba idejau sumustiniu,vaisiu,cipsu,o as darzoviu salotos,sausainiai,varskes surelis,kompotas.
Atsakyti
deimapov kur tavo foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 21:24)
deimapov kur tavo foto blush2.gif

pasigedote? blush2.gif nu įmesiu kada biggrin.gif
Atsakyti
na aišku dar žuvies kotletų yra, o vakarienei bus kugelis su vištiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 14:33)
o jus ka merginos nedirbat kad tiek patiekalu gaminate blink.gif

dirbam dirbam irnesakyk.gif, tik kartais turiu "prabangą" papietaut pora valandų, arba pabėgt kokią ketvirtą, tai ir naudojuosi.. blush2.gif

QUOTE(mickute7 @ 2009 11 11, 20:55)
Žuvies su grybais kotletai pomidorų padaže  ax.gif

Grybai iš miško ar šampinjonai kokie? O žubytę kokią imat? Kažkaip žuvies kotletus kartais darau, grybų darau, o kad kartu maišyt galima nedabėgo..
Ačiukas bigsmile.gif

Šiandien maitinamės:
pusryčiams - bandelės su braškėmis, vyrui dar sumuštinis su šlapianka, kava arbata
pietums kruopienės, silkės dar yra, vaikas galės picą su dešra pasidaryti, mačiau yra dar vienas šaldytas padukas kameroj.
vakarienei suprieskoniavau kiaulienos nugarinę, bus karbonadai (vakar Maksėj akcija buvo po 13 su kapeikom, tai ir nesusilaikiau nenusipirkus rolleyes.gif ) dar bulvių išvirsiu + ridiko, poro salotos su grietine.

skanios dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 11 12, 08:42)
Grybai iš miško ar šampinjonai kokie? O žubytę kokią imat? Kažkaip žuvies kotletus kartais darau, grybų darau, o kad kartu maišyt galima nedabėgo..
Ačiukas  bigsmile.gif
skanios dienelės  4u.gif

Miško miško mirksiukas.gif pačių rinkti mirksiukas.gif kol kas stengiuosi bet ko nepirkinėti, o savas atsargas tuštinu ax.gif O vat žuvies faršą tai pirkau turguje ax.gif šįkart pirkau lašišos faršas 6,90 Lt/kg ax.gif Nusipirkau kažkur 700 gr faršo, tai vat dar grybų krestelėjau, batono ir visai nemažai kotletukų gavosi ax.gif rytdienai į darbą net atsidėjau jau ax.gif
Atsakyti
o aš šnd po darbo ruošiuosi virti burokėlių sriubą su šonkauliukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 13:33)
o jus ka merginos nedirbat kad tiek patiekalu gaminate blink.gif

aš studentė dieninio skyriaus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės

Šiandiena aš su mažute namie, tai kepu plova pietums ir vakarienei biggrin.gif
Reikia dar sugalvot kokių sausainių iškepti smile.gif
Atsakyti
Pas mus pusryčiam kava su vafliukais, sumuštiniai su sūriu
pietums kopūstų sriuba-troškinys su faršu
vakarienei vėdarai
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 11 12, 12:47)
aš studentė dieninio skyriaus  blush2.gif

Dirbu, bet pora dienų einu tik kelioms valandoms po pietų, tai turiu ryte nemažai laiko ir apsipirkt ir kažką pasiruošt
Atsakyti
Pusryčiai:duona, vištienos kepsniai.
Pietūs:vyrui- duona, vištienos kepsniai, raugintas agurkas, man kepenėlių guliašas su bulvėmis, raugintas agurkas.(Antradienio)
Pavakariai: bandelės, man-kepsnys, duona)
Vakarienė:man-kepenėlės, bulvės.(antradienio), vyrui-bulvės, žuvies piršteliai, raugintas agurkas.
Atsakyti