QUOTE(Lock @ 2009 11 10, 00:08)
Brandinti, reiškia, kad praeitos ar dar senesnės dienos, t.y. ne tądien gaminti.
O rudnosiukai yra labai geras pigus patiekalas. Imam faršo, jį sutaisom su prieskoniais, na kaip kotletams, tik aš kiaušinio nededu. Keptuvėj pakepinam daržovių: svogūnų, morkų, paprikų, galima grybų. Žodžiu, tinka turimos daržovės, galima improvizuoti. Daržoves paprieskoniuojam, įdedam pomidorų padažo šaukstą kokį. Tada į kepimo popierium išklotą orkaitės skardą dedam faršo kotletukus, tik kiekvieną "kotletą" suspaudžiam, padarom jį tokį plokščią labai. Ant viršaus kraunam daržoves. Dar galima pabarstyti sūrio tarkuoto. Dedam kepti į orkaitę.
O rudnosiukai yra labai geras pigus patiekalas. Imam faršo, jį sutaisom su prieskoniais, na kaip kotletams, tik aš kiaušinio nededu. Keptuvėj pakepinam daržovių: svogūnų, morkų, paprikų, galima grybų. Žodžiu, tinka turimos daržovės, galima improvizuoti. Daržoves paprieskoniuojam, įdedam pomidorų padažo šaukstą kokį. Tada į kepimo popierium išklotą orkaitės skardą dedam faršo kotletukus, tik kiekvieną "kotletą" suspaudžiam, padarom jį tokį plokščią labai. Ant viršaus kraunam daržoves. Dar galima pabarstyti sūrio tarkuoto. Dedam kepti į orkaitę.
QUOTE(deimapov @ 2009 11 10, 00:12)


Aciu, na tikrai blondine


brandinto maisto ir pas mus, pasirodo, namuos daznokai buna
