Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

Laba naktele 4u.gif
Niu papasakosiu sia savo dienele,kuri visai be rezultatu doh.gif biggrin.gif (juokas tikriausiai per asaras)
Apvaziavome su vyru beveik visas Kauno plyteliu parduotuves ir nieko neradome,niu kazkaip visai nekrenta i aki,jau ziurejau ir brangias plyteles, siaip sakem gal minti kokia pagausim,bet ir tos nei viena neuzkibo doh.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 10 19, 22:12)
As turiu tuos akmenukus doh.gif trys meistrai buvo isvyti,na uz plyteles pinigus atidave,nes kv.m189lt.o pas mani 2,5 duso grindu.Beda ta,kad niekaip nepavyko padaryti gera nuolydy,ir dabar galima pastebeti 3 ydubimus,vanduo laikosi.Tie akmenukai laikosi ant tinklo,juos reikia paspausti,matyt perdaug ir kreivai spaude,nes ne tas galvoje buvo,tais aukso statybu laikais(40lt uz kv.mokejom)o kai pajungem santehnika ir vanduo pradejo begti is halogenu skyliu apacioje doh.gif ,tai as nesikeikianti-pradejau tai daryt,nu kokiu darbininkeliu yra,ir tylejo vamzdy,,nukande,,

O vat del tu akmenuku,tai tikriausiai juos ir desime.Nes vyras pasake,kad reikia kuo mazesnes plyteles deti,kad gerai padarytu dusui nuolydi.Nes su didelemis plytelemis gerai padaryti neimanoma.Dabar meistras daro katilineje ir jau keikiasi,nes plyteles nemazos ir nuolydis nebus geras.Stipriai nepergyvenam,nes tikimes kad katilineje nelabai prireiks vandens nubegimo biggrin.gif o vat duse...
Tai kazkaip keista,kad is tu akmenuku nesusideda gerai nuolydis g.gif

QUOTE(kristik @ 2009 10 19, 22:18)
Mano kita situacija, nes man liko nusipirkti plyteles tik skalbyklai (nors turiu laiko, kažkodėl noriu nusipirkti iš tų kas yra sandėliuose), bet kartais susiklosčius nelabai palankioms aplinkybėms rezultatai pranoksta lūkesčius  To tau ir linkiu 

Ačiū už komplimentą

Na gal skalbykloje nebera jau taip ir svarbu kokios ten plyteles,aisku norisi graziu,bet ten svecias gal reciau eis ax.gif
Nors tai tiesa,kad kartais susiklosčius nelabai palankioms aplinkybėms rezultatai pranoksta lūkesčius
Tikiuosi pasiseks biggrin.gif

QUOTE(Diija @ 2009 10 20, 14:55)
Aš vis paskaitau ir stebiuosi negi aš čia viena įrenginėju namus pagal principą: jei neišeina ir gražiai ir praktiškai, tai tegul geriau tada gražiai  biggrin.gif 
tas nepraktiška, tą valyt reikės, tą saugot reikės, tą prižiūrėt reikės  doh.gif  nu baikit moteros, gyvenam 21 amžiuj, yra visokių super duper valymo priemonių ir būdų  doh.gif  o pas mane bus duše akmenukai  bigsmile.gif  ir dar balti  bigsmile.gif  ir vonia visa bus balta  bigsmile.gif  ir su balto glaisto tarpais  bigsmile.gif  baisu ane? 

O cia jau grazu, akyse matau ta vaizdeli baltus akmenukus baltomis siulemis balta vonia wub.gif

Niu vat del praktiskumo su kuo pasneku kas jau gyvena nesenai irengtuose namuose,tai jo yra mazai. Baigiu padaryti tokia isvada,kad reikia darytis taip kaip paciai grazu,nes ar taip ar kitaip bus padaryta o plauti ir sveisti reikes vienodai(nes kaip sake,tvarkai namus tai plauni viena toleta,aisku paskui eini ir antra plauti,arba su grindimis,isplovei vienoje patalpoje eini plauti kita,juk nepalieki jos jei joje ne taip matosi purvas.Vis tiek viska reikia plauti).

Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2009 10 20, 21:28)

Tai kazkaip keista,kad is tu akmenuku nesusideda gerai nuolydis  g.gif

O gal prasti meistrai buvo biggrin.gif ,greiciausiai,juk tais bumo laikais dejo mirksiukas.gif man dejo,o jau skaiciavo,kiek is kaimyno uzdirbs g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2009 10 20, 22:28)
Laba naktele  4u.gif
Niu papasakosiu sia savo dienele,kuri visai be rezultatu  doh.gif  biggrin.gif (juokas tikriausiai per asaras) 
Apvaziavome su vyru beveik visas Kauno plyteliu parduotuves ir nieko neradome,niu kazkaip visai nekrenta i aki,jau ziurejau ir brangias plyteles, siaip sakem gal minti kokia pagausim,bet ir tos nei viena neuzkibo  doh.gif
O vat del tu akmenuku,tai tikriausiai juos ir desime.Nes vyras pasake,kad reikia kuo mazesnes plyteles deti,kad gerai padarytu dusui nuolydi.Nes su didelemis plytelemis gerai padaryti neimanoma.Dabar meistras daro katilineje ir jau keikiasi,nes plyteles nemazos ir nuolydis nebus geras.Stipriai nepergyvenam,nes tikimes kad katilineje nelabai prireiks vandens nubegimo  biggrin.gif o vat duse...
Tai kazkaip keista,kad is tu akmenuku nesusideda gerai nuolydis  g.gif
Na gal skalbykloje nebera jau taip ir svarbu kokios ten plyteles,aisku norisi graziu,bet ten svecias gal reciau eis  ax.gif
Nors tai tiesa,kad kartais susiklosčius nelabai palankioms aplinkybėms rezultatai pranoksta lūkesčius
Tikiuosi pasiseks  biggrin.gif
O cia jau grazu, akyse matau ta vaizdeli baltus akmenukus baltomis siulemis  balta vonia  wub.gif

Niu vat del praktiskumo su kuo pasneku kas jau gyvena nesenai irengtuose namuose,tai jo yra mazai. Baigiu padaryti tokia isvada,kad reikia darytis taip kaip paciai grazu,nes ar taip ar kitaip bus padaryta o plauti ir sveisti reikes vienodai(nes kaip sake,tvarkai namus tai plauni viena toleta,aisku paskui eini ir antra plauti,arba su grindimis,isplovei vienoje patalpoje eini plauti kita,juk nepalieki jos jei joje ne taip matosi purvas.Vis tiek viska reikia plauti).

Nieko, dar pvažinėsi ir rasi mirksiukas.gif Kas dėl didelių plytelių duše, tai viskas priklauso nuo meistro, tik, žinoma, su jomis šiek tiek sunkiau..

Kas dėl plovimo, tai pritariu ką parašei, tačiau klausimas kiek dažnai, kiek sunkiai ir kiek ilgai reikės tai valyti ax.gif Faktas kaip blynas, kad glazūruotas plyteles daug lengviau nuplauti nei šiurkščias, ant juodų grindų dulkės dažniau badys akis nei ant šviesių (kalbų ne apie dulkių sluoksnius rolleyes.gif ), žemiau pakabintą veidrodį reikės dažniau valyti, nei esantį aukščiau praustuvo, taip ir su akmenukais - juos valyti reikės "daugėliau" nei plyteles ax.gif Grožis reikalauja aukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 20, 21:25)
Tai jau taip biggrin.gif Baisiau už baisiausią siaubo filmą bigsmile.gif
Galvojau nufotkinti ir įmesti čia, bet dar nėra nei praustuvo, nei veidrodžio, aišku ir šviestuvų. Tai toks neužbaigtas vaizdelis būtų.

kai uzsibaigsit idek butinai biggrin.gif

QUOTE(kristik @ 2009 10 20, 22:44)
Gal tu žadi tarnaitę turėti  biggrin.gif ? Man asmeniškai gaila savo laiko namų tvarkymui, todėl stengiuosi įsirengti taip, kad reiktų kuo mažiau laiko sugaišti tvarkant  ax.gif

drinks_cheers.gif kartais ziuri, kad ne tau daiktas, o tu jam tarnauji doh.gif tai praktiskuma ir grozi noretusi suderinti is karto, bent jau man smile.gif

o pas mane be cirku remontai nevyksta..meistras pradejo deti grindu plyteles vonioj, uzklause kaip rasta guldyti - horizontaliai ar vertikaliai, nors ten tas rastelis tik gerai pasvietus pasimato, bet visgi pasimato..susakem kaip guldyt, atvaziuojam vakare - vonioj gerai, tulike vien eile sudejes ir - blogai doh.gif man tai tik juokas paeme, meistras pasimetes akim klapsi, tipo gi taip ir kalbejom, sakau ne velnio ne taip..nebezinau ka daryt, nebutu klauses nebuciau net susimascius kaip cia ta plytele guldyt, nes kvadratines tai gali vartyt kaip nori, o dabar jau zinau, kad blogai padaryta doh.gif bet ir plest nebesinori, plyteles pripjautos, tai tiks tik i siukslyna, o sakem vdrug kokios nelaimes bepjaustant ir pritruks plytku finale? unsure.gif nu zodziu vieni rebusai su tom statybom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 21 spalio 2009 - 07:21
QUOTE(zyliukas @ 2009 10 20, 17:33)
kaip manot uz duso maisytuva 1100 cia daug? ir uz kranus po 500?

Man atrodo, kaina normali, jei jie kokybiški 4u.gif

QUOTE(tasha @ 2009 10 20, 21:06)
kad ir kaip valau ir priziuriu vis tik tarpai pagelto.

mano mamai taip pat nutiko, remontas darytas vonioj prieš kokius penkis metus. Gailisi, kad nedėjo vos pilkšvo glaisto.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 21, 00:09)
Kas dėl plovimo, tai pritariu ką parašei, tačiau klausimas kiek dažnai, kiek sunkiai  ir kiek ilgai reikės tai valyti  ax.gif Faktas kaip blynas, kad glazūruotas plyteles daug lengviau nuplauti nei šiurkščias, ant juodų grindų dulkės dažniau badys akis nei ant šviesių (kalbų ne apie dulkių sluoksnius  rolleyes.gif ), žemiau pakabintą veidrodį reikės dažniau valyti, nei esantį aukščiau praustuvo, taip ir su akmenukais - juos valyti reikės "daugėliau"  nei plyteles ax.gif Grožis reikalauja aukų  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif 100% teisybe,grozis reikalauja auku,tad teks aukotis lotuliukas.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 21, 08:20)
o pas mane be cirku remontai nevyksta..meistras pradejo deti grindu plyteles vonioj, uzklause kaip rasta guldyti - horizontaliai ar vertikaliai, nors ten tas rastelis tik gerai pasvietus pasimato, bet visgi pasimato..susakem kaip guldyt, atvaziuojam vakare - vonioj gerai, tulike vien eile sudejes ir  - blogai  doh.gif  man tai tik juokas paeme, meistras pasimetes akim klapsi, tipo gi taip ir kalbejom, sakau ne velnio ne taip..nebezinau ka daryt, nebutu klauses nebuciau net susimascius kaip cia ta plytele guldyt, nes kvadratines tai gali vartyt kaip nori, o dabar jau zinau, kad blogai padaryta  doh.gif bet ir plest nebesinori, plyteles pripjautos, tai tiks tik i siukslyna, o sakem vdrug kokios nelaimes bepjaustant ir pritruks plytku finale?  unsure.gif  nu zodziu vieni rebusai su tom statybom  lotuliukas.gif

Jauciu,kad retai kada gaunasi tei remontai ir visi statybos darbeliai sklandziai,vis kazkas nutinka.
Tad kantrybes ir kaip sakant kenciantiems dangus lotuliukas.gif

QUOTE(Nanda @ 2009 10 21, 10:52)
mano mamai taip pat nutiko, remontas darytas vonioj prieš kokius penkis metus. Gailisi, kad nedėjo vos pilkšvo glaisto.

Manau reikia imti tada viduriuka,nei balta visai nei pilka,o pamaisyti,tikrai gal koki pilksva g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2009 10 21, 11:32)
Jauciu,kad retai kada gaunasi tei remontai ir visi statybos darbeliai sklandziai,vis kazkas nutinka.
Tad kantrybes ir kaip sakant kenciantiems dangus  lotuliukas.gif

vakar ir susimasciau ar cia mums vieniems tokios vos ne komiskos situacijos gaunasi ar visiems nesklandumu pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 21, 11:35)
vakar ir susimasciau ar cia mums vieniems tokios vos ne komiskos situacijos gaunasi ar visiems nesklandumu pasitaiko  biggrin.gif

Na nezinau aisku kaip kitiems,uz dauguma nepakalbesiu blush2.gif bet kiek mums visokiu cirku ivyke,kiek pazystamu statosi namus na ir visiems vis kazkas atsitinka rolleyes.gif Ir buna tokios situacijos nei rek nei bek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2009 10 21, 10:32)
Manau reikia imti tada viduriuka,nei balta visai nei pilka,o pamaisyti,tikrai gal koki pilksva  g.gif

Aš kaip pamačiau pas tėvus vonioj, tai pati visiškai balto nedėsiu tikrai schmoll.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 21, 10:35)
vakar ir susimasciau ar cia mums vieniems tokios vos ne komiskos situacijos gaunasi ar visiems nesklandumu pasitaiko  biggrin.gif

oi ne, ne vieniems biggrin.gif Mes kol statėm kiek visko buvo doh.gif O dar įrengimas laukia lotuliukas.gif kartu ir staigmenos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 21, 10:35)

Visiems visko būna mirksiukas.gif Reikia džiaugtis, kad įvyksta tik tokios smulkmenos, nes kai paklausau kokių dalykų nutinka pas kitus, tai primenu sau, kad nereikia D.. vyt medin rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jus senai paskaitinėju ax.gif , ir įdėja kokią nusigvelbiu ax.gif , ir ''gudrią'' po to pavaizduoju biggrin.gif , o vat dabar niekaip man nepadedat verysad.gif ...negi niekas nesusidūrėt su stalviršiais vonioje...kaip manot-praktiška, gražu ar visai nepatinka? Pagelbėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 20, 22:44)
1.Kaip keista... Pas mus bute vonioje baltas glaistas ir niekur nepageltonavo    g.gif Tiesa dažnokai reikia valyti nuo geležies, kurios mūsų vandenyje apstu...
2.Gal tu žadi tarnaitę turėti  biggrin.gif ? Man asmeniškai gaila savo laiko namų tvarkymui, todėl stengiuosi įsirengti taip, kad reiktų kuo mažiau laiko sugaišti tvarkant  ax.gif

1. tai gal sakyčiau tada nuo glaisto priklauso? g.gif gal reikia rinktis kokybišką, tada niekas negeltonuoja ... Mes dėsim geležies ir kalkių filtrus, tikiuosi jie atliks savo darbą ir nereiks taip dažnai valyti vandens nuosedų rolleyes.gif
2. na tarnaitės neturėsiu, bet kartą į savaitę tikrai samdysiu moteriškę kad namus sutvarkytų rolleyes.gif juk 50lt dienai ne milijonas? galima bus apseiti be vienų pietų restorane ... smile.gif

QUOTE(nataliux @ 2009 10 20, 23:28)

drinks_cheers.gif gal tos, pas kurias bus rusvos plytelės įsivaizduoja kad gyvens tarp dulkių, ir galvos kad pas jas taaaip švaru rolleyes.gif o perėjus su baltom kojinėm jos pataps rudos ... doh.gif

QUOTE(Norna @ 2009 10 21, 13:57)
Aš jus senai paskaitinėju  ax.gif , ir įdėja kokią nusigvelbiu  ax.gif , ir ''gudrią'' po to pavaizduoju  biggrin.gif , o vat dabar niekaip man nepadedat verysad.gif ...negi niekas nesusidūrėt su stalviršiais vonioje...kaip manot-praktiška, gražu ar visai nepatinka? Pagelbėkit mirksiukas.gif

Darysiu savo vonioje stalviršį... tiksliau gausis tris dideles lentynos, o ant viršutinės stovės praustuvas ir maišytuvas. Dar nežinau iš kokios medžiagos jas darysiu. Yra keli variantai - faneruotė plokštė, laminuota plokštė (tik jų storis man per mažas) arba virtuvinis stalviršis (jie būna apie 4cm storio). Jau čia veliau derinsiu su savo baldžiumi, kuris man gamins baldus.
Atsakyti