Niu papasakosiu sia savo dienele,kuri visai be rezultatu

Apvaziavome su vyru beveik visas Kauno plyteliu parduotuves ir nieko neradome,niu kazkaip visai nekrenta i aki,jau ziurejau ir brangias plyteles, siaip sakem gal minti kokia pagausim,bet ir tos nei viena neuzkibo

QUOTE(elitarai @ 2009 10 19, 22:12)
As turiu tuos akmenukus
trys meistrai buvo isvyti,na uz plyteles pinigus atidave,nes kv.m189lt.o pas mani 2,5 duso grindu.Beda ta,kad niekaip nepavyko padaryti gera nuolydy,ir dabar galima pastebeti 3 ydubimus,vanduo laikosi.Tie akmenukai laikosi ant tinklo,juos reikia paspausti,matyt perdaug ir kreivai spaude,nes ne tas galvoje buvo,tais aukso statybu laikais(40lt uz kv.mokejom)o kai pajungem santehnika ir vanduo pradejo begti is halogenu skyliu apacioje
,tai as nesikeikianti-pradejau tai daryt,nu kokiu darbininkeliu yra,ir tylejo vamzdy,,nukande,,

O vat del tu akmenuku,tai tikriausiai juos ir desime.Nes vyras pasake,kad reikia kuo mazesnes plyteles deti,kad gerai padarytu dusui nuolydi.Nes su didelemis plytelemis gerai padaryti neimanoma.Dabar meistras daro katilineje ir jau keikiasi,nes plyteles nemazos ir nuolydis nebus geras.Stipriai nepergyvenam,nes tikimes kad katilineje nelabai prireiks vandens nubegimo

Tai kazkaip keista,kad is tu akmenuku nesusideda gerai nuolydis

QUOTE(kristik @ 2009 10 19, 22:18)
Mano kita situacija, nes man liko nusipirkti plyteles tik skalbyklai (nors turiu laiko, kažkodėl noriu nusipirkti iš tų kas yra sandėliuose), bet kartais susiklosčius nelabai palankioms aplinkybėms rezultatai pranoksta lūkesčius To tau ir linkiu
Ačiū už komplimentą
Ačiū už komplimentą
Na gal skalbykloje nebera jau taip ir svarbu kokios ten plyteles,aisku norisi graziu,bet ten svecias gal reciau eis

Nors tai tiesa,kad kartais susiklosčius nelabai palankioms aplinkybėms rezultatai pranoksta lūkesčius
Tikiuosi pasiseks

QUOTE(Diija @ 2009 10 20, 14:55)
Aš vis paskaitau ir stebiuosi negi aš čia viena įrenginėju namus pagal principą: jei neišeina ir gražiai ir praktiškai, tai tegul geriau tada gražiai
tas nepraktiška, tą valyt reikės, tą saugot reikės, tą prižiūrėt reikės
nu baikit moteros, gyvenam 21 amžiuj, yra visokių super duper valymo priemonių ir būdų
o pas mane bus duše akmenukai
ir dar balti
ir vonia visa bus balta
ir su balto glaisto tarpais
baisu ane?

tas nepraktiška, tą valyt reikės, tą saugot reikės, tą prižiūrėt reikės

O cia jau grazu, akyse matau ta vaizdeli baltus akmenukus baltomis siulemis balta vonia

Niu vat del praktiskumo su kuo pasneku kas jau gyvena nesenai irengtuose namuose,tai jo yra mazai. Baigiu padaryti tokia isvada,kad reikia darytis taip kaip paciai grazu,nes ar taip ar kitaip bus padaryta o plauti ir sveisti reikes vienodai(nes kaip sake,tvarkai namus tai plauni viena toleta,aisku paskui eini ir antra plauti,arba su grindimis,isplovei vienoje patalpoje eini plauti kita,juk nepalieki jos jei joje ne taip matosi purvas.Vis tiek viska reikia plauti).