Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Diija @ 2009 10 21, 13:21)
drinks_cheers.gif  gal tos, pas kurias bus rusvos plytelės įsivaizduoja kad gyvens tarp dulkių, ir galvos kad pas jas taaaip švaru  rolleyes.gif  o perėjus su baltom kojinėm jos pataps rudos ...  doh.gif

Aš labai atsiprašau, jei nuskambės grubiai 4u.gif , bet mane jau pradeda pykinti nuo panašių frazių... Nesu nei nevala, nei pedantė, todėl stengiuosi, kad visada būtų švaru, tačiau nevaikštau po namus su skudurėliu pakabintu už diržo doh.gif Dulkės nuolatos sėda ant baldų, grindų - ryte nuvalei, o vakare jų jau vėl yra - ant šviesesnių baldų jų nesimato, bet jei baldai ar grindys tamsūs, tai iškart bado akis, nors jų ten yra labai nedaug. Lieka dvi išeitys - vakare dulkes nuvalyti dar kartelį arba erzintis su maotmomis dulkėmis... Nei vienas variantas man nepriimtinas, todėl renkuosi praktiškesnes medžiagas smile.gif
Kitas pavyzdys - blizgios plokštės virtuvės baldai. Tikrai gražūs, bet... Jei turi vaikų fasadas bus apčiupinėtas (nebūtinai išterliotas), tad vėl pasėkmės tos pačios - arba eini su skūdurėliu ir valai, arba vaizdelis erzina akis rolleyes.gif Aš renkuosi kitokią plokštę, kuri bus apčiupinėta (nekalbu apie išterliojimą) dešimt kart per dieną taip pat kaip blizgi, bet man nereikės kaskart prie jos prisilietus valyti, kad nekliūtų už akių smile.gif
Na ir kalbant apie akmenėlius duše - lygias plyteles pasiėmei skuduriuką ir lengvai nušluostei, akmenukus reikės apšluostyti daug kruopščiau, nes kitaip liks kad ir nematomų nešvarumų...

Tad truputį neteisinga painioti du dalykus - praktiškesnės medžiagos renkamos ne tam, kad jų nereiktų valyti, o tam kad jas ekploatuoti būtų lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 21 spalio 2009 - 13:45
QUOTE(Norna @ 2009 10 21, 12:57)
Aš jus senai paskaitinėju  ax.gif , ir įdėja kokią nusigvelbiu  ax.gif , ir ''gudrią'' po to pavaizduoju  biggrin.gif , o vat dabar niekaip man nepadedat verysad.gif ...negi niekas nesusidūrėt su stalviršiais vonioje...kaip manot-praktiška, gražu ar visai nepatinka? Pagelbėkit mirksiukas.gif

Granitinį darysim, jei nepasirinksim, visgi, ilgos kriauklės iškart su stalviršiu iš tos pačios keramikos (bet mažai tikėtina biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
As darysiu is dirbtino akmens stalvirsy,jau jis uzsakytas,1m apie 400lt,o man jy apdirbs pazystamas dedule,kuris paminklus gamina.Dabar tik sukam galva,kokios spinteles norime g.gif ,gavau patarima-is plytu pamuryti ,,kojas,,o ant ju remsis tas stalvirsis,beliks dureles uzsakyti.kazin ar suprantamai as cia surasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 21, 14:43)
Aš labai atsiprašau, jei nuskambės grubiai  4u.gif , bet mane jau pradeda pykinti nuo panašių frazių...

Ir aš persiprašau jei mano teiginys nuskambėjo pykdančiai ... nenorėjau nieko įžeist ir pavadint nevalomis blush2.gif
Tiesiog yra tekę pabūvoti namuose, kuriuose spalvos labai neutralios ir atrodo viskas labai švaru ir tvarkinga... kaip jūs sakėt nebuvo jokių dulkių, šiukšlių kurios badytų akis ... bet iš tų namų išėjau su rudom kojinėm (kurios buvo baltos ... blink.gif ) toks vaizdas kad šeimininkai rinkosi "maskuojančias" spalvas kad nereiktų dažnai tvarkytis...

O aš tai neturiu kitos išeities kaip tik taikytis su per dieną atsiradusiom dulkėm ir šiukšlytėm, nes jau nusprendžiau rinktis tai kas man gražu, o ne tai kas praktiška ... ax.gif
Atsakyti
Na su baltom kojinem be tapkiu vaikstant is visur iseisite rudom kojinem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 10 22, 07:20)
Na su baltom kojinem be tapkiu vaikstant is visur iseisite rudom kojinem  tongue.gif

drinks_cheers.gif Manau, kad net ir tuo atveju, jei grindys bus nesenai isplautos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 21, 20:45)
nes jau nusprendžiau rinktis tai kas man gražu, o ne tai kas praktiška ...  ax.gif

rolleyes.gif jei daugiau jokios veiklos nera, tai galima rinktis "tarnyste" nepraktiskiem namam, aisku jei tarnaite yra, tai kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 21, 17:09)
As darysiu is dirbtino akmens stalvirsy,jau jis uzsakytas,1m apie 400lt,o man jy apdirbs pazystamas dedule,kuris paminklus gamina.Dabar tik sukam galva,kokios spinteles norime g.gif ,gavau patarima-is plytu pamuryti ,,kojas,,o ant ju remsis tas stalvirsis,beliks dureles uzsakyti.kazin ar suprantamai as cia surasiau rolleyes.gif

O kokie motyvai renkantis apdirbimą kitur: vietoje neapdirba, ar brangu, ar nedaro to ko norite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 21, 17:09)

o kas tai per dirbtinio akmens stalvirsis?
ar toks tiktu pvz virtuvej? nes kaipt ik noretume marmurinio, bet pigiau, tai toks varinatas gal geresnis. kaip jie naudojasi ar yra kokiu minusiuku? gal i AZ galit ir man to meistriuko kontakteli koki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2009 10 22, 13:24)
ar toks tiktu pvz virtuvej? nes kaipt ik noretume marmurinio

Virtuvėje jie labai populiarūs. Virtuvių temoje rastumėte daug firmų, kurios juos daro. O marmurinis yra, mano nuomone, nelabai koks pasirinkimas... į juos įsigeria dėmės... pvz., nuo išlieto raudono vyno lieka ir jau su visam... yra ir kitų minusų dėl marmuro minkštumo.
Atsakyti
[quote=Norna,2009 10 22, 10:50]
O kokie motyvai renkantis apdirbimą kitur: vietoje neapdirba, ar brangu, ar nedaro to ko norite? 4u.gif

Draugas padarys is draugiskumo.
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2009 10 22, 12:24)
ar toks tiktu pvz virtuvej? nes kaipt ik noretume marmurinio, bet pigiau, tai toks varinatas gal geresnis. kaip jie naudojasi ar yra kokiu minusiuku? gal i AZ galit ir man to meistriuko kontakteli koki  ax.gif

mums parekomendavo butent toky,nes stipresnis uz marmuriny ir pigesnis,groziu ir ne ka prastesnis,nes yra gausybe spalvu.Pigiau uzsisakyti patiems,ir susirasti kas apdirbs(o manau bet kuris paminklu dary
tojas ta moka)
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 22, 14:56)
Virtuvėje jie labai populiarūs. Virtuvių temoje rastumėte daug firmų, kurios juos daro. O marmurinis yra, mano nuomone, nelabai koks pasirinkimas... į juos įsigeria dėmės... pvz., nuo išlieto raudono vyno lieka ir jau su visam... yra ir kitų minusų dėl marmuro minkštumo.

Tiesa, marmuras, nors ir placiai naudojamas Amerikoje, turiu omenyje stalvirsiams gaminti, gana minksta ir lepi medziaga, labai bijanti rugsties, riebalu. Kai kurio marmuro rusys labai trapios. Praktiska ir grazi medziaga yra granitas. Jo yra paciu ivairiausiu spalvu, o kainos nera kosmines. Be to jis nebijo nei karstu puodu nei riebalu nei vyno. Pati rinkausi butent granita ir nesigailiu.

Atsakyti