Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

30 cm lygei taspats kaip ir 24 cm. Tik 35 cm skersmens jau reikalinga 3 barai spaudimas ir pratekamumas jau 36 l/min. Istikru tai su jom viskas tvarkoj, labai geras daiktas ir visi sampunai nubega tikrai.Tik nera to tokios sroves kaip is mazos duso galvutes. o vanduo bega galim sakyt laisvu kritimu tik nevientisa srove o panasei kaip lasiukais. Labai liuks praustis ypac po gero baliaus biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar tokioms galvoms rekomenduojama jei potinkine sistema darot vendeni atvest su 20 mm vambzdžeis, o tik nuo maišytuvo i galva vest 15 mm.
Atsakyti
keliu tema i virsu smile.gif

o kodel sakai, kad neisiskalautum sampuno? as apie tokia duso galva irgi pasvajoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 05 13, 20:26)
keliu tema i virsu  smile.gif

o kodel sakai, kad neisiskalautum sampuno? as apie tokia duso galva irgi pasvajoju  smile.gif

tikrai galima išskalauti ir šampūna, ir muilą nusipraust.
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 10, 20:02)
Zodziu sampuno su ja neissiskalausi - reikes pagalvot tada  cool.gif

Tikrai viskas puikiai išsiskalauja mirksiukas.gif Tik nesibadantis tas lietus, o toks minkštas gaunasi wub.gif

Šiaip juk yra Hansgrohe atstovybė, kur jus pakonsultuos visais kylančiais klausimais, dėl spaudimo taip pat - santoza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 26 gegužės 2009 - 08:11
Ot turiu galvos skausmą doh.gif preitoj temoj rodžiau savo Pl užsakytas Ibero plyteles. Tai va, dabar reikia daryt dušo sienelė, wc puodo rėmo apdirbimą, ir reikia tikslių išmatavimų plytelių .... jų dar nėra, laukiam kol atveš iš Italijos. galvojau rasiu tas plyteles čia Lt, spėkit nors vienoj kauno plytelių parduotuvėj Ibero plytelėmis prekiauja? aišku kad ne ...... doh.gif nors imk ir nusišauk..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 06, 15:50)
Ot turiu galvos skausmą  doh.gif  preitoj temoj rodžiau savo Pl užsakytas Ibero plyteles. Tai va, dabar reikia daryt dušo sienelė, wc puodo rėmo apdirbimą, ir reikia tikslių išmatavimų plytelių .... jų dar nėra, laukiam kol atveš iš Italijos. galvojau rasiu tas plyteles čia Lt, spėkit nors vienoj kauno plytelių parduotuvėj Ibero plytelėmis prekiauja? aišku kad ne ......  doh.gif nors imk ir nusišauk.....  unsure.gif

Na, kaip as matau is Ibero internetinio puslapio, tai jusu plyteliu ismtavimai 31,6*44,5 cm. unsure.gif Ar situ ismatavimu reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 06, 15:50)
Ot turiu galvos skausmą  doh.gif  preitoj temoj rodžiau savo Pl užsakytas Ibero plyteles. Tai va, dabar reikia daryt dušo sienelė, wc puodo rėmo apdirbimą, ir reikia tikslių išmatavimų plytelių .... jų dar nėra, laukiam kol atveš iš Italijos. galvojau rasiu tas plyteles čia Lt, spėkit nors vienoj kauno plytelių parduotuvėj Ibero plytelėmis prekiauja? aišku kad ne ......  doh.gif nors imk ir nusišauk.....  unsure.gif

4u.gif

Rašykit el. paštu firmai klausimą. O internete irgi niekur nėra? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2009 10 06, 15:59)
Na, kaip as matau is Ibero internetinio puslapio, tai jusu plyteliu ismtavimai 31,6*44,5 cm.   unsure.gif   Ar situ ismatavimu reikia?  mirksiukas.gif

Koks adresas? Noriu pažiūrinėt ir aš... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2009 10 06, 16:59)
Na, kaip as matau is Ibero internetinio puslapio, tai jusu plyteliu ismtavimai 31,6*44,5 cm.  unsure.gif  Ar situ ismatavimu reikia?  mirksiukas.gif

aha, šitus išmatavimus tai žinau ir aš, bet tos plytelės susideda iš trijų tokių juostų. vat tų juostų ir tarp jų esančių tarpelių išmatavimų man reikia doh.gif ir išviso meistras pasakė kad reikia turėt nors vieną plytelę gyvai, kad tiksliai pagal ją padaryti sienelę ir rėmo padirbimą ... doh.gif galvojau rasiu kur jomis prekiauja ir iškaulysiu kad parduotų vieną plytelę .... o dabar ką daryt nežinau .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 06, 16:04)

Koks adresas? Noriu pažiūrinėt ir aš...  4u.gif

www.iberoceramica.com
Atsakyti
Man jau irgi vonioje pradėjo plyteles klijuoti. Visiems patinka, o aš kažkodėl nesu sužavėta schmoll.gif Kažkokios tamsios man jos. O rinkausi ilgiausiai... Na matysim, kai jau bus galutinis rezultatas - susistatys vonia, praustuvas. Gar ir ne taip blogai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 09, 16:03)
Man jau irgi vonioje pradėjo plyteles klijuoti. Visiems patinka, o aš kažkodėl nesu sužavėta schmoll.gif Kažkokios tamsios man jos. O rinkausi ilgiausiai... Na matysim, kai jau bus galutinis rezultatas - susistatys vonia, praustuvas. Gar ir ne taip blogai viskas smile.gif

O kokias rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 09, 17:20)
O kokias rinkotės?

Rinkomės iš Aparici naujos kolekcijos. Kadangi plytelių pavyzdžių nebuvo, teko pasikliauti katalogu. Tuoj pabandysiu surasti pačias plyteles.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir visokių dekorų krūva, kurių nerandu foto. Kokybė prasta, bet tai viskas, ką sugebėjau rasti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 09 spalio 2009 - 19:01