Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Temidė @ 2009 10 09, 18:34)
Rinkomės iš Aparici naujos kolekcijos. Kadangi plytelių pavyzdžių nebuvo, teko pasikliauti katalogu. Tuoj pabandysiu surasti pačias plyteles.

Tos šviesios man gražios. O tamsios plytelės kaprizingos tuo, kad reikia žiūrėti jau apšvietimą, kiek taškysis vandeniu, kur pro langą šviesa krinta ir t.t. Pasirodykit po visų darbų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 09, 17:03)
Man jau irgi vonioje pradėjo plyteles klijuoti. Visiems patinka, o aš kažkodėl nesu sužavėta schmoll.gif Kažkokios tamsios man jos. O rinkausi ilgiausiai... Na matysim, kai jau bus galutinis rezultatas - susistatys vonia, praustuvas. Gar ir ne taip blogai viskas smile.gif

Pas mus irgi šiandien pradėjo klijuoti, ir pradėjo nuo tamsiosios sienos (jis yra tamsiai šokoladinė) tai irgi vos šoko negavau nuo tamsumo doh.gif labai apsidžiaugiau kad likusias sienas ir grindis dizaineris įkalbėjo daryt šviesias... thumbup.gif

QUOTE(Temidė @ 2009 10 09, 19:34)
Rinkomės iš Aparici naujos kolekcijos. Kadangi plytelių pavyzdžių nebuvo, teko pasikliauti katalogu. Tuoj pabandysiu surasti pačias plyteles.

plytelės visai neatrodo tamsios ... g.gif gal pačiam vonios kambary trūksta šviesos? Gal šiaurinė pusė? g.gif
Atsakyti
Čia gal pirmas toks įspūdis buvo... Vakare nuvažiavau apžiūrėti. Šiaip vonioje du langai, ir apšvietimas bus. Gal bus gerai. Kai baigs klijuoti - nufotografuosiu Jūsų teismui biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif o jums plyteles padėjo dizaineriai pasirinkti ir išdėlioti ar pačios? Visai neturiu idėjų, o reikia greitai viską įgyvendinti doh.gif
Atsakyti
Aš išsirinkau pati. Tiksliau vyras išrinko, nes man niekas netiko, o kas tiko, tai kainavo 12.000 Lt. Tai jam nervai neatlaikė, pasiėmė katalogą ir užsakė. Tad dabar, jei bus negražu, turėsiu ant ko "atsigroti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Atleiskit, jei as ne i tema parasysiu, tiesiog pirmoje zinuteje neradau ar cia jus diskutuojate apie vonios remonta, ar cia jau galima ir pasigirti vonios kambariu smile.gif
bet idesiu nuorodele, kaip mano kuklute daugiabucio vonia atrodo po remonto. As ja laaaabai didziuojuosi, tai patsmieliausias kampelis man visame bute ax.gif
ideja pasigvelbiau is neto, taciau patobulinau kai ka pagal save, lyteles taip pat rinkausi pati, zodziu viskas praktiskai mano sumastyta blush2.gif Pinigeliu neturime dauug,, taciau viska rinkomes pagal kisene, ir rezultatu as labai patenkinta blush2.gif
Tai gi keliu nuorodele smile.gif
Mano vonia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 10 12, 20:20)
Atleiskit, jei as ne i tema parasysiu, tiesiog pirmoje zinuteje neradau ar cia jus diskutuojate apie vonios remonta, ar cia jau galima ir pasigirti vonios kambariu smile.gif
bet idesiu nuorodele, kaip mano kuklute daugiabucio vonia atrodo po remonto. As ja laaaabai didziuojuosi, tai patsmieliausias kampelis man visame bute  ax.gif 
ideja pasigvelbiau is neto, taciau patobulinau kai ka pagal save, lyteles taip pat rinkausi pati, zodziu viskas praktiskai mano sumastyta  blush2.gif  Pinigeliu neturime dauug,, taciau viska rinkomes pagal kisene, ir rezultatu as labai patenkinta  blush2.gif
Tai gi keliu nuorodele smile.gif
Mano vonia smile.gif

man labai grazu 4u.gif

tikri saunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norna @ 2009 10 12, 14:25)
blush2.gif  o jums plyteles padėjo dizaineriai pasirinkti ir išdėlioti ar pačios? Visai neturiu idėjų, o reikia greitai viską įgyvendinti doh.gif

Kadangi namą įrenginėjam patys, be dizainerių pagalbų, tai ir vonios kambarius pagal nette rastus pavyzdžius projektavausi pati. Vėliau, kai jau turėjau ryškią viziją, pradėjau žiūrinėt plyteles. Bet taip jau sutapo, kad atvažiavus pirkti plytelių gavom nemokamas dizainerio paslaugas, kuris konkrečiai išsirinktas plyteles kažkokios stebuklingos ( biggrin.gif ) programos pagalba deliojo mūsų voniose, tai truputį kai kas buvo koreguota pagal jo pastabas... bet labai nedaug smile.gif
Atsakyti
Eglejk, gražu ir jauku thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
gal kam bus kokia ideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 10 13, 10:40)
Aciu mergaites  4u.gif
gal kam bus kokia ideja  ax.gif

Atleiskit, bet kad as cia nepamaciau jokios idejos unsure.gif nu suklijuotos plyteles ir tiek..toks jausmas, kad labiau parduodama buta norejot pareklamuoti ax.gif
Atsakyti
sakykit i ka reikia kreipt demesi perkant krana i vonia doh.gif ju tokiu ir tiek kad nezinau ka rinktis g.gif o gal tie brangiausi geriausi/ unsure.gif patarkit 4u.gif
Atsakyti