Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 13, 16:49)
nu taip, matyt per daug tikiuosi is sito forumo..vis laukiu kazkooo tokio, o ideda eilini kambariuka, eiline vonia..ir cia ne tik vonios temoje  ax.gif

kitas reikalas kai zmogus klausia patarimo ir ideda fotke klausdamas ka dar patobulinti, ka pakeisti ir pan., o dazniausiai visos raso kaip domisi interjeru, kaip interneto platybes beribes, kaip kure viska pacios, tai kai paziuri  doh.gif  nei i tvorta nei i meta..

as cia nepiktai jei ka smile.gif

po tokiu pasisakymu, isvis nieks neberodys savo vonios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 10 14, 09:48)
po tokiu pasisakymu, isvis nieks neberodys savo vonios  tongue.gif

rodyk, rodyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kitaip tema gali numirioti lotuliukas.gif

o cia va matai kaip suaktyvejo bigsmile.gif
Atsakyti
Rodysim, rodysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal ir Bufeto Vedėja parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 14, 09:33)
Vat dėl šito tai pilnai sutinku - gyvensi su tom plytelėm, sienom, grindim,baldais ir nepastebėsi jų... aikšu, jei tai nebus kažkas labaaaai akį rėžiančio ir nepriimtino  doh.gif  Aš jau pati matau kaip pradžioje stengiausi viską kruopčiai rinkti, derinti ir t.t.  o dabar vis kartoju - man tas pats, nesvarbu, bele tik greičiau  biggrin.gif  ištikro žiauriai išsekina tas pastovus ieškijimas, lakstymas, tai dėl to būtų gerai dizaineris....

drinks_cheers.gif
nu bet vistiek pagal kai kurias reiktu mesti mano dizainere per borta lotuliukas.gif

QUOTE(Marcela* @ 2009 10 14, 09:48)
po tokiu pasisakymu, isvis nieks neberodys savo vonios  tongue.gif

tai jau ir taip vangiai rodo tongue.gif
Atsakyti
jokiu budu nesiuliau jums bufeto vedeja mesti dizaineres,visus namus kurkit taip ant dzin-sekmes jums,tada mes jus valgysime,kaip jus valgete eglejk,kad jos vonioje nera kazkooooooooooo tokiooooooooo,taigi ir jusiske bus ai,uzsimerkiu,galiu gyvent su tokia.jusu mintys priestarauja paciai sau.arba as kazko nesupratau?tada tikrai paciam geriau rengtis namus,o tarp tu mamu yra tikrai super graziu,ir yspudingu interjeru patikek,tik bijo rodytis,nes....atsiras tokiu kaip jus,na pasirodykite savo yspudingus namus,labai ydomu.
Atsakyti
Nu baikit mamkos biggrin.gif
Iš nieko tiek malkų priskaldyta. Na, nerado Bufeto Vedėja idėjų įkeltoje vonioje. Taip ir parašė. Ir aš idėjų joje neradau, bet jų ir neieškojau. Vonia paprasta, bet ,mano akimis žiūrint, jauki.
Geriau pasirodykit, kokius maišytuvus perkate į vonią. Gal kas darėtės akmens masės praustuvą vonioje? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 14, 12:23)
Geriau pasirodykit, kokius maišytuvus perkate į vonią. Gal kas darėtės akmens masės praustuvą vonioje? Ar verta?

jeigu lieto akmens, tai mano draugai daresi, man patiko - ilgis apie metra, viename sone dubuo, kitame tokia kaip "aikstele" pasidejimams. Kainavo ~1000lt isliejimas Baltijos Marmure.

maisytuvus visus rinkomes is hansgrohe.
Atsakyti
Mes irgi maišytuvus perkam Hansgrohe. Ir voniai ir praustuvei pasirinkom Talis E2 (atrodo toks modelis), nes maišytuvas praustuvui yra kartu su dušiuku (bidette) smile.gif Gal ir gerai žiūrėsis smile.gif Svarbiausia, kad ilgai tarnautų.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 14, 11:50)
jeigu lieto akmens, tai mano draugai daresi, man patiko - ilgis apie metra, viename sone dubuo, kitame tokia kaip "aikstele" pasidejimams. Kainavo ~1000lt isliejimas Baltijos Marmure.

maisytuvus visus rinkomes is hansgrohe.

O darėsi baltą? Man už 1,20 m paskaičiavo 1140 Lt + praustuvas. Tai kažkaip nesupratau tokio skaičiavimo. Juk tas praustuvas is akmens islietas stalviršyje turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xKriste @ 2009 10 14, 13:05)
Mes irgi maišytuvus perkam Hansgrohe. Ir voniai ir praustuvei pasirinkom Talis E2 (atrodo toks modelis), nes maišytuvas praustuvui yra kartu su dušiuku (bidette) smile.gif Gal ir gerai žiūrėsis  smile.gif  Svarbiausia, kad ilgai tarnautų.

i tulika pas mus tas pats bus - maišytuvas praustuvui Talis E2 bidetta. O i vonios kambarys keturi maisytuvai Metris S.

QUOTE(Temidė @ 2009 10 14, 13:07)
O darėsi baltą? Man už 1,20 m paskaičiavo 1140 Lt + praustuvas. Tai kažkaip nesupratau tokio skaičiavimo. Juk tas praustuvas is akmens islietas stalviršyje turi būti g.gif

balta ax.gif idomiai paskaiciuota tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 14, 13:53)
i tulika pas mus tas pats bus - maišytuvas praustuvui Talis E2 bidetta. O i vonios kambarys keturi maisytuvai Metris S.

keturi? kažkaip daugokai atrodo g.gif na, tikriausiai vonia, pora kriauklių ir kas dar? dušas?
Atsakyti
QUOTE(xKriste @ 2009 10 14, 14:21)
keturi? kažkaip daugokai atrodo  g.gif  na, tikriausiai vonia, pora kriauklių ir kas dar? dušas?

pati net nustebau kai paskaiciavau lotuliukas.gif bet tikrai keturi - i vonia, i kriaukle du ir i dusa.
Atsakyti