Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Tai cia apie tokius kalbate, ane? O juos vonioj dedat ar kur ta bideta kraniuka? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 14 spalio 2009 - 13:45
QUOTE(Temidė @ 2009 10 14, 12:23)
Geriau pasirodykit, kokius maišytuvus perkate į vonią.

Pirkom viską Hansgohe smile.gif
Į dušą tokį ekostatą
http://www.hansgrohe...b...w=345&h=450
Į kriaukles Metropol S
Į vonią
I Iaukšto kriauklę Talis S

Taip pat dėjom bidetę, tik nepamenu tiksliai kurios linijos ...

QUOTE(Marcela* @ 2009 10 14, 14:44)
Tai cia apie tokius kalbate, ane? O juos vonioj dedat ar kur ta bideta kraniuka?  blush2.gif

Jie kaip alternatyva bide mirksiukas.gif gali dėt tik WC puodą, o šalia tą bidetę kabint ir bus paskirtis ta pati kaip ir bide smile.gif o vietos susitaupys nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 10 14, 14:44)
Tai cia apie tokius kalbate, ane? O juos vonioj dedat ar kur ta bideta kraniuka?  blush2.gif

esme panasi, tik dizainas kitoks biggrin.gif jei konkreciai tai rasem apie Talis E2 bidetta.

kadangi neturesim bide, tai sita duseli desim prie praustuvo tualete. Gal jis kada nors kam nors pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 14, 13:53)
i tulika pas mus tas pats bus - maišytuvas praustuvui Talis E2 bidetta. O i vonios kambarys keturi maisytuvai Metris S.

sory, bet pakomentuosiu nepiktai mirksiukas.gif ... apie issirtinuma vonios kambaryje - Talis ir Metris turbut sudeta pas kas antra lietuvi.. na zinoma pirmauja Focus'ai, bet vistiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2009 10 14, 16:27)
sory, bet pakomentuosiu nepiktai  mirksiukas.gif ... apie issirtinuma vonios kambaryje - Talis ir Metris turbut sudeta pas kas antra lietuvi.. na zinoma pirmauja Focus'ai, bet vistiek...  biggrin.gif

Tikrai ne kas antra biggrin.gif
Pas kas antra yra visokios rubinetos, lenkiski ir kinietiski nouneimai. Bet koks brandas vonioj jau yra isskirtinis.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 10 14, 16:32)
Tikrai ne kas antra biggrin.gif
Pas kas antra yra visokios rubinetos, lenkiski ir kinietiski nouneimai. Bet koks brandas vonioj jau yra isskirtinis.

biggrin.gif na bet jau ziauriai atsibode.. pas mane HG, pas kaimynus HG, pas draugus HG.. ir visur tos pacios kelios serijos.. kokybe taip - visai liuks, bet uz ta pacia kaina yra ir kitu - ne maziau kokybisku cool.gif

kalbant apie lenku produkcija - KFA maisytuvai girdejau visai neblogi, o kaina kaip kinietisku... gal kartais lenkai ir visai neblogai pagamina, kas iesko pigiau g.gif sakyciau geriau imciau lenkiskus, nei HG Focus'us is kinijos atveztus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2009 10 14, 18:31)
biggrin.gif na bet jau ziauriai atsibode.. pas mane HG, pas kaimynus HG, pas draugus HG.. ir visur tos pacios kelios serijos.. kokybe taip - visai liuks, bet uz ta pacia kaina yra ir kitu - ne maziau kokybisku  cool.gif

kalbant apie lenku produkcija - KFA maisytuvai girdejau visai neblogi, o kaina kaip kinietisku... gal kartais lenkai ir visai neblogai pagamina, kas iesko pigiau  g.gif  sakyciau geriau imciau lenkiskus, nei HG Focus'us is kinijos atveztus  rolleyes.gif

Atsibode biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas mane kaimynas su dzinsais, keli draugai su dzinsais ir as su dzinsais. Kaimynas su Fordu, bendradarbis su fordu, uosvis su fordu. Apie nokia nebekalbu, visi ja turi. Kalbat ir nusisnekat.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 10 14, 21:07)
Kalbat ir nusisnekat.

na jei HG ir Ravak daugumoje vonios kambariu yra isskirtinio kambario dizainas - tai taip.. matyt nusisneku lotuliukas.gif Kalba apie IDEJAS ir ISSIRTINUMA cia buvo.. berods cool.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 10 14, 20:07)
Atsibode biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pas mane kaimynas su dzinsais, keli draugai su dzinsais ir as su dzinsais. Kaimynas su Fordu, bendradarbis su fordu, uosvis su fordu. Apie nokia nebekalbu, visi ja turi. Kalbat ir nusisnekat.

Persiprašau, bet nematau jokio nusišnekėjimo g.gif Man asmeniškai HG irgi "atsibodę", nes kur tik apsisuki vien juos ir deda, tarsi nebūtų kitų gerų gamintojų doh.gif Atsibodę, žinoma, perkeltine prasme, tiesiog pamačius, kad daug kas juos renkasi, nebesinori tokių pačių, taip kaip prieš du metus nesinorėjo raudonų sofų su baltai juodom sienom, taip kaip dabar nesinori "pienas su kava/kakava" vonios ar kambario spalvų tongue.gif
O vat požiūris, kad bet koks brendas vonią daro išskirtine..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2009 10 14, 21:31)
na jei HG ir Ravak daugumoje vonios kambariu yra isskirtinio kambario dizainas - tai taip.. matyt nusisneku  lotuliukas.gif  Kalba apie IDEJAS ir ISSIRTINUMA cia buvo.. berods  cool.gif

Kalba apie isskirtinuma cia buvo (butasis laikas), tuo tarpu as matau tik jusu susierzinima ir susireiksminima. Galbut man ar kam kitam vienas vienintelis HG maisytuvas yra metu atradimas ir vonios kambario idealas/akcentas. Nebukit petruskeviciais, tai yra pigiau nei HG.
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2009 10 14, 21:44)
Persiprašau, bet nematau jokio nusišnekėjimo  g.gif Man asmeniškai HG irgi "atsibodę", nes kur tik apsisuki vien juos ir deda, tarsi nebūtų kitų gerų gamintojų  doh.gif Atsibodę, žinoma, perkeltine prasme, tiesiog pamačius, kad daug kas juos renkasi, nebesinori tokių pačių, taip kaip prieš du metus nesinorėjo raudonų sofų su baltai juodom sienom, taip kaip dabar nesinori "pienas su kava/kakava" vonios ar kambario spalvų  tongue.gif
O vat požiūris, kad bet koks brendas vonią daro išskirtine..... doh.gif

Leiskit paklaust su kokiu automobiliu vazinejat. Ir kokios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 10 14, 22:00)
Kalba apie isskirtinuma cia buvo (butasis laikas), tuo tarpu as matau tik jusu susierzinima ir susireiksminima. Galbut man ar kam kitam vienas vienintelis HG maisytuvas yra metu atradimas ir vonios kambario idealas/akcentas. Nebukit petruskeviciais, tai yra pigiau nei HG.

ka jus matote - matykite ir girdekite susierzinima ar susireiksminima doh.gif 4u.gif Jei jums daiktas perkamas simtais atrodo isskirtinis - valio, man taip neatrodo. o paskutinio sakinio nesupratau - prie ko petruskevicius ir HG kaina - pigu tai ar brangu.. kaip kam.. tik kad uz ta pacia kaina yra daugiau kokybiskos produkcijos - tai faktas. Taika ir ramybe. HG valdo victory.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2009 10 14, 22:06)
ka jus matote - matykite ir girdekite susierzinima ar susireiksminima  doh.gif  4u.gif  Jei jums daiktas perkamas simtais atrodo isskirtinis - valio, man taip neatrodo. o paskutinio sakinio nesupratau - prie ko petruskevicius ir HG kaina - pigu tai ar brangu.. kaip kam..  tik kad uz ta pacia kaina yra daugiau kokybiskos produkcijos - tai faktas. Taika ir ramybe. HG valdo  victory.gif

Paskutiniame sakinyje jus palyginau su petruskevicium - isskirtinumo zinovu. Malonu kad vedate HG pardavimo statistika, tai turbut jums aktualu.
PS. Jums skanus kumeliu pienas? Juk jis isskirtinis.
Atsakyti