Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

mane tokia paika mintis kamuoja- o jei vat vieną kartą niekaip nepavyks išsiimti? realiai tas turbūt neįmanoma- vis vien anksčiau ar vėliau pavyks... bet va bijau, kaip mažas vaikas...
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 30, 14:31)
uztat internetinese parduotuvese dazniausiai parduoda tik pakuotemis, o mano akiu silpnumas skirtingas, todel tenka pirktis 2 pakuotes  doh.gif

bent jau vienoje iš minėtų parduotuvių tikrai duoda vienetais pirkt. O aš pirmą kartą per nepatyrimą iš Vision Express optikos nusipirkau... kaina tai fantastinė, gerai, kad nors ne visą dėžutę ėmiau, nes pas mane irgi skirtingo stiprumo.
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2009 11 30, 14:36)
mane tokia paika mintis kamuoja- o jei vat vieną kartą niekaip nepavyks išsiimti? realiai tas turbūt neįmanoma- vis vien anksčiau ar vėliau pavyks... bet va bijau, kaip mažas vaikas...
Papildyta:
bent jau vienoje iš minėtų parduotuvių tikrai duoda vienetais pirkt. O aš pirmą kartą per nepatyrimą iš Vision Express optikos nusipirkau... kaina tai fantastinė, gerai, kad nors ne visą dėžutę ėmiau, nes pas mane irgi skirtingo stiprumo.

tai dar nieko, o as pranesiojau linzes virs 10 metu ir sugebejau is ryto bandyti iskrapstyti is akies ten nesancia linze. net pas gydytoja vaziavau. ir isideti sunku buna iki siol. Ypatc plonesnes. tik pastebejau, kad hidrogelines linzes yra plonesnes, palyginti su hidrogelinemis Lotrafilcon A. O gal cia nuo gamintojo dar priklauso? neisoju Air Optix Night and Day. Svarbiausia pastebeti, kad tikrai issiemei arba kad tikrai isideja. nes esu isejusi tik viena linze ne karta. geriausia matosi yra linze ar ne, tai kai i veidrodi ziuri. tuomet matosi linzes krastelis aplink rainele, nes linzes platesnes.
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2009 11 30, 15:13)
tai dar nieko, o as pranesiojau linzes virs 10 metu ir sugebejau is ryto bandyti iskrapstyti is akies ten nesancia linze. net pas gydytoja vaziavau. ir isideti sunku buna iki siol. Ypatc plonesnes. tik pastebejau, kad hidrogelines linzes yra plonesnes, palyginti su hidrogelinemis Lotrafilcon A. O gal cia nuo gamintojo dar priklauso? neisoju Air Optix Night and Day. Svarbiausia pastebeti, kad tikrai issiemei arba kad tikrai isideja. nes esu isejusi tik viena linze ne karta. geriausia matosi yra linze ar ne, tai kai i veidrodi ziuri. tuomet matosi linzes krastelis aplink rainele, nes linzes platesnes.

matyt jusu minusas nedidelis, su mano regejimnu neimanoma nepastebeti ar idejai linze biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(širšė @ 2009 11 30, 14:36)

kiek domejausi, tai sitoje vienintele internetineje parduotuveje duoda isigyti vienetais, o ne pakuotemis. Butent del sios priezasties renkuosi sia parduotuve thumbup.gif
Atsakyti
sakyčiau, net ir su nedideliu minusu labai jaučiasi, ar yra linzė aky ar ne- pasaulis nepalyginamai ryškesnis smile.gif tai dėl šito, kad bandysiu nesančią linzę išimt, tai jau tikrai nesibaiminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2009 11 30, 11:10)
kai kiti daro, tai taip lengva atrodo... na taip, pridedi tą pirštą patrauki, rezultatas- pasislenka tiek, kad tokia mažutė raukšlytė susidaro, kad už jos niekaip nepaimsi, o dar akis sumirkčioja ir lešiukas labai gražiai į vietą grįžta  g.gif

Ismoksit ir jus. Tikrai. Man kazkaip kaip tik issiimti lengviau negu isideti. Kai noriu issiimti, pastumiu ji link nosies ir kol nesugrizo lesis atgal i savo vieta, tuo metu greit kelis kartus perbraukiu per ji stumdama nuo vyzdzio link nosies. Ji susirauksleja, susistumia kamputyje, tada lengvai ir isimu. Kadangi vienadieniai jie, tai ir nesistengiu per labiausiai ir nesaugau. Nors sitaip kazka jiems padaryt ar sugadint niekada ir neteko.
Atsakyti
uzsisakiau lesius is gerilesiai.lt. Antra diena, o ju neatsiuncia g.gif jau nerimauti?
Atsakyti
Niu va gavau as savo lesiukus is manolesis.lt,viskas gerai 4u.gif o as anksciau nedrisau uzsakynet internetu, gerai, kad puikiosios mamytes visada pasako atsakyma biggrin.gif buciau jau vakar gavus, bet kadangi visa diena nebuvom namie, tai paskambino jie ir susitarem, kad snd atves, po 13val. jau atgabeno smile.gif kita karta vel internetu pirksiu, ir pigiau, ir vaziuot niekur paciai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2009 12 01, 16:56)
uzsisakiau lesius is gerilesiai.lt. Antra diena, o ju neatsiuncia g.gif  jau nerimauti?

nesu sios kompanijos atstove, bet paskaitykite ju pristatymo salygas, 2 dienos per mazas laiko tarpas pradeti nerimauti (tuo labiau jei pasirinkote pristatyma pastu).
Atsakyti
uzsisakiau lesius is gerilesiai.lt. Antra diena, o ju neatsiuncia g.gif  jau nerimauti?

manau nerimauti tikrai anksti 4u.gif nzn kaip del gerilesiai.lt, bet manolesia.lt parasyta, kad pristatymas 2-3 dienos, o jei lesiai neeliniai,tai gali ir ilgiau uztrukti. As uzsisakiau ketvirtadieni vakare, tai gavau snd (nes savaitgalis neieina ir jau minejau, kad vakar del savo kaltes ju negavau) 4u.gif
Atsakyti
Apie du metus nešioju kontaktinius lęšius ax.gif Pakolkas man geriausi - Acuvue Oasys Hydraclear Plus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 09:34)
Sveikos mielosios 4u.gif
Paskaicius, kad perkates lesius internetu, pameginau ir as vakar uzsisakyt is manolesiai.lt, ziuresim kaip bus su pristatymu smile.gif su lesiais problemu neturiu, labai patogu ir jokiu bedu kol kas nebuvo,daug patogiau uz akinius thumbup.gif Dabar iskilo man toks klausimas, reiktu Jusu patarimo mirksiukas.gif  siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes doh.gif o vat del pirties pamaniau gal kartais bandet? ar negerai jiem tas karstis?

Baseine mirkstu kiekvieną savaitę+ vaikštau dažnai į akvaparką.Pirtyse sėdžiu iki tol kol pajaučiu,kad negera nuo karščio (o tai įvyksta negreit).Seniau taip dariau su viendieniais,o dabar jau nuo rugpjūčio be jokio nerimo su mėnesiniais spalvotais. thumbup.gif thumbup.gif O ir šiaip,negaliu pvz. akvaparke pusžlibė vaikščiot (draugės žvengia,kad bijau,kad bernų gražiausių nepamatysiu hihihi.gif )
Atsakyti

Nemanau, kad jau reiketu nerimauti. Bet kokiu atveju, jei labai neramu, galima jiems paskambinti ar parasyti wink.gif
As irgi vakar is ju uzsisakiau, dar pasinaudojau 5% nuolaida supermamoms thumbup.gif
Atsakyti