Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Pagal gamintojų ir gydytojų rekomendacijas nepatartina su kontaktiniais lęšiais eiti į pirtį. Tik tiksliai nežinau kodėl, tiesiog rašo, kad ne - ir viskas g.gif

QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 15:49)
niu niekas nepagelbes?  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2009 11 23, 22:55)
Klik, ar apsiprato akytės su lęšiukais? Gal jau jokių nemalonių pojūčių rolleyes.gif

Buvo dienu, kad lyg ir apsipratau su jais, jau ir taip stipriai nebesijausdavo, kad jie yra ir pan. Bet keleta dienu kaip ju siuo metu nenesioju. Tiesiog viena ryta dedantis buvo kazkas ne taip. Nezinau ar nuo lesiu, ar nuo ko kito, bet vienoj aky atsirado kraujosruvos ir aplamai pacia aki skaudejo. Vakare issiimti lesius buvo sunku, nes negalejau paliesti net. Kazkaip keista, nes jau pora kartu taip, kad isemus lesi (pas mane jie vienadieniai) is pakuotes ir idejus i aki stiprus nemalonumas jauciasi. Issiimu, galvoju, gal blogai isidejau, pamirkau tarp skyscio, kad prasivalytu, tuomet vel deduos. Ir taip keliskart, kol supykstu, metu ji lauk, ir issiimu visiskai vel nauja is kitos pakuotes. Man sake, ar tik nebusiu as tas variantas, kai akys visiskai nepriima lesiu. Nors trumpa laika jau lyg ir gerai su jais buvo, nevisiskai idealiai, bet i ta puse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 27, 14:25)
Pagal gamintojų ir gydytojų rekomendacijas nepatartina su kontaktiniais lęšiais eiti į pirtį. Tik tiksliai nežinau kodėl, tiesiog rašo, kad ne - ir viskas  g.gif

Nu as tai buvau blush2.gif Stengdavausi daugiau užsimerkusi būti... nieko... dar matau smile.gif Jokių blogų pojūčių nejaučiau smile.gif
Atsakyti
Na aciu uz nuomones 4u.gif dar pagalvosiu ka daryt smile.gif
Atsakyti
Laba vakariuka 4u.gif Ir aš neseniai perėjau nuo akinukų prie lęšių. Viskas gerai, akis lęšį priėmė gerai, jau "susigyvenom" blush2.gif Dabar norėčiau spalvotų. Ar kuri esate turėjusi FreshKon Alluring Eyes lęšius ar girdėjusi kažkokių atsiliepimų? Esmė ta, kad mano lęšių bazinė kreivė 8,4, o diametras 14. Bet va tų mano norimų lęšių, žinau, kad bazinė kreivė yra tik 8,6, o diametras 14,2. Tai jau man kaip ir negalima jų dėtis? Ar visgi nesijaus didelio skirtumo? Būčiau dėkinga už atasakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 07:34)
Dabar iskilo man toks klausimas, reiktu Jusu patarimo mirksiukas.gif  siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes doh.gif o vat del pirties pamaniau gal kartais bandet? ar negerai jiem tas karstis?

Aš asmeniškai neičiau į pirtį su lęšiais ax.gif

QUOTE(klik @ 2009 11 27, 12:48)
...

Ojoj, saugokit akytes unsure.gif 4u.gif Gal koks tušo ar šešėlių dulkelės patenka dedantis unsure.gif Man taip būna, bet praskalavus skystyje ir įsidėjus pamirksėjus praeina.

QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 11 27, 19:33)
Laba vakariuka  4u.gif Ir aš neseniai perėjau nuo akinukų prie lęšių. Viskas gerai, akis lęšį priėmė gerai, jau "susigyvenom"  blush2.gif Dabar norėčiau spalvotų. Ar kuri esate turėjusi  FreshKon Alluring Eyes lęšius ar girdėjusi kažkokių atsiliepimų? Esmė ta, kad mano lęšių bazinė kreivė 8,4, o diametras 14. Bet va tų mano norimų lęšių, žinau, kad bazinė kreivė yra tik 8,6, o diametras 14,2. Tai jau man kaip ir negalima jų dėtis? Ar visgi nesijaus didelio skirtumo? Būčiau dėkinga už atasakymus  4u.gif

Pasakysiu iš savo patirties. Nešioju BK 8.6, diametras 14.4, bandžiau BK 8.7, o diametras 14.5, jaučiau didžiulį skirtumą. Bet gali būti, kad jums tiks ir viskas bus gerai. Manau, tiesiog, jei yra galimybė, reikia įsigyti norimą lęšių porą ir pamėginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2009 11 27, 23:50)
Ojoj, saugokit akytes unsure.gif 4u.gif Gal koks tušo ar šešėlių dulkelės patenka dedantis unsure.gif Man taip būna, bet praskalavus skystyje ir įsidėjus pamirksėjus praeina.

Tai vat, dabar vaikstau be lesiu ir kazkodel manes prie ju netraukia ax.gif Tiesa, buvau jau ipratus prie gero regejimo, o dabar ir vel tai neprimatai, tai liejas ax.gif net nezinau kodel ten taip buvo. Buvo po to jis ne karta vel praskalautas pries dedantis. Gerai nors tiek, kad jie yra vienadieniai, netikus, negaila i siuksliu deze mest. Tiesa, man pasakojo, kad po miego reiketu tik po kokiu 2 val. lesius detis, nes ir akis, ir ragena dar tebebuna isburkusi, istinusi ir nera gerai ant jos tokios detis lesi. Bet tai is kur tas 2 val. istraukt, kai esi miegalius blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2009 11 27, 23:50)
Aš asmeniškai neičiau į pirtį su lęšiais ax.gif

As irgi nusprendziau neeit ir dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 28 lapkričio 2009 - 11:20
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 10:34)
Dabar iskilo man toks klausimas, reiktu Jusu patarimo mirksiukas.gif  siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes doh.gif o vat del pirties pamaniau gal kartais bandet? ar negerai jiem tas karstis?

As einu ir jokiu problemu del sito neturejau, bet siaip nepatartina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 10:34)
Sveikos mielosios 4u.gif
Paskaicius, kad perkates lesius internetu, pameginau ir as vakar uzsisakyt is manolesiai.lt, ziuresim kaip bus su pristatymu smile.gif su lesiais problemu neturiu, labai patogu ir jokiu bedu kol kas nebuvo,daug patogiau uz akinius thumbup.gif Dabar iskilo man toks klausimas, reiktu Jusu patarimo mirksiukas.gif  siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes doh.gif o vat del pirties pamaniau gal kartais bandet? ar negerai jiem tas karstis?

Man teko keliskart pabuvoti su lęšiukais pirtyje, su jais ir baseine pasipliuškenau ne kartą. Kadangi turiu didelę trumparegystę, o su akiniais nepatogu tokiose vietose (pirtyje- rasoja, baseine- apsitaško ar būna aptaškyti), nerizikavau eiti "akla"... ax.gif Tikrai nebuvo jokių problemų nei diskomforto po to. Aišku, saugojausi, kad nepatektų chloruoto vandens į akis, o grįžusi namo iš karto išsiėmiau ir rūpestingai praploviau lęšius.

Kaip supratau, jūsų akys nėra jautrios, nes sakote, kad neturite problemų nešiodama lęšius, tai galbūt nieko baisaus nenutiks, jei pamėginsite nueiti į pirtį su lęšiais. Tik dėl visa ko patarčiau pasiimti su savimi ir akinukus, kad, pajutusi ką nors negero, galėtumėte išsiimti lęšius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 11 28, 17:29)

Kaip supratau, jūsų akys nėra jautrios, nes sakote, kad neturite problemų nešiodama lęšius, tai galbūt nieko baisaus nenutiks, jei pamėginsite nueiti į pirtį su lęšiais. Tik dėl visa ko patarčiau pasiimti su savimi ir akinukus, kad, pajutusi ką nors negero, galėtumėte išsiimti lęšius.  rolleyes.gif

Aciu uz issamu paaiskinima ir patarima 4u.gif akys mano tikrai nera labai jautrios, bet jau kolkas tikrai bedu su lesiais neturejau,nors nesioju dar tik 4men., bet vakar visgi nusprendziau be lesiu nueit,pabijojau rizikuot, bet kita karta turesiu omeny smile.gif
Atsakyti
Beje,dabartiniai savaitiniai lesiai anksciau(iki kazkokios ES normos pakeitimo) buvo menesiniai. na,akivaizdu,pelnas didesnis,bet kokybe ta pati,lesiai tie patys vezami,tai tikrai neverta kas savaite keisti. ax.gif
Atsakyti