QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 15:49)
QUOTE(aGucci @ 2009 11 23, 22:55)
Buvo dienu, kad lyg ir apsipratau su jais, jau ir taip stipriai nebesijausdavo, kad jie yra ir pan. Bet keleta dienu kaip ju siuo metu nenesioju. Tiesiog viena ryta dedantis buvo kazkas ne taip. Nezinau ar nuo lesiu, ar nuo ko kito, bet vienoj aky atsirado kraujosruvos ir aplamai pacia aki skaudejo. Vakare issiimti lesius buvo sunku, nes negalejau paliesti net. Kazkaip keista, nes jau pora kartu taip, kad isemus lesi (pas mane jie vienadieniai) is pakuotes ir idejus i aki stiprus nemalonumas jauciasi. Issiimu, galvoju, gal blogai isidejau, pamirkau tarp skyscio, kad prasivalytu, tuomet vel deduos. Ir taip keliskart, kol supykstu, metu ji lauk, ir issiimu visiskai vel nauja is kitos pakuotes. Man sake, ar tik nebusiu as tas variantas, kai akys visiskai nepriima lesiu. Nors trumpa laika jau lyg ir gerai su jais buvo, nevisiskai idealiai, bet i ta puse
QUOTE(medlink @ 2009 11 27, 14:25)
Pagal gamintojų ir gydytojų rekomendacijas nepatartina su kontaktiniais lęšiais eiti į pirtį. Tik tiksliai nežinau kodėl, tiesiog rašo, kad ne - ir viskas 
Nu as tai buvau
Na aciu uz nuomones
dar pagalvosiu ka daryt
Laba vakariuka
Ir aš neseniai perėjau nuo akinukų prie lęšių. Viskas gerai, akis lęšį priėmė gerai, jau "susigyvenom"
Dabar norėčiau spalvotų. Ar kuri esate turėjusi FreshKon Alluring Eyes lęšius ar girdėjusi kažkokių atsiliepimų? Esmė ta, kad mano lęšių bazinė kreivė 8,4, o diametras 14. Bet va tų mano norimų lęšių, žinau, kad bazinė kreivė yra tik 8,6, o diametras 14,2. Tai jau man kaip ir negalima jų dėtis? Ar visgi nesijaus didelio skirtumo? Būčiau dėkinga už atasakymus
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 07:34)
Dabar iskilo man toks klausimas, reiktu Jusu patarimo
siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes
o vat del pirties pamaniau gal kartais bandet? ar negerai jiem tas karstis?
Aš asmeniškai neičiau į pirtį su lęšiais
QUOTE(klik @ 2009 11 27, 12:48)
...
Ojoj, saugokit akytes
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 11 27, 19:33)
Laba vakariuka
Ir aš neseniai perėjau nuo akinukų prie lęšių. Viskas gerai, akis lęšį priėmė gerai, jau "susigyvenom"
Dabar norėčiau spalvotų. Ar kuri esate turėjusi FreshKon Alluring Eyes lęšius ar girdėjusi kažkokių atsiliepimų? Esmė ta, kad mano lęšių bazinė kreivė 8,4, o diametras 14. Bet va tų mano norimų lęšių, žinau, kad bazinė kreivė yra tik 8,6, o diametras 14,2. Tai jau man kaip ir negalima jų dėtis? Ar visgi nesijaus didelio skirtumo? Būčiau dėkinga už atasakymus 
Pasakysiu iš savo patirties. Nešioju BK 8.6, diametras 14.4, bandžiau BK 8.7, o diametras 14.5, jaučiau didžiulį skirtumą. Bet gali būti, kad jums tiks ir viskas bus gerai. Manau, tiesiog, jei yra galimybė, reikia įsigyti norimą lęšių porą ir pamėginti
QUOTE(aGucci @ 2009 11 27, 23:50)
Ojoj, saugokit akytes
Gal koks tušo ar šešėlių dulkelės patenka dedantis
Man taip būna, bet praskalavus skystyje ir įsidėjus pamirksėjus praeina.
Tai vat, dabar vaikstau be lesiu ir kazkodel manes prie ju netraukia
QUOTE(aGucci @ 2009 11 27, 23:50)
Aš asmeniškai neičiau į pirtį su lęšiais
As irgi nusprendziau neeit ir dziaugiuosi
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 10:34)
siandien ketinam i pirti vaziuoti, tai manau,kad su lesiais man ten ne vieta, o gal kuriai teko pabuvot pirti devint lesiukus? na i baseina tai visada issiimdavau,nes gali prisitaskyt i akis tos chlorkes
As einu ir jokiu problemu del sito neturejau, bet siaip nepatartina
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 27, 10:34)
Sveikos mielosios 
Paskaicius, kad perkates lesius internetu, pameginau ir as vakar uzsisakyt is manolesiai.lt, ziuresim kaip bus su pristatymu
su lesiais problemu neturiu, labai patogu ir jokiu bedu kol kas nebuvo,daug patogiau uz akinius
Paskaicius, kad perkates lesius internetu, pameginau ir as vakar uzsisakyt is manolesiai.lt, ziuresim kaip bus su pristatymu
Man teko keliskart pabuvoti su lęšiukais pirtyje, su jais ir baseine pasipliuškenau ne kartą. Kadangi turiu didelę trumparegystę, o su akiniais nepatogu tokiose vietose (pirtyje- rasoja, baseine- apsitaško ar būna aptaškyti), nerizikavau eiti "akla"...
Kaip supratau, jūsų akys nėra jautrios, nes sakote, kad neturite problemų nešiodama lęšius, tai galbūt nieko baisaus nenutiks, jei pamėginsite nueiti į pirtį su lęšiais. Tik dėl visa ko patarčiau pasiimti su savimi ir akinukus, kad, pajutusi ką nors negero, galėtumėte išsiimti lęšius.
QUOTE(aprilita @ 2009 11 28, 17:29)
Kaip supratau, jūsų akys nėra jautrios, nes sakote, kad neturite problemų nešiodama lęšius, tai galbūt nieko baisaus nenutiks, jei pamėginsite nueiti į pirtį su lęšiais. Tik dėl visa ko patarčiau pasiimti su savimi ir akinukus, kad, pajutusi ką nors negero, galėtumėte išsiimti lęšius.
Aciu uz issamu paaiskinima ir patarima