Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(aGucci @ 2009 10 15, 00:46)
Reklama biggrin.gif
Gundausi išmėginti kasdienius torinius lęšius, bet nrandu tokių, kokių noriu doh.gif

Kas vadina tai reklama, o kas dziaugiasi turedamas galimybe isigyti pigiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif nemanau, kad reikia moketi daug, jei galima isigyti pigiau wink.gif

O tu toriniu ( tik nezinau kokiu cia norit) tai galima spec uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 15 spalio 2009 - 08:27
Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu unsure.gif reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 10 15, 07:26)
* Kas vadina tai reklama, o kas dziaugiasi turedamas galimybe isigyti pigiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nemanau, kad reikia moketi daug, jei galima isigyti pigiau wink.gif

** O tu toriniu ( tik nezinau kokiu cia norit) tai galima spec uzsisakyti  4u.gif

* Reklamai yra specialios temos, jei ką mirksiukas.gif
** Ačiū, ne. Aš kaip nors pati.

QUOTE(A'yša @ 2009 10 15, 08:04)
Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu  unsure.gif  reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu  smile.gif

Žinoma, tik reikia nepatingėti pasiieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 10 15, 09:26)
Kas vadina tai reklama, o kas dziaugiasi turedamas galimybe isigyti pigiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nemanau, kad reikia moketi daug, jei galima isigyti pigiau wink.gif

Reklama, ne reklama, bet man padėjo thumbup.gif Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino good.gif Kainos tikrai mažesnės nei kitur smile.gif Net pristatymas ir tas pigesnis. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(A'yša @ 2009 10 15, 10:04)
Aš irgi niekada nemėginau lęšių užsakinėti internetu  unsure.gif  reikia dabar apžiūrėti kainas, gal susigundysiu  smile.gif

Aš jau kuris laikas gundausi, bet vis nesiryžtu. Kaip tik gana greitai reikės pirkti, gal šįkart surizikuosiu... ax.gif

Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau?
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 14:07)

Dar ta pačia proga užklausiu: kiek laiko jūs išnešiojate savo lęšius? Pvz., perkate mėnesinius tai ir nešiojate lygiai mėnesį ar ilgiau?

Aš tai ilgiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*LADA* @ 2009 10 16, 11:23)
Reklama, ne reklama, bet man padėjo  thumbup.gif  Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino  good.gif  Kainos tikrai mažesnės nei kitur  smile.gif  Net pristatymas ir tas pigesnis.  aciuks.gif

Nu valio mirksiukas.gif

Tai grynai sportinio intereso vedama, Medlink, klausiu kiek kainuoja Encore (Vertex) Toric lęšiai ir Frequency Xcel Toric biggrin.gif

QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 12:07)

Ameniškai aš nenešioju ilgiau nei priklauso, o ir okulistai nerekomenduoja tokių "bandymų" 4u.gif Bet yra kas nešioja dauuuuuug ilgiau doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 16 spalio 2009 - 15:23
QUOTE(*LADA* @ 2009 10 16, 14:23)
Reklama, ne reklama, bet man padėjo  thumbup.gif  Labai informatyviai ir mandagiai paaiškino  good.gif  Kainos tikrai mažesnės nei kitur  smile.gif  Net pristatymas ir tas pigesnis.  aciuks.gif

thumbup.gif dziugu tai girdeti smile.gif prasom visada kreiptis wink.gif

P.s. susidomejimas labai didelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 16 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(aGucci @ 2009 10 16, 17:19)
Tai grynai sportinio intereso vedama, Medlink, klausiu kiek kainuoja Encore (Vertex) Toric lęšiai ir Frequency Xcel Toric biggrin.gif
Ameniškai aš nenešioju ilgiau nei priklauso, o ir okulistai nerekomenduoja tokių "bandymų" 4u.gif Bet yra kas nešioja dauuuuuug ilgiau doh.gif

Parasiau i az 4u.gif

O del nesiojimo laiko tai visiskai sutinku drinks_cheers.gif tie kas dar neturejo problemu, tai drasiai nesioja ilgiau. Bet tai tikrai nesveika!!!!
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 10 16, 14:47)
Parasiau i az  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 10 16, 14:07)
Aš jau kuris laikas gundausi, bet vis nesiryžtu. Kaip tik gana greitai reikės pirkti, gal šįkart surizikuosiu...  ax.gif

viena karta gavau toki uzdegima, kad daugiau nekyla noras nesioti ilgiau nei paskirta (nors ir iki tol nenesiojau daug ilgiau, menesinius nesiodavau ~1.5 men).

QUOTE(medlink @ 2009 10 16, 16:28)
thumbup.gif  dziugu tai girdeti smile.gif prasom visada kreiptis wink.gif

P.s. susidomejimas labai didelis  ax.gif

Gaila tik, kad pasirinkimas toks mazas blush2.gif
Bet kadangi gyvenate kaimynysteje tai , manau, skysti tikrai reikes isigyti biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta.. sad.gif nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims.. sad.gif
Atsakyti