Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(medlink @ 2009 10 14, 19:12)
Laba diena smile.gif
Visos ieskom kur kuo pigiau nusipirkti!!!
Galiu duoti kontaktus zmogaus, is kurio lesius galesite nusipirkti tokiom kainom:

Bausch & Lomb Pure Vision nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 59 nuo 11,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 38 (Optima FW) nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb ReNu tirpalas 360 ml (dovana ReNu akiu lasai 8 ml) 33 Lt.
CooperVision Biofinity (silikoniniai) nuo 23 lt.
CooperVision Unik Plus tirpalas 100 ml - 14 lt, 360 ml - 24 Lt, 500 - 29 Lt
Artimoj ateity bus platesnis asortimentas su Johnson & Johnson bei Ciba vision prekemis.

I e.pasta galiu issiusti ir daugiau info, parasykit i az.  O galit tiesiai pasiskambinti Arunui (mano MB) 8 601 00 697

Tikiuosi pagelbejau smile.gif  4u.gif

Medlink, labai ačiū už tarpininkavimą! drinks_cheers.gif Aš vakar jau sulaukiau savo užsakymo, esu labai patenkinta- greitai užsisakiau, greitai sulaukiau atsakymo ir maloniai suderinome viską su gerb. Arūnu, greitai ir tvarkingai viską gavau- ko daugiau norėti klientui? mirksiukas.gif O kainos tikrai geros. cool.gif

QUOTE(milky @ 2009 10 17, 22:42)
norejau paklausti,o naudojate koki specialu tusa nesiojancioms lesius? as naudoju maxfactor masterpiece max,bet kazkaip kartais atrodo kad juo pasidazius akys sudirgsta.. sad.gif nors ant buteliuko parasyta kad tinka jautrioms akims.. sad.gif

Į etiketės informaciją pažiūriu, bet apskritai perku visokius tušus, nebūtinai tik nešiojančioms lęšius, o jau pabandžius paaiškėja, ar jie tinkami. Jei tušas trupa, byra- nenaudoju, nes tada dulkelių prikrenta į akis ir erzina. MaxFactor kol kas niekad nenuvylė. bigsmile.gif

liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai... unsure.gif Aš irgi esu linkusi nešioti lęšius ilgiau, nei nurodoma, tol, kol, kaip kitos jau ir sakė, pajuntu, kad jie paseno ir dirgina. Taip pranešioju mėnesinius lęšius ir 2-2,5 mėnesio... Tačiau taip darau jau 7-8 metai, ir net mano okulistai minėjo, kad galima nešioti ir ilgiau, nei skirta, nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi).
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 08:43)

* nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi).
** liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai... 

* Tą patį dalima pritaikyt ir kitoms prekėms tada, o tai absurdas doh.gif Galiojimo ar nešiojimo laikas parašytas šiaip sau doh.gif
O be to, kontaktiniai lęšiai juk yra medicininės paskirties mirksiukas.gif

Nepatinka mėnesiniai, pirk metinius ir galvos nereiks sukt mirksiukas.gif

** Atsakymas:
QUOTE(liepsnele)
Man nuo tokiu eksperimentu su lesiais - menesiniu nesiojimo iki keliu menesiu eme iauginet kraujagysles i ragena, ir tai yra negriztamas procesas 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 23 spalio 2009 - 10:23
aGucci, pačioj lęšių nešiojimo pradžioj aš pirkdavau pusmetinius, tačiau man jie nebuvo malonūs, kažkokie storesni ir panešiojus porą mėnesių apsinešdavo apnašomis, nors prižiūrėjau ir plaudavau tikrai kaskart ir rūpestingai. Tada būdama su lęšiais matydavau visą laiką plaukiojančius taškelius. huh.gif Taip ir perėjau prie trumpiau nešiojamų. rolleyes.gif

O dėl to, kas nutiko liepsnelei, tai aš noriu sužinoti plačiau, kas vyksta, kas keičiasi, kokie pojūčiai, kai kraujagyslės įauga į rageną, kokie tyrimai atliekami, kad tą nustatytum ir pan. Sekantį kartą eidama pas gydytoją būtinai pasiklausiu, nes suneramino tai labai... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 09:38)
* Tada būdama su lęšiais matydavau visą laiką plaukiojančius taškelius.  huh.gif
** Sekantį kartą eidama pas gydytoją būtinai pasiklausiu, nes suneramino tai labai...  doh.gif

* O blyn blink.gif
** O gydytojas pasakys: gali taip būt, bet labai retai doh.gif Šiaip juokas pro ašaras, bet aš kai pasiskaičiau kas gali nutikti, kai ilgiau panešioji lęšius, tai nebelaukiu kol pradės dirginti akis schmoll.gif O jei pradeda dirgint neišnešiojus mėnesio, metu lauk, nes manau akys vienos iš svarbiausių organų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 11:43)
Medlink, labai ačiū už tarpininkavimą!  drinks_cheers.gif  Aš vakar jau sulaukiau savo užsakymo, esu labai patenkinta- greitai užsisakiau, greitai sulaukiau atsakymo ir maloniai suderinome viską su gerb. Arūnu, greitai ir tvarkingai viską gavau- ko daugiau norėti klientui?  mirksiukas.gif  O kainos tikrai geros.  cool.gif 

Nedekok irnesakyk.gif svarbu, kad likai patenkinta smile.gif Perduosiu MB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2009 10 23, 11:51)
...nebelaukiu kol pradės dirginti akis schmoll.gif O jei pradeda dirgint neišnešiojus mėnesio, metu lauk, nes manau akys vienos iš svarbiausių organų blush2.gif

Aš nešioju vienkartinius lęšius ir labai patenkinta.Nereikia skirti laiko priežiūrai, ryte įsidedi - vakare išsiimi ir išmeti, kaskart jie kaip nauji, patogūs, tikrai švarūs ir nedirgina visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 10 24, 09:10)
Aš nešioju vienkartinius lęšius ir labai patenkinta.Nereikia skirti laiko priežiūrai, ryte įsidedi - vakare išsiimi ir išmeti, kaskart jie kaip nauji, patogūs, tikrai švarūs ir nedirgina visai thumbup.gif

žadu ir aš pradėti nešioti ir mano nuomone geriausi ir negadinantys akių KL yra vienadieniai, nekeliantys daug rūpesčių.
Atsakyti
QUOTE(mcdeivis @ 2009 10 24, 12:05)
žadu ir aš pradėti nešioti ir mano nuomone geriausi ir negadinantys akių KL yra vienadieniai, nekeliantys daug rūpesčių.

Sveikos,
o ,sakykit, Jums nesunkiau vienadienius lesius isideti, nei pvz. kur skirti 3 men. ? as neseniai pradejau nesioti, tai su vienadieniais labai vargau....
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 10 24, 09:10)

pritariu, su vienadieniais maziau rupesciu, bet, deja, daug brangiau gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2009 10 24, 13:38)
Sveikos,
o ,sakykit, Jums nesunkiau vienadienius lesius isideti, nei pvz. kur skirti 3 men. ? as neseniai pradejau nesioti, tai su vienadieniais labai vargau....

Man tai taip pat paprasta, kaip ir ilgalaikius, tik kažkaip su tais vienadieniais nėra tų pusių kur lėkštutė ar dubenėlis, kad atskirti kuria puse dėtis.Čia kaip ištrauki iš pakuotės, taip ir dedi, na o jei netaip įdedi, pajauti diskomfortą mažytį ir pakeiti pusę 4u.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 10 24, 14:25)
pritariu, su vienadieniais maziau rupesciu, bet, deja, daug brangiau gaunasi  verysad.gif

Tiesa, gaunasi gal dvigubai brangiau, bet nesikaupia tos apnašos, ir akiai daugiau deguonies.Va žiūrėjau manolesiai.lt , tai 150Lt kainuoja 90vnt. (45 poros).Tikrai brangiai.Aš pati šiandien optikoje nusipirkau 60vnt. (30 porų), tai paklojau 130Lt.Dabar labai ant savęs pykstu, kodėl neužsisakinėjau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretušiukas: 24 spalio 2009 - 13:53
QUOTE(aprilita @ 2009 10 23, 10:43)
liepsnele, papasakok plačiau, kas tau nutiko, labai suneraminai...  unsure.gif  Aš irgi esu linkusi nešioti lęšius ilgiau, nei nurodoma, tol, kol, kaip kitos jau ir sakė, pajuntu, kad jie paseno ir dirgina. Taip pranešioju mėnesinius lęšius ir 2-2,5 mėnesio... Tačiau taip darau jau 7-8 metai, ir net mano okulistai minėjo, kad galima nešioti ir ilgiau, nei skirta, nes gamintojai paprasčiausiai mėgsta skelbti trumpesnį nešiojimo laiką verslo tikslais (trumpiau nešiosi- dažniau pirksi).

Del tokio okulistu sakymo yra visiska nesamone, visiskas profesionalumas taip sakyti, kitose salyse ir prisiteisciau uz akiu suzalojima nuo taip sakiusiu.
Beje, ar pastebejot, kad daug lesiu, kuriuos gamintojas skelbia kaip skirtus nesioti 2-3 savaites, Lietuvoje parduoda kaip menesinius? Plius, dar pataria juos ilgiau nesioti, nes tipo gamintojas per trumpa galiojima laika nurodo blink.gif

O man realiai kazkokiu pojuciu nebuvo, kiek klausiau gydytoju, tai sake, kad ju ir nebuna, nebent ta kraujagysle uzauga tau regejimo zonoj, tada tiesiog gali imti kazkas pries akis trukdyt ziuret. O juk akys taip bando gintis nuo deguonies bado, ir tikrai nesakykit, kad menesiniai lesiai (dar jeigu jie is tikro skirti menesiui, o ne 2-3 savaitems!), pranesioti ilgiau nei menesi, gali prakeisti akiai tinkama deguonies kieki, leisti ragenai normaliai kvepuoti. Kai jau ima dirginti pernesiotas lesis, tai jau sakes, reiskia, isvis akis dusta...

Tyrimas yra labai paprastas, tiesiog apziuri per nezinau kaip prietaisas tiksliai vadinas, toks tarsi padidinamas stiklas, liepa paziuret i virsu, i apacia, i sonus ir mato ragenos bukle. Ir viskas, nieko ypatingo.

Jei dar kas turit kokiu klausimu, mielai atsakysiu.

Tiesiog po sio nutikimo stengiuos visus paprotint, nezaist su akim.
Papildyta:
QUOTE(krugile @ 2009 10 24, 13:38)
Sveikos,

jo, man irgi sunkiau ir isidet, ir issiimt, mat jie plonesni ir minkstesni, labai slidus. Mano draugei ne karta plyse buvo, kai issieminejo ir dalis lesio vis likdavo akyje, tekdavo eit pas gydytoja iseminet, nes nesimato tu atplaisu...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 10 25, 12:17)
jo, man irgi sunkiau ir isidet, ir issiimt, mat jie plonesni ir minkstesni, labai slidus. Mano draugei ne karta plyse buvo, kai issieminejo ir dalis lesio vis likdavo akyje, tekdavo eit pas gydytoja iseminet, nes nesimato tu atplaisu...

Man isideti tai problemu nera, bet lesis irgi yra ne karta plyses isidedant! vien del tos priezasties perejau prie menesiniu lesiu.
Atsakyti