Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(aGucci @ 2009 11 07, 00:36)
Gali tekti ilgai ieškoti, kol bus tas idelalus variantas doh.gif Bet smagu, kad jau ir pačiai mažiau nemalonių pojūčių 4u.gif
Matyt didesnis diametras labiau apgaubia akies obuolį ir mažesnė bazinė kreivė labiau priglunda ax.gif
O man atvirkščiai - mažesis diametras ir bazinė kreivė viena didesnių biggrin.gif
Nėra už ką gi mirksiukas.gif

Ta prasme, kad ne kasdien reikės nešiot, ar kad vienadienių porą kelias dienas nešiosit g.gif

Eina sau blink.gif Nesistebiu tada, kad taip nemalonu buvo doh.gif

Daugiau nezadu kol kas ieskot, nes manau, tik pinigai bus ismesti i bala bandymams. Su tokia bazine kreive nera tiketis, kad bus daug tinkamu lesiu rolleyes.gif man taip ir pasake. Su siais daugmaz gerai jauciuosi, nors ir nera idealiai.

Ne ne, vienos poros tikrai nenesiosiu kelias dienas schmoll.gif tiesiog kai nedirbu, namie budama busiu apskritai be lesiu. Akys kazkiek pavargsta nuo ju, tad sitaip tuo paciu akis pailsinsiu ax.gif kokiam tv ziurejimui ar kitiems dalykams galbut reikes akinukus isigyt, kad ir kaip nesinori g.gif

Aha, nemalonu buvo tikrai buvo. Gerai, kad neilgai as juos tepanesiojau. Tik ju dvi poros dabar nepradarytos be reikalo stoves doh.gif

Atsakyti
Klik, aš ir namuose su akinukais kartais vaikštau 4u.gif Ypač vakare, kai prieš einant praustis išsiimu lęšius, nusivalau makiažą, negi vėl dėsies, akinukai geriau irnesakyk.gif
Tikėkimės, kad kada nors atsiras daugiau bazinių kreivių 4u.gif O kokiose internetinėse parduotuvėse žiūrėjot g.gif Nes Lietuvoj sako, kad daug ko nėra, nors realiai pilna, pvz kaip tarkim mano mama nešioja akinukus, kurie skirti artumui ir toliui kartu, ankščiau būdavo tokie stikliukai, kur apačia atskirta nuo viršaus, dabar jau nebesimato to skirtumo stikliukų, jie kaip vienas, bet jų funkcija tokia pati. Tai va, sakiau mamai pasiklaust dėl tokių lęšių, o Lietuvoj jai pasakė, kad tokių net nėra, nors tikrai yra... taip kad kartais tenka ieškot 4u.gif
Nors nėra ko stebėtis, nes ir man sakė, kad torinių/cilindrinių spalvotų lęšių net nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2009 11 07, 17:51)

Tai namuose as irgi apie toki varianta galvoju 4u.gif
Nezinau, apziurejau lietuviskas internetines parduotuves, tai dauguma lesiu visur praktiskai tie patys, tu paciu gamintoju ir baziniu kreiviu. Man ir optikoj sake, kad visose optikos parduotuvese bus dauguma tas pats pasirinkimas, nes visi uzsisakineja ir vezasi is ten pat rolleyes.gif o is uzsienio siustis nesinori rizikuoti.. Ten, galbut, ir matavimai kitokie, ir siaip rizikinga. Cia juk ne rubas, kad pasimatavus ir netikus, gali po to grazinti rolleyes.gif Is tiesu, tai turbut tikrai pas mus, Lietuvoje, visu siu dalyku pasirinkimas yra mazesnis g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas,jau gal 7 metus ar net daugiau nesioju kontaktinius lesius smile.gif anksciau menesinius,bet pastaraisiais metais tik vienadienius- su jais kur kas geriau. Dabar kaip tik ieskausi kur nusipirkti, nes vasara optikos pasauly gera akcija buvo tai neblogai uzsipirkus buvau smile.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif

jau daug metų nešioju kontaktinius lęšius, tačiau dar niekada nepirkau internetu. šiuo metu labai noriu įsigyti spalvotus KL. tačiau po paskutinio apsipirkimo, manieji taip ir guli nenaudojami, nes laaabai jau ryški ta spalva. norėčiau tamsiai mėlynų (ne elektrinės ar žydros spalvos), tik kad paryškintų akių mėlynumą, bet tuo pačiu gan natūraliai atrodytų. gal kas galėtų rekomenduoti, kokios firmos tokių ieškoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 11 11, 15:33)
sveikutės  mirksiukas.gif

jau daug metų nešioju kontaktinius lęšius, tačiau dar niekada nepirkau internetu. šiuo metu labai noriu įsigyti spalvotus KL. tačiau po paskutinio apsipirkimo, manieji taip ir guli nenaudojami, nes laaabai jau ryški ta spalva. norėčiau tamsiai mėlynų (ne elektrinės ar žydros spalvos), tik kad paryškintų akių mėlynumą, bet tuo pačiu gan natūraliai atrodytų. gal kas galėtų rekomenduoti, kokios firmos tokių ieškoti?  ax.gif

kogero labiausiai tiktu Ciba Vision arba Focus
Atsakyti
Merginos, gal kuri nores, turiu Frequency 55 menesinius lesius, bazine kreive 8.7, stiprumas -5.00 ir -5.25 (kiekvienu po 4 vnt) Savaime aisku, kad nauji, nepazeistom pakuotem. Noreciau 12.5 lt uz vnt. (t.y. 25 lt uz pora).
Jei domina kreipkites az 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 15, 19:39)
kogero labiausiai tiktu Ciba Vision arba Focus

ačiū , reiks pasižvalgyt 4u.gif tik dabar pamačiau, kad yra splavotų atskira temukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 11 07, 15:59)
Nezinau, apziurejau lietuviskas internetines parduotuves, tai dauguma lesiu visur praktiskai tie patys, tu paciu gamintoju ir baziniu kreiviu. Man ir optikoj sake, kad visose optikos parduotuvese bus dauguma tas pats pasirinkimas, nes visi uzsisakineja ir vezasi is ten pat rolleyes.gif o is uzsienio siustis nesinori rizikuoti.. Ten, galbut, ir matavimai kitokie, ir siaip rizikinga. Cia juk ne rubas, kad pasimatavus ir netikus, gali po to grazinti rolleyes.gif Is tiesu, tai turbut tikrai pas mus, Lietuvoje, visu siu dalyku pasirinkimas yra mazesnis g.gif  ax.gif

Pirkau ir iš JAV ir iš UK, jokių problemų schmoll.gif O dėl matavimų, tai jei pas mus 1cm, tai manau ir JAV ir UK irgi bus 1cm biggrin.gif Juolab prieš perkant galima pasiieškoti kitų žmonių nuomones apie tam tikrus tinklapius mirksiukas.gif O rizika tokia pati, kaip ir perkant iš Lietuviškų tinklapių 4u.gif
Atsakyti
Laba diena kontaktiniu lesiu nesiotojos ir nenesiotojos. Vakar isbandziau (pirma karta gyvenime) vienadienius kontaktinius lesius (visada nesiojau tik akinukus). Tikrai labai patiko, tik, kodel man atrode, kad visus vaizdus matau lyg padidintus. Ar jus nesate susidurusios su tokia problemele? Ar tai priklauso nuo lesiuku, ar .... ? Labai lauksiu jusu komentaru.
P.S. kontaktinius lesiukus (-4,5) parinko gydytoja ir siek tiek silpnesnius nei akinukai (-5).
Atsakyti
QUOTE(Asta.va @ 2009 11 19, 12:44)
P.S. kontaktinius lesiukus (-4,5) parinko gydytoja ir siek tiek silpnesnius nei akinukai (-5).

Gal per stiprūs lęšiai g.gif Žiūrėkit po kelių dienų kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta.va @ 2009 11 19, 15:44)
Laba diena kontaktiniu lesiu nesiotojos ir nenesiotojos. Vakar isbandziau (pirma karta gyvenime) vienadienius kontaktinius lesius (visada nesiojau tik akinukus). Tikrai labai patiko, tik, kodel man atrode, kad visus vaizdus matau lyg padidintus. Ar jus nesate susidurusios su tokia problemele? Ar tai priklauso nuo lesiuku, ar .... ? Labai lauksiu jusu komentaru.

Pabandykite 0,5 silpnesnius lesius
Atsakyti