QUOTE(Citas @ 2009 10 09, 21:30)
Miestas tas pats bet jis toks didokas

primink kada mazdaud pradejot lankytis del IVF pas gydytojus, nuo kada tyrimus pradejot?? kiek to laiko mazdaug uztrukot? Girdejau kad kai kurioms net iki 2 metu laukti reikejo!!
Na kai vyra tyre lietuvo pries du metus tai viskas gerai buvo, o kaip cia istirs pamatysim. Jis priduos savo turteli kita savaite
kaip manot mergaites jei ras hydrosalpingsa turbut reikia ryztis visai isimti tuos kaiusintakius, juk nieko jie verti

?? man viena is musu forumo tai sake kad bande kelis IVF nesekmingai, o kai ispjove uzkibo visi 3

tik va ryztis sunku
Sveikinu Suvilte, dabar jau tikrai kuri laika negalvok apie hcg ir ilsekis
sveikinai didziulei tau SUVILTE
Citas...
mes nuejom pas savo GP ir pasakem,kad yra kazkokiu bedu,nes pirkdavau testukus ovuliacijai nustatyti,ir dirbdavom

tom dienom ir nieko...pasakem kad nesisaugom apie du metus...tai aisku atskaite pamoksla kad as jauna ir t.t. tai dave apoitmenta kraujui priduoti 21d nuo menesiniu pradzios,tai poto pasake,kad liux kiausinelis gaminasi,zodziu viskas ok maximum...na ir tada dave referent nr pasiimti apoitmenta pas vaisingumo daktara,(laukem apie pora men,kol prieme) ir tada vel tyrimai,kuriems pasidaryti dave tris men..(1--kraujas antra-trecia menesiniu diena,poto x-ray(gimdos foto) ir 3--skanas(gimdos) ir vel laukimas susitikimo su vaisingumo daktaru..paziurejo visus tyrymu ats viskas ok,tik uzkliuvo mano kiausintakiai,pasiule laparoskopija,nes sake,nera reikalo,daryti IUI(suleisti vyro paruosta sperma man i vidu kada toos dienos...)o po laparoskopijos,paaiskejo,kad naturaliai nepastosiu niekada,nes kiausintakiai buvo laaabai blogi,nepraeinami,buvo kazkokiu skysciu-zodziu uzdejo metalinius spaustukus,ir dabar nera kelio nei pirmyn nei atgal,lieka tik ivf..tai vat realiai mes vaikstom per daktarus 1metai...ir dabar savo vaisingumo dakatara pamatysiu kita men17d..zodziu laiko atima nemazai...
bet neprarandu vilties,gal net per daug tikiu,kad mum pasiseks net is pirmo ivf..cia vyrelis susuko man prota,itikindamas,kad mum pavyks,juk pas mane problema buvo kiausintakiu nepraeinamumas,o gimda tvarkoje,tai ides du zirniukus ir bus dvynukai..tikiu,noriu tiketi,kad mum pavyks...
linkiu visom buti optimistemis