Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 09, 10:47)
Vargšelė  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Laikykis, mes su Tavimi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O kaip HCG ?

Auga valkata mad.gif Pirmadienį virš 500, trečiadienį netoli 900, laukiu dabar atsakymų, kas dabar pasidarė doh.gif Turėtų mane paskui kviestis ant patikrinimo ir gal jau pasakys, ką toliau darys unsure.gif Bet kadangi ateina savaitgalis, vėl turėsiu laukti doh.gif cray.gif
Atsakyti
Viktoriuk, nu kaip reikia buti stipriai, kad tiek isgyvent doh.gif ir kaip sitaip auga blink.gif
pupa1, itraukiu tave i sarasiuka 4u.gif 2009m su snaigutemis pastojo dvi mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 09, 11:17)
Viktoriuk, nu kaip reikia buti stipriai, kad tiek isgyvent  doh.gif ir kaip sitaip auga  blink.gif

Sakė, kad paskambins po 15 minučių ax.gif Bet jaučiu, kad nebeišlauksiu - atsirado pastovus skausmas pilvo apačioj, kažkaip įtariu, kad trauksiu aš ligoninės link tuojaus unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 09, 13:58)
Auga valkata mad.gif Pirmadienį virš 500, trečiadienį netoli 900, laukiu dabar atsakymų, kas dabar pasidarė doh.gif Turėtų mane paskui kviestis ant patikrinimo ir gal jau pasakys, ką toliau darys unsure.gif Bet kadangi ateina savaitgalis, vėl turėsiu laukti doh.gif cray.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 09, 14:29)
Sakė, kad paskambins po 15 minučių ax.gif Bet jaučiu, kad nebeišlauksiu - atsirado pastovus skausmas pilvo apačioj, kažkaip įtariu, kad trauksiu aš ligoninės link tuojaus unsure.gif  verysad.gif

Eina sau doh.gif bet tikrai, pakankamai sparčiai didėja g.gif Jau turėtų matytis kur nukeliavęs tavo žirniukas unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 09, 13:36-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 10 09, 13:36)
  Na as manau, kad darant IVF tikrai pravesrstu Embrio glue, žinoma neaišku ar jie iš tikro labai padeda, bet šiaip daugelis užsienio klinikų juos naudoja. Kiek žinau pas mus naudoja tik BAK.

O kas tai yra Embrio glue? blush2.gif

Viktoriuk console.gif
Atsakyti
Man prie HCG 22000 kai kas matė, o kai kas ir nematė kur žirniukas buvo nukeliavęs. Taip, kad čia dar priklauso kas ir kaip ieško ax.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 09, 14:46)
Eina sau  doh.gif  bet tikrai, pakankamai sparčiai didėja  g.gif Jau turėtų matytis kur nukeliavęs tavo žirniukas  unsure.gif

Papildyta:
Tai galime aiškinti tuo, kad embrionai talpinami specialioje klampioje terpėje "Embryo Glue" ("embrionų klijai"), pagerinančioje embrionų prilipimą prie gimdos sienelės.

QUOTE(Sella @ 2009 10 09, 14:54)
O kas tai yra Embrio glue? blush2.gif

Atsakyti
paliko kiausintaki nors jis ir vingiuotas deformuotas...........bet stebina tai kaip tokiu deformuotu zirniukas viki galo nuejo................o del pasalintu kiausintakiu man Mecejus aiskino kad tai nera geresnis variantas ivf nes jei kiausinelis isitaiso susidariusioje kiseneleje pasalinto kiausintakio besitvirtindamas pazeidzia svarbias kraujagysles esancias gimdos ir kiausintakio sanduroje ir taip galima laukti didesniu bedu.............

na tai vadinasi del snaiguciu belieka melstis kad atsiltu ir butu saunios stiprios , turbut negerai supratau gine....kad iki blastocistu augins snaigute,turbut ir turejo omeni jei kartosiu IVF.........na o tai manau pavyktu labai jau tolimoj ateiti.........lauksim krizes galo............o dabar visos viltys i snaigutes ir kad jos nebutu keliauninkes......................... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
o del tu kliju tai va ir rezultatas verysad.gif , kad jie padeda tai mitas galiu teigti ........nes dariausi BAKE ir dar kaip tik proceduros metu man pasakojo kad jie taip daro....nes issakiau nuogastavima kad bijau kad neisbyretu ...sako"buk rami priklijavom"....
Atsakyti
smile.gif+2009 10 09, 14:56-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 10 09, 14:56)
Tai galime aiškinti tuo, kad embrionai talpinami specialioje klampioje terpėje "Embryo Glue" ("embrionų klijai"), pagerinančioje embrionų prilipimą prie gimdos sienelės.

Dar nieko nebuvau girdėjusi apie šią techniką. g.gif Žinau tik, kad mano klinikoje atlieka Assisted hatching.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 10 09, 15:04)
o del tu kliju tai va ir rezultatas  verysad.gif , kad jie padeda tai mitas galiu teigti ........nes dariausi BAKE ir dar kaip tik proceduros metu man pasakojo kad jie taip daro....nes issakiau nuogastavima kad bijau kad neisbyretu ...sako"buk rami priklijavom"....

o siaube doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mergaites, siandien man visu atsakymu reikia greitai wub.gif sorry, bet kas leidotes puregona: atitraukti galima tik tiek, kie vaisto yra svirkste? O jei jo nera, tai piestukas ir neatsitrauks? Man liko paskutine doze siandien susileisti, bet nezinia, ar ten pakaks vaistu

Kaip patikrinti, kiek ten yra, juk ju ten visad daugiau
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 10 09, 15:04)
turbut negerai supratau gine....kad iki blastocistu augins snaigute,turbut ir turejo omeni jei kartosiu IVF

o del tu kliju tai va ir rezultatas  verysad.gif , kad jie padeda tai mitas galiu teigti ........nes dariausi BAKE ir dar kaip tik proceduros metu man pasakojo kad jie taip daro....nes issakiau nuogastavima kad bijau kad neisbyretu ...sako"buk rami priklijavom"....

Gal BAK'as ir snaigutes rizikuos iki blastocistų auginti , bet šaipa nesu girdėjus , kad LT klinikos tai praktikuotų g.gif

O aš vis niekaip neatgaminau , kurii čia taip nepavyko su tais .... glue blush2.gif Pamenu , kad buvo, bet kuriai niekaip doh.gif .... vat tau ir klijai.... doh.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(vic @ 2009 10 09, 15:33)
Kaip patikrinti, kiek ten yra, juk ju ten visad daugiau

Niekaip nepatikrinsi schmoll.gif Turi atgamint kiek susileidai išviso, plius 75 būna viršaus smile.gif .... Nors parašiau ir suabejojau.... Gonalio tai būna 75 , o su Puregonu tai nežinau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 09 spalio 2009 - 14:41
Sveikutes mergytes,labai liudna del tu kuriom nepasiseke 4u.gif .Laikau kumstukus uz tas, kurios vis dar laiko savo zirniukus mirksiukas.gif .YUB4 kaip tau sekasi laukime?Juk mes ta pacia diena susidejom savo 2.gif .Man tai jau vis sunkyn eina laikas,bet vilties dar neveju salin,o gal sikart bigsmile.gif ?Linkiu sekmes visoms mano likimo draugems
Atsakyti