suvilte, nepanikuok , dar nieko neivyko
. teplioti gali ir normalaus nestumo metu. Svarbu laikykis ir neleis blogoms mintims i galva list.

QUOTE(suvilte @ 2009 10 06, 21:52)
mergaites SOS jau man sakes
isidejau crinona ,ir kai istraukiau tai tas aplikatorius buvo kaip ir kraujuotas,
viskas ane?

Crinonas gali iškristi visokių spalvų, taip pat ir aplikatorius, kol nebėga kraujas upelias tikrai nėra ko nerimauti.Čia dar plius gali būti nuo punkcijos likęs kraujas. Aš buvau irgi supanikavus,skambinau gydytojai tai visą ką parašiau man pasakė.
VIC jei nėra puikūs vyro turto rodikliai tai patarčiau nerizikuoti ir susilaikyti tas 3 dienas iki punkcijos. Nu šiaip rekomenduoja 3-5 dienas susilaikyti. Bet juk jis ten 1,5 mėn. neatnaujino tų spermiukų vėlgi ne kas gali būti. Manau pasikonsultuok su gydytoja kaip geriau.
KaLNiene mano atveju punkcija budavo 11-14 stimuliacijos diena.Visus kartus skirtingai, nes skirtingai augo folikulai.Čia aš kalbu kai taikoma trumpa schema.Man vaistukai visada buvo tie patys:gonal+centrotide (čia skirdavo po kelių dienų gonalio leidimosi, kad neovuliuotu ankščiau laiko folikulai+36 val.iki punkcijos ovitrele (sprogdukai, kad įvyktų ovuliacija)
aciu, dijav, taip rimtai apie tai nemasciau net
. Iki tol kaip ir puikiai viskas buvo, bet tyrima dare pries kelis metus - dabar kartoti nereikejo

QUOTE(vic @ 2009 10 06, 22:30)
aciu, dijav, taip rimtai apie tai nemasciau net
. Iki tol kaip ir puikiai viskas buvo, bet tyrima dare pries kelis metus - dabar kartoti nereikejo

nu pvz. čia yra straipsnis,kur rašoma apie susilaikymą.Paskaityk (paciam straipsnio gale apie tai rašoma).
http://209.85.135.13...d...=clnk&gl=lt
registruojuos ir as su palinkejimais, kad sulauktume rudeniniu zirniuku
visoms mergaitems bent po viena 
ir aciu lola.lola uz tema

ir aciu lola.lola uz tema

QUOTE(KaLNiene @ 2009 10 06, 21:03)
Labas vakaras,
Nusprendziau ir as pagaliau prisijungti prie visu jusu. Tikiuosi priimsit, palaikysit, pamokysit ir patarsit
Trumpai apie situacija: vede mes 7 metai, o leliuku kaip nera taip nera
Visada svajojau buti jauna mama, bet jauciu, kad galiu paveluoti i ta traukini. Taigi jau pora metu vaikstom i VK, viskas kaip ir padaryta, 6 inseminacijos, visi tyrimai,viskas gerai, deja rezultatu jokiu. Taigi laukiu savo dieneliu, o tada stimuliacija ir IVF. Tai ta proga ir paklausiu
Kelinta ciklo diena daroma punkcija? Ar cia kiekvianai individualiai? Kazkaip nepaklausiau gydytojos
O nuo ko priklauso kokius vaistus skiria? Man israse gonalio ir metforalio.
Lauksiu jusu atsakymu ir pasisakymu
Nusprendziau ir as pagaliau prisijungti prie visu jusu. Tikiuosi priimsit, palaikysit, pamokysit ir patarsit

Lauksiu jusu atsakymu ir pasisakymu

Na punkcija priklauso nuo to koki tau protokola taikys.Seks folikulu augima ir nuspres kada.Na vaistukus visoms venodai israso arba gonalio arba puregono
QUOTE(vic @ 2009 10 06, 21:29)
aciukas
, mergaites,
Kaip ir zinojau, bet kai tiesiai paklause, tai sutrikau
jis mane, pasirodo, kad mes cia lovoje mylesimes .
Laukia-nesulaukia, kol gris namo (mes jau 1.5 men. nesimatem), o cia reikes sakyt, kad dar pora dieneliu lukteltum 

Kaip ir zinojau, bet kai tiesiai paklause, tai sutrikau

jis mane, pasirodo, kad mes cia lovoje mylesimes .

Laba mano nuomone jis turi gristi iki punkcijos savaite kokia, nes po 1.5 menesio spermiukai bus numire bent jau dauguma, kaip ir sperma rekomenduojama priduoti ne senesne 4 dienu taip ir punkcijai reikia.

Ir mano vyras gris kai as jau busiu pasiruosusi

Sveikutės merginos, atgijęs mūsų skyrelis, kiek daug vilties dvelkia naujoje temutėje
Nors aš ir retai pasisakau, nes vis dar jaučiuosi naujokė ir žalia šitoj srity, bet tyliai seku kaip jums sekasi startuoti, auginti derlių ir kantriai laukti rezultatų...žinau ir man teks visą šitą praeiti...todėl labai jus palaikau ir kartu nerimauju jei kas negerai, ir džiaugiuosi kai viskas einasi puikiai.
Visoms startuojančios dideliausios sėkmės, o jau saugančioms savyje žirniukus kantrybės ir lengvo laukimo
Suvilte, kai tu laikaisi?
Gal galėtumėt man kuri paaiškint nuo ko priklauso kokią schemą paskiria gydytojas, nes visos jūs čia kalbat apie trumpą, o kai aš buvau konsultuotis, tai minėjo kad bus ilgoji schema

Nors aš ir retai pasisakau, nes vis dar jaučiuosi naujokė ir žalia šitoj srity, bet tyliai seku kaip jums sekasi startuoti, auginti derlių ir kantriai laukti rezultatų...žinau ir man teks visą šitą praeiti...todėl labai jus palaikau ir kartu nerimauju jei kas negerai, ir džiaugiuosi kai viskas einasi puikiai.
Visoms startuojančios dideliausios sėkmės, o jau saugančioms savyje žirniukus kantrybės ir lengvo laukimo

Suvilte, kai tu laikaisi?
Gal galėtumėt man kuri paaiškint nuo ko priklauso kokią schemą paskiria gydytojas, nes visos jūs čia kalbat apie trumpą, o kai aš buvau konsultuotis, tai minėjo kad bus ilgoji schema

Ir man idomu kodel skiria trumpa ar ilga shema
, kai man dare IVF gavau ilga shema, kazkaip net nepaklausiau kodel, nes dziaugiaus kad tik ka nors galim daryti.

nu ka mergaites,kai visada labai biajau
siaip tai nekraujuoju,bet testukai tik vaiduoklius terodo
tai va tiek kol kas naujienu,nuotaikos nera,aciu visoms kurios mane palaiko