Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 13:03)
nu ka mergaites,kai visada labai biajau verysad.gif siaip tai nekraujuoju,bet testukai tik vaiduoklius terodo verysad.gif tai va tiek kol kas naujienu,nuotaikos nera,aciu visoms kurios mane palaiko 4u.gif

Mergaite, pasiimk vyra ar drauge uz parankes ir vaziuok siandien ar ryt kraujuka priduoti - jau nebejuokinga, o gaila taves, tavo nervu ir, tikriausiai, pilvinuko. Negalima taip saves kankinti wub.gif Tuo paciu, su gerais rezultatais, nuleksi ir i savo klinika pasirodyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 10 07, 12:11)
Mergaite, pasiimk vyra ar drauge uz parankes ir vaziuok siandien ar ryt kraujuka priduoti - jau nebejuokinga, o gaila taves, tavo nervu ir, tikriausiai, pilvinuko. Negalima taip saves kankinti  wub.gif  Tuo paciu, su gerais rezultatais, nuleksi ir i savo klinika pasirodyti drinks_cheers.gif

jau pridaviau,anksti ryte unsure.gif antra val atsakymai,labai bijosiu skambinti atsakymo,kad skaiciukai gali buti l.mazi ,testai vaiduokliu terodo verysad.gif ,o man jau 11dpi,jei butu normalus skaiciukai tai testai turetu jau ryskiai rodyti!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 13:16)
jau pridaviau,anksti ryte  unsure.gif antra val atsakymai,labai bijosiu skambinti atsakymo,kad skaiciukai gali buti l.mazi ,testai vaiduokliu terodo verysad.gif ,o man jau 11dpi,jei butu normalus skaiciukai tai testai turetu jau ryskiai rodyti!!! verysad.gif

Labai klysti - visoms skirtingai rodo tie testukai, o jei jau vaiduoklius matai - tai tik geras zenklas wub.gif Nusiramink ir lauk atsakymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 10 07, 12:18)
Labai klysti - visoms skirtingai rodo tie testukai, o jei jau vaiduoklius matai - tai tik geras zenklas  wub.gif  Nusiramink ir lauk atsakymo  wub.gif

atsakiau,ar gavai? ax.gif o nuo kokio hcg jau rodo testukai vaiduoklius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 14:33)
o nuo kokio hcg jau rodo testukai vaiduoklius? ax.gif

Nuo tokiu, kuriuos tu mums tuoj isduosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 12:03)
nu ka mergaites,kai visada labai biajau verysad.gif siaip tai nekraujuoju,bet testukai tik vaiduoklius terodo verysad.gif tai va tiek kol kas naujienu,nuotaikos nera,aciu visoms kurios mane palaiko 4u.gif

Vaiduoklis jau yra gerai. Man kraujas rode auksta chorionini skaiciu o testukas ne tai ir buvo snipstas. Maziau nervuotis reikia (zinau kad neina), bet pabandyk biski uzsimirsti isjunk kompa, cia nebeskaitinek ir mars kurnors is namu, nors ir i prakybos centra kelias valandeles bus kitokiu minciu.
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 12:16)
jau pridaviau,anksti ryte  unsure.gif antra val atsakymai,labai bijosiu skambinti atsakymo,kad skaiciukai gali buti l.mazi ,testai vaiduokliu terodo verysad.gif ,o man jau 11dpi,jei butu normalus skaiciukai tai testai turetu jau ryskiai rodyti!!! verysad.gif

na,gal jau kartais atsakyma zinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 13:33)
atsakiau,ar gavai? ax.gif o nuo kokio hcg jau rodo testukai vaiduoklius? ax.gif

Kai kurie rodo jau kai HCG būna 30,ant kitų rašo,kas normalu kaip nuo 100HCG pradeda rodyti.Dar kartą primenu,kad HCG bus būtina kartoti po 24h,kad pažėti ar jis kyla pakankamai normaliai (tūri dvigubėti).
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 10 07, 13:42)
Kai kurie rodo jau kai HCG būna 30,ant kitų rašo,kas normalu kaip nuo 100HCG pradeda rodyti.Dar kartą primenu,kad HCG bus būtina kartoti po 24h,kad pažėti ar jis kyla pakankamai normaliai (tūri dvigubėti).

HCG pas mane buvo 211 ir jau daktarai pasake(mano daktare atostogavo o snekejau su pavaduojanciu), kad garantuotai ir ne vienas lelius, o pakartojus testa( nes laborante patare) po keturiu dienu skaicius nukrito ir musu laime virto didele nelaime ir asaru pakalne tiesa testas nieko ir nerode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driuska: 07 spalio 2009 - 12:53
suvilte, ku-ku?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 10 07, 13:57)
suvilte, ku-ku?..  g.gif

bijau fear.gif scare.gif skambinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 15:02)
bijau fear.gif  scare.gif skambinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liepki, vyrui ar draugei paskambinti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti