Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 11:58)
Man mergytes 12ta DPI,o dar siandien persiskaiciau kad esant nesciai negalima naudoti Aspirin 75ml(as ji naudojau po 1tab),tai visai bloga pasidare,kam as ji naudojau,gal cia nuo jo viskas g.gif .
YUB4 ryt jau vaziuojam HCG?Kelinta val tu vaziuoji? drinks_cheers.gif
Philipuks labai labai uzjauciu verysad.gif

O man gydytojas prirase Aspirina 75ml gerti kas diena po viena tablete. Nesijaudink del to. 75ml tikrai nepakenks.

Aga, ryyyyt. Oi kaip jaudinuosi. Toks ispudis, kad pilve drugeliu pilna ir jie visi plasnoja vienu metu. smile.gif
Vaziuosiu pries darba - apie 8am. Tai kokia 12pm jau tureciau zinoti atsakyma. Nemanau kad tame tarpe galesiu dirbti.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 14, 15:04)
O man gydytojas prirase Aspirina 75ml gerti kas diena po viena tablete. Nesijaudink del to. 75ml tikrai nepakenks.

Aga, ryyyyt. Oi kaip jaudinuosi. Toks ispudis, kad pilve drugeliu pilna ir jie visi plasnoja vienu metu.  smile.gif
Vaziuosiu pries darba - apie 8am. Tai kokia 12pm jau tureciau zinoti atsakyma. Nemanau kad tame tarpe galesiu dirbti....  blink.gif

Aciu kad apraminai bigsmile.gif .As kraujuka prisiduosiu 9.15 am,tai po keliu val irgi zinosiu.Zinai tavo savijauta man patinka,bandysiu ir as tu drugeliu isileist i savo pilveli:ax:
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 12:58)
Man mergytes 12ta DPI,o dar siandien persiskaiciau kad esant nesciai negalima naudoti Aspirin 75ml(as ji naudojau po 1tab),tai visai bloga pasidare,kam as ji naudojau,gal cia nuo jo viskas g.gif .
YUB4 ryt jau vaziuojam HCG?Kelinta val tu vaziuoji? drinks_cheers.gif
Philipuks labai labai uzjauciu verysad.gif

Moshino*, negąsdink manęs, man gyd. liepė gert nuo 1 c.d. aspiriną 100 mg, tai ir geriu, sakė padeda implantuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesė2 @ 2009 10 14, 14:36)
Moshino*, negąsdink manęs, man gyd. liepė gert nuo 1 c.d. aspiriną 100 mg, tai ir geriu, sakė padeda implantuotis g.gif

Aspirinas skystina kraują, ir labai dažnai po IVF jis skiriamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 14, 15:38)
Aspirinas skystina kraują, ir labai dažnai po IVF jis skiriamas  mirksiukas.gif

As nenorejau jusu isgasdinti,atsiprasau.Jau dabar isitikinau kad tikrai rekomenduoja naudoti,tik kazkodel informaciny lapely buvo taip parasyta.Be reikalo bangas sukeliau,atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Oas turiu toki klausima, gal kuriai teko susidurti. Darbe suteikiamas draudimas sveikatai, apmoka pvz. ivairius tyrimus Grybo gatveje ir pan. Ar toks draudimas apmoketu ivf procedura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 12:32)
Aciu kad apraminai bigsmile.gif .As kraujuka prisiduosiu 9.15 am,tai po keliu val irgi zinosiu.Zinai tavo savijauta man patinka,bandysiu ir as tu drugeliu isileist i savo pilveli:ax:

Na tai kai jau zinosi tai uzsuk, pasidalink su mumis. biggrin.gif Labai lauksiu. biggrin.gif
O durgeliu tai prisileisk, visai smagu. biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Sesė2 @ 2009 10 14, 12:36)

Aspirinas kaip tik gerai, kai nedidukes dozes. Kaip Vilma J. sake, jis skystina krauja. O be to jei tikrai butu blogai, tai gydytojai neprirasinetu. Bent as taip galvoju. Man ramiau sirdelej taip galvoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 14, 13:49)
Oas turiu toki klausima, gal kuriai teko susidurti. Darbe suteikiamas draudimas sveikatai, apmoka pvz. ivairius tyrimus Grybo gatveje ir pan. Ar toks draudimas apmoketu ivf procedura  g.gif

Tai klausimas ne mums tongue.gif , jei mes galetum - lieptume tau apmoketi ax.gif . Reikia sutarti ziureti, kas ten parasyta. Jei skiriama apskritai tam tikra suma sveikatos prieziurai - tada taip, jei tik tyrimams - tada ne labai, ne bent hormonu tyrimus galesi apsimoketi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 14:47)
As nenorejau jusu isgasdinti,atsiprasau.Jau dabar isitikinau kad tikrai rekomenduoja naudoti,tik kazkodel informaciny lapely buvo taip parasyta.Be reikalo bangas sukeliau,atsiprasau 4u.gif

Viskas thumbup.gif mirksiukas.gif
Philipuks nesenai estrofemo info lapelį irgi skaitė doh.gif lotuliukas.gif Ten dar baisesnių dalykų prirašyta cool.gif
Aš iš trijų kartų du kartus vartojau ir aspiriną, ir dexametozoną, ir estrofemą- aš dar gyva ir pupa sveika wub.gif
Stenkitės visada pasitikėti gydančiu daktaru ir mažiau skaityti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 14, 13:49)
Oas turiu toki klausima, gal kuriai teko susidurti. Darbe suteikiamas draudimas sveikatai, apmoka pvz. ivairius tyrimus Grybo gatveje ir pan. Ar toks draudimas apmoketu ivf procedura  g.gif

Nevaisingumas nelyga verysad.gif pagal ta draudyma net vasitu nekompensuoja, kurie skirti nevaisingumui gydyti. Bent taip pas mus yra
Atsakyti
Tikrai, mergaites, neskaitykit tu informaciniu lapeliu, o jei norit paskaityt, pirmiau paimkit elementaraus paracetamolio lapeli mirksiukas.gif Farmacininkai suraso viska, kad tik apsidraustu nuo visokiu negalavimu. Manau jusu gydytojai ne tik informacinius lapelius skaito, jie puikiai ivertina galima zala (kuri labai minimali) su neabejotina nauda mirksiukas.gif
Beje, del estrogenu bei progesterono naudojimo nestumo metu. Man ir paciai sis klausimas buvo labai aktualus, nes pati naudojau iki 20 sav praktiskai, taigi, pasiklausinejau profesoriaus ir jis aiskiai pabreze, jog darbartiniai preparatai nesukelia jokiu apsigimimu, seniau buvo kalba apie sintetinius hormonus ir zalingai veike ne patys hormonai, bet ju metabolitai
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 14, 09:16)
Sveika, isbrauk mane is saraso, rezultatas  HCG < 0,500.  verysad.gif  Sirdis jaute, kad nepavyko. Sudas  verysad.gif

.... labai gaila... verysad.gif
Atsakyti