Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(philipuks @ 2009 10 14, 08:16)
Sveika, isbrauk mane is saraso, rezultatas  HCG < 0,500.  verysad.gif  Sirdis jaute, kad nepavyko. Sudas  verysad.gif

Labai gaila, philipuk ir labai liūdna verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 13:47)
As nenorejau jusu isgasdinti,atsiprasau.Jau dabar isitikinau kad tikrai rekomenduoja naudoti,tik kazkodel informaciny lapely buvo taip parasyta.Be reikalo bangas sukeliau,atsiprasau 4u.gif

Viskas gerai, neatsiprašinėk smile.gif , o būk rami ir ramiai lauk rytojaus 4u.gif , labai lauksiu ir aš, nes kiekviena sėkmė suteikia daugiau vilties smile.gif

Gerų rezultatų mergaitės nestuke.gif jums linkiu smile.gif .
Atsakyti
Philipuks verysad.gif ...

Mergaitės, gal kam reiktų Cetrotide (0.25mg milt./tirp.inj.tirpalui) 2vnt. ( galioja iki spalio mėnesio galo ) ???? Gaila būtų išmesti į šiukšlių dėžę g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 14, 09:16)
Sveika, isbrauk mane is saraso, rezultatas  HCG < 0,500.  verysad.gif  Sirdis jaute, kad nepavyko. Sudas  verysad.gif

Philipuks, negaliu ir nenoriu tiketi angel_sadangel.gif
Atsakyti
Vaje kaip nervinuosi... ne tas zodis. blink.gif Nakti turbut nesamones sapnuosiu... doh.gif
Gero vakaro visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 14, 21:29)
Vaje kaip nervinuosi... ne tas zodis.  blink.gif Nakti turbut nesamones sapnuosiu...  doh.gif
Gero vakaro visoms.  4u.gif

Nestresuok,juk negerai tavo zirniukams mirksiukas.gif

Mano BT vakare 37.8,taigi kad ir kas ten yra ar buvo jiems per didele tokia temp.As jau nieko nesuprantu,kas su manimi darosi... verysad.gif
Atsakyti
labas rytas mergytės 4u.gif

YUB4 , Moshino*** - kaip jūs laikotės? Kaip jaučiatės ?

P.S. geros ir ramios dienelės visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
YUB4,Moshino,gal jau kartais rezultatus zinote wub.gif
Atsakyti
Labuks,dar tik grizau prisidavus.Rezultatai bus tik po pietu doh.gif .YUB4 kaip tu laikaisi?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 15, 11:49)
Labuks,dar tik grizau prisidavus.Rezultatai bus tik po pietu doh.gif ...

laikau už tave kumštukus 4u.gif kad tik teigiamas rezultatas būtų ir nestuke.gif laiminga taptum wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Ag* @ 2009 10 15, 08:35)
YUB4 , Moshino*** - kaip jūs laikotės? Kaip jaučiatės ?

QUOTE(allisa @ 2009 10 15, 09:23)
YUB4,Moshino,gal jau kartais rezultatus zinote wub.gif

QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 15, 09:49)
Labuks,dar tik grizau prisidavus.Rezultatai bus tik po pietu doh.gif .YUB4 kaip tu laikaisi? 4u.gif

Pridaviau krauja apie 8 ryto. Rezultatai turetu buti apie pietus. Tiek nervinuosi... net vidurius suka... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 14, 20:50)
Nestresuok,juk negerai tavo zirniukams mirksiukas.gif

Mano BT vakare 37.8,taigi kad ir kas ten yra ar buvo jiems per didele tokia temp.As jau nieko nesuprantu,kas su manimi darosi... verysad.gif

Aga, zinau kad negerai. Bet nieko sau padaryti negaliu. doh.gif

Man BT vakare buvo 37.5 o ryta 37.2 - pakrito vienu. Anksciau buvo 37.3. Tai ir as nelabai suprantu, kas darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 15 spalio 2009 - 11:26
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 15, 11:30)
Labukas  4u.gif
Pridaviau krauja apie 8 ryto. Rezultatai turetu buti apie pietus. Tiek nervinuosi... net vidurius suka...   doh.gif
Papildyta:

Aga, zinau kad negerai. Bet nieko sau padaryti negaliu.  doh.gif

Man BT vakare buvo 37.5 o ryta 37.2 - pakrito vienu. Anksciau buvo 37.3. Tai ir as nelabai suprantu, kas darosi.

YUB4, Moshino* viskas bus gerai thumbup.gif , aš kažkaip jumis tikiu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Moshino, YUB4, siandien net saulute jums sypsosi ir linki sekmes wub.gif wub.gif wub.gif
Kantriai laukiam ir tikimes paciu geriausiu naujienu thumbup.gif
Atsakyti