Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Viktoriuk, allisa, Saule3 ... wub.gif wub.gif

QUOTE(RositaK @ 2009 10 15, 18:26)
YUB4, super guper!!!!!!!!!!  thumbup.gif irgi su malonumu sviedziu tave i apacia  4u.gif

Aciukas 4u.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 15, 13:12)
HCG 178!!!  yahoo.gif  yahoo.gif

Aciu mergaites uz palaikyma, jus pacios geriausios!  wub.gif  wub.gif

Moshino*** kaip tu?

clap.gif assa.gif yahoo.gif yahoo.gif valioo!!!!
Papildyta:
QUOTE(vic @ 2009 10 15, 19:51)
aciu busimos mamytes soske.gif Laukia sunkios dienos, paskaicius visus trizniojimus - tiesiog siubingos dienos arteja  group.gif  gossip.gif Bet su jumis smagiau. thumbup.gif

jeee palaikymo komanda kaip visada pasiruosus pioneers.gif didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Helė @ 2009 10 15, 16:20)
o man kitą savaitę didžioji diena - punkcija  bijau.gif šiam vakarui išrašė nedaug vaistų susileisti, -  tik trejus  doh.gif pusę 10 vienus, 10tą antrus, vėliau trečius. klyksiu ir aš, ir MB, ir papūgos lotuliukas.gif

padesim ir tai istvert drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Moshino, kaip neteisinga verysad.gif
laikykis group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 15 spalio 2009 - 23:16
QUOTE(Singerita @ 2009 10 15, 21:24)
Ir neturi nieko jausti, nes Estrofemas blokuoja kiaušidžių veiklą ir folikulai neauga, čia taip kuriamas dirbtinis ciklas.

blink.gif Iš kur tokia info??? Estrofemas neblokuoja kiaušidžių veiklos, jis gimdos gleivinę augina, folikulai auga kaip augę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 16 spalio 2009 - 07:43
[quote=Vilma J.,2009 10 16, 08:43]blink.gif  Iš kur tokia info??? Estrofemas neblokuoja kiaušidžių veiklos, jis gimdos gleivinę augina, folikulai auga kaip augę  ax.gif
[/quote]
[/quote]Man gydytoja taip sakė  blush2.gif  jeigu pradedi gerti Estrofemą nuo 3-4 c.d. ir geri 2 savaites tai folikulai neauga, nes jis stabdo kiaušidžių veiklą. Bet žinoma Estrofemo funkcija yra gleivinės auginimas.  Būtent su snaigutėm taip yra sukuriamas dirbtinis ciklas, folikulai neauginami, tik gleivinė, todėl ir įsodinimą lengviau numatyti.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 16 spalio 2009 - 07:51
QUOTE(Saule3 @ 2009 10 15, 21:05)
Vic, superiniai tavo žirniukai  thumbup.gif ...

blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 16 spalio 2009 - 08:04
QUOTE(vic @ 2009 10 15, 18:26)
As jau po: 3 isodino (8.8 ir 6 lasteliu) 2 liko uzsaldymui  blush2.gif . Irgi, tipo, labai geros kokybes - kazka apie 1 minejo - pamirsau, visai kazkaip be galvos  doh.gif . Sake, skausmai del didelio lasteliu kiekio (pasirodo 16-daug). Procedura pati visai buvo neskausminga. Dabar tik laukti  drinks_cheers.gif . Priskyre estrofemo, aspirino, nu, or aisku  crinona. Kantrybes ir tau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

laikau kumstelius kad pasisektu,dabar baisiausia ,tai laukimas.isodino labai gerus tai turi pasisekti.

Man sodino irgi 6 ir 8 lasteliu,bet deja nepavyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 15, 17:00)
Linkiu kad tas IVF  būtų pirmas ir paskutinis  4u.gif  laimingasis   wub.gif  wub.gif

Labas rytas,
aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2009 10 15, 20:26)
su malonumu  4u.gif kur gydotes? prolaktinas mano irgi buvo panasus pirma karta, bet jis gali truputi pakilti del nerimo priduodant krauja  4u.gif taciau verta karatoti kita menesi  4u.gif

4u.gif , gydausi Vaisingumo klinikoje pas V. Del nerimo, tai nebuvo jokio nerimo, drauge eme, jinai jau tiek kartu man badziusi venas ax.gif
Bandysiu kartoti kita men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 15, 18:56)
maziau nei 1,as taip ir maniau,bet asaru as jau neturiu,braukit mane is visur,esu niekam tikus

Moshino*** kaip gaila, laikykis mergyt verysad.gif Manau, kad daug kam tu tinkanti 4u.gif , nesakyk taip. Stiprybės jums ir dar rask nors mažą spindulėlį vilties smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Sugrizo dukra paklydele ax.gif
labai dziaugiuosi uz visas nestuke.gif , kaip smagu! Kiek vilties suteikia tai visam musu palaikymo bureliui thumbup.gif
Moshino verysad.gif , mes dar uzsikresim situ virusu 4u.gif
Man IVF buvo planuotas spaliui, bet per darbus visiskai nusiplanavau (komandiruotes per visas svarbiasias dienas), ir atsidaviau likimo valiai..ir pasirodo likimas megsta pasidsaipyti.. pagaliau naturaliai suveike mano kairioji puse...ir viskas per apziura atrode idealiai...bet aisku vilties nedaug. blush2.gif O gyd. toliau spaudzia daryt IVF, praleidziant IUI etapa. Sedziu ir abejoju ar mano situacija tokia beviltiska, tik man nieko atvirai nesako? Kaip manot, kaip elgtis? Kazkokia sumaistis, nors ir esu is tu nepataisomu optimistu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 16 spalio 2009 - 09:23
QUOTE(vic @ 2009 10 15, 18:26)
As jau po: 3 isodino (8.8 ir 6 lasteliu) 2 liko uzsaldymui  blush2.gif . Irgi, tipo, labai geros kokybes - kazka apie 1 minejo - pamirsau, visai kazkaip be galvos  doh.gif . Sake, skausmai del didelio lasteliu kiekio (pasirodo 16-daug). Procedura pati visai buvo neskausminga. Dabar tik laukti  drinks_cheers.gif . Priskyre estrofemo, aspirino, nu, or aisku  crinona. Kantrybes ir tau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vic, labai šaunu 4u.gif , ramaus laukimo smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 10 16, 08:49)
Man gydytoja taip sakė  blush2.gif  jeigu pradedi gerti Estrofemą nuo 3-4 c.d. ir geri 2 savaites tai folikulai neauga, nes jis stabdo kiaušidžių veiklą. Bet žinoma Estrofemo funkcija yra gleivinės auginimas.  Būtent su snaigutėm taip yra sukuriamas dirbtinis ciklas, folikulai neauginami, tik gleivinė, todėl ir įsodinimą lengviau numatyti.

Kad su estrofemu bandoma sukurti dirbtinį ciklą sutinku, na bet dėl kiaušidžių blokavimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2009 10 16, 10:22)
pagaliau naturaliai suveike mano kairioji puse...ir viskas per apziura atrode idealiai...bet aisku vilties nedaug. blush2.gif  O gyd. toliau spaudzia daryt IVF, praleidziant IUI etapa.

nepamenu tavo situacijos, bet jei kazkas ''pagerejo'', o gin.spaudzia, tai siulyciau isklausyti dar vienos nuomones ir nueiti pasikonsultuoti su kitu gin. 4u.gif virciau jausiesi pati 4u.gif
Vilmut, man ir visad sakydavo (Z.Z), kad estrofemas tam tikra prasme letina/pristabdo folikulu augima 4u.gif
Atsakyti