Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 16, 12:54)
Sveikutės,
Gėriau estrofem nuo pirmos c.d., folikulai sėkmingai augo,

O po kiek estrofemo gerei, man tiesiog smalsu?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 10 16, 12:58)
Na nežinau gal mažos dozės estrofemo, nes man gydytoja net akcentavo, kad kuriant dirbtinį ciklą, jokio folikulo tikrai nebus, nes Estrofemas sustabdys kiaušidžių veiklą.

Po 3, vienu metu 4. Nemanau, kad mažos, nes berods daugiau 4 nerekomenduojama g.gif Aš dabar galvoju, o ne deferilinas stabdo tą kiaušidžių veiklą, kuris leidžiamas porą sav prieš kitą ciklą? nes estrofemas stabdyti neturėtų, nerandu info lapely taip parašyta, o gal nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 16, 13:03)
Po 3, vienu metu 4. Nemanau, kad mažos, nes berods daugiau 4 nerekomenduojama  g.gif Aš dabar galvoju, o ne deferilinas stabdo tą kiaušidžių veiklą, kuris leidžiamas porą sav prieš kitą ciklą? nes estrofemas stabdyti neturėtų, nerandu info lapely taip parašyta, o gal nematau  blush2.gif

Deferalinas tai čia jau kai ruošiasi pilnam IVF, o snaigutėm tai tik persakau kaip komentavo gydytoja, kad pvz schema geriant Estrofem nuo 3 c.d. iki pat 14 c.d. o gal ir ilgiau, folikulai nesiformuos, ir tai yra patogu įsodinimui, nes nereikia prisitaikyti prie ovuliacijos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 10 16, 13:07)
1. Deferalinas tai čia jau kai ruošiasi pilnam IVF,
2. o snaigutėm tai tik persakau kaip komentavo gydytoja, kad pvz schema geriant Estrofem nuo 3 c.d. iki pat 14 c.d. o gal ir ilgiau, folikulai nesiformuos, ir tai yra patogu įsodinimui, nes nereikia prisitaikyti prie ovuliacijos ir t.t.

1. Gruodį ruošiuosi pasiimti savo snaigutes, deferelinas guli stalčiuke, laukia savo eilės g.gif Tai kaip čia man jį skyrė, nesuprantu... blush2.gif
2. Tiek tos bėdos, aš pasitikiu savo gine, jūs - savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 16, 13:12)
1. Gruodį ruošiuosi pasiimti savo snaigutes, deferelinas guli stalčiuke, laukia savo eilės  g.gif Tai kaip čia man jį skyrė, nesuprantu...  blush2.gif
2. Tiek tos bėdos, aš pasitikiu savo gine, jūs - savo  mirksiukas.gif

Na yra daugybė schemų, su Estrofemu kaip suprantu yra paprasčiausia.
Atsakyti
1. Gruodį ruošiuosi pasiimti savo snaigutes, deferelinas guli stalčiuke, laukia savo eilės  g.gif Tai kaip čia man jį skyrė, nesuprantu...  blush2.gif
2. Tiek tos bėdos, aš pasitikiu savo gine, jūs - savo  mirksiukas.gif

Viskas gerai, mergaites, juk visokiu variantu yra. Kas tinka vienai, nebutinai tiks ir kitai, o geriausiai musu situacija zino butent musu gydytojos!
Tiesiog teorija yra viena, o kaip praktika rod labai daznai buna ir kitokiu variantu
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 10 16, 13:17)
Viskas gerai, mergaites, juk visokiu variantu yra. Kas tinka vienai, nebutinai tiks ir kitai, o geriausiai musu situacija zino butent musu gydytojos!
Tiesiog teorija yra viena, o kaip praktika rod labai daznai buna ir kitokiu variantu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gruodį ruošiuosi pasiimti savo snaigutes, deferelinas guli stalčiuke, laukia savo eilės  g.gif Tai kaip čia man jį skyrė, nesuprantu...  blush2.gif

Čia yra trečias snaigučių variantas, apie jį man pernai minėjo, taip, kad viskas gerai mirksiukas.gif

Vat aš ir sakau, kad mus visas skirtingai veikia vaistai ir negalima remtis vien tik teorija, kaip turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 16, 13:24)
Čia yra trečias snaigučių variantas, apie jį man pernai minėjo, taip, kad viskas gerai  mirksiukas.gif

Aišku, ramiau dabar mirksiukas.gif 4u.gif
Žiūriu, kad praleidau tokią naujieną bigsmile.gif YUB4 sveikinimai milžiniški wub.gif , kad ir pavėluoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2009 10 16, 09:22)
Sveikos mergaites  4u.gif
Sugrizo dukra paklydele  ax.gif
labai dziaugiuosi  uz visas  nestuke.gif , kaip smagu! Kiek vilties suteikia tai visam musu palaikymo bureliui  thumbup.gif
Moshino  verysad.gif , mes dar uzsikresim situ virusu  4u.gif
Man IVF buvo planuotas spaliui, bet per darbus visiskai nusiplanavau (komandiruotes per visas svarbiasias dienas), ir atsidaviau likimo valiai..ir pasirodo likimas megsta pasidsaipyti.. pagaliau naturaliai suveike mano kairioji puse...ir viskas per apziura atrode idealiai...bet aisku vilties nedaug. blush2.gif  O gyd. toliau spaudzia daryt IVF, praleidziant IUI etapa. Sedziu ir abejoju ar mano situacija tokia beviltiska, tik man nieko atvirai nesako? Kaip manot, kaip elgtis? Kazkokia sumaistis, nors ir esu is tu nepataisomu optimistu   doh.gif

Mes patys atsisakeme IUI blush2.gif - jei nepasiseks, ir laiko gaila ir kiek bendroj sumoj tu vaistu privarysi i save g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Moshino*** @ 2009 10 16, 10:49)
as kuri laika pabusiu palaikymo komadoj,kol sumastysiu kada snaigute detis 4u.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , cia jau pozityvesnes mintis thumbup.gif

Mergaites, o po isodinimo pilva maudzia pirmom dienom ar ne? O kiek estrofemo gerete? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 16 spalio 2009 - 13:05
Man po isodinimu labai maude pilva ir abu kartus..tiksliau tris kartus..Tiesa, kai pastojau naturaliai, dar ne karto pilvo nemaude ir nestumas visai kitoks nei po apvaisinimu...matyt tie hormonai vistiek itakoja gimdos susitraukimus...o gal kai nesinervini tai gimda nesusitraukinja...zodziu, tokia mano patirtis..
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 16, 11:41)
Žiūriu, kad praleidau tokią naujieną  bigsmile.gif YUB4 sveikinimai milžiniški  wub.gif , kad ir pavėluoti  blush2.gif

Sidabrele... wub.gif wub.gif
Atsakyti