lapkricio 1d pagimdziau suneli VGN

gimdziau su savo naktiniais - bet siaip daugiau nieko savojo is manes neprase, nieko nereikejo atpirkineti
i gimdykla su savimi buvau pasiemusi chalata su naktiniais (bet ten laaabai karsta, tai chalata nusiemiau) tapkes ir vandenuko atsigert. turejau iskart ir iklotus su kelnaitem, bet ju prireike tik jau paguldzius i palata, kai po keliu valandu leido atsikelt, o siaip gimdykloj sutvarko viska:)
taip pat turejau maiseli leliukui - pampersas, kepuryte, kojinytes ir rubeliai
nzn, visi tikrai ruestingi- netgi neuztaikeme nei ant vienos piktos seseles..
2 kartus i diena mamoms temp matuoja, leliukui bambe valo
kas ryta buna leliuku apziura, po to ir mamyciu
gulejau dvivetej palatoj - per savo gulejimo laika turejau 2 kaimynes- nzn, neturiu nieko pries ir pakalbet buvo su kuo na ir siiap tikrai normaliai
wc ir dusas netoliese koridoriuj - su jokiom eilem nesusiduriau
tik iskart po to kai jau leido atsikelt nuejus sisi vos neapalpau wc, pasidare silpna..minutelei atsijungiau..ir gerai kad uz sienos pasiciupau - tada ir supratau, kodel gimdykloj wc be uzraktu... tai pirma kart kai einat geriau tegul kas palydi ir nerakinkit duru,,,
nzn..jei kas kokiu klausimu turit- klauskite

Papildyta:
del pacio gimdymo - na..skauda tikrai nezmoniskai

del nuskausminimo - man pasake, kad kol kaklelis neatsiveres 4cm - nieko leist negali - kai jau atsivere ant 5 cm - pasake, kad na jau puse- daugiau tikrai neskaudes, o jau kai 10 cm atsivers ir gimdysite- tada jau tikrai nebus skaudziau - as ir patikejau

tai pagimdziau be epiduros
beje maziuka tik pasvere, pamatavo ir iskart man ant pilvo padejo, tai ir gulejo apklotas vystykliukais, kol mamyte sutvarke:) bandem pamaitint, tada atejo vaiku daktaras apziurejo, aprenge na ir visa laika gaunasi vaikutis su mama
tai labai saunu, kad visa laika buvo vyras, pagimdzius atleke ir mamos (beje jas jau ir i gimdykla ileido )nes pradzioj jauciaus tikrai silpnokai ir atsikelt negalima buvo..tai buvo kam leliuka priziuret