Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

Sveikutes,
nusprendziau prisijungti prie forumo, kad galeciau papasakoti apie savo gimdyma VGN. Bendri atsiliepimai patys geriausi. Buvo planuotas cezaris, viskas ivyko super. Prieziura tikrai auksciausio lygio tiek iskart po operacijos, tiek ir veliau. Buvau ten keturias dienas, per kurias personalas sugebejo ismokyti zindyti leliuka bei ji priziureti. Mano leliukas buvo labai neramus, staugdavo visas naktis, be ju pagalbos butu tikrai viskas daug sudetingiau. Jei kada vel apsispresiu tureti leliuka, tvirtai zinau, ka rinksiuos.
Tiesa, buvau susitarus is anksto del operacijas, nes operacija planine, tai bepigu tartis smile.gif. Bet tikrai galiu uztikrinti visas busimas mamytes, kad tai nebuvo butina. Visos mamytes gauna visa butina parama ir pagalba. Kadangi daznai labai daug gimdyviu, tos pagalbos reikia prasyti paciai ir tikrai gausite.
Del maisto - pasakyciau, kad maistas nera blogas, bet gaminamas is pigiu produktu, todel toks ir iseina. Namuose is tokiu produktu as tikrai nieko geresnio nepadaryciau smile.gif As imdavau tik koses ir sriubas (beje, po cezario valgyti duoda tik trecia diena, tai nedaug to maisto ir teko). Jei norit kazko geresnio, teks prasyti artimuju smile.gif
Sekmes visoms dar besiruosiancioms tapti mamytemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 01 17, 13:37)
per tas dienas, tai ka suvalgiau, tai buvo manu kose ir dar isgeriau arbata, ta tokia saldzia kur gamina, galvoju gal bus saldesnis pienukas. O siai buvo pietums ryziu kose, virtos morkos ir kotletas pagamintas ne farsas su svogunais, o svogunai su farsu, kita diena atnese bulviu koses su kepenelem, tai suvalgiau kelis saukstus bulviu koses, nes nuo kepeneliu sako buna kartus pienas, atsigerti pasiule kefyro, bet taip pat atsisakiau.  Sriuba buvo, buljonas su ryziais abi dienas.

Nu duodat mamkos biggrin.gif . Prajuokinot jus mane.
Kad prastas maistas, tai visiskai sutinku, na bet kad jau ta ju kopustu sriuba vaikuciui vidurius ispustu, arba ryziu kose sukietintu, tai nesamone. Taip tiesiogiai tikrai vaikiuko neveiks tie maisto produktai. As maitindama valgiau gan drasiai ir nieko nenutiko. Tikrai per daug saves neribokit, nes reikia ir jums pacioms jegas atgauti valgant normalu maista ir darzoves, be to ir pienuko sudetis turi buti pilnaverte.
Be abejo, geriau valgyt namini maista, nes jis bus vertingesnis ir kokybiskesnis, tik neapsiribokit tusciom baimem.
As cia ne piktai, geranoriskai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2010 01 15, 16:13)
vaikelis buvo apsisukes virkštele 2 k., pradėjo silpti tonai. Tiesa, tai pastebėjo tik atėjęs Razumas, o iki tol žiūrėjęs gimdymą gydytojas, nei akušerės - nepastebėjo..Galėjo labai blogai baigtis verysad.gif

va būtent, dėl daktarų aplaidumo, žioplumo tiek nelaimių įvyksta verysad.gif ir daugiausiai taip būna VGN... antras vaikelis tikrai gims ne ten...
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2010 01 20, 16:43)
Kad prastas maistas, tai visiskai sutinku, na bet kad jau ta ju kopustu sriuba vaikuciui vidurius ispustu, arba ryziu kose sukietintu, tai nesamone. Taip tiesiogiai tikrai vaikiuko neveiks tie maisto produktai. As maitindama valgiau gan drasiai ir nieko nenutiko. Tikrai per daug saves neribokit, nes reikia ir jums pacioms jegas atgauti valgant normalu maista ir darzoves, be to ir pienuko sudetis turi buti pilnaverte.
Be abejo, geriau valgyt namini maista, nes jis bus vertingesnis ir kokybiskesnis, tik neapsiribokit tusciom baimem.

Tikrai nesutinku. Kiekvienas vaikas yra skirtingas, jeigu Jusu vaikeliui viskas buvo gerai, tai nereiskia kad kitam vaikui nepus pilvuko. Juolab kad zinau n atveju, kai vaikas net viduriavo nuo suvalgytu zaliu salotu su agurkais ir pomidorais. Ot tai vaikui dziaugsmas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2010 01 20, 21:58)
Tikrai nesutinku. Kiekvienas vaikas yra skirtingas, jeigu Jusu vaikeliui viskas buvo gerai, tai nereiskia kad kitam vaikui nepus pilvuko. Juolab kad zinau n atveju, kai vaikas net viduriavo nuo suvalgytu zaliu salotu su agurkais ir pomidorais. Ot tai vaikui dziaugsmas buvo...

Nu jau nebegaliu ramiai skaityti, taip tiek suauge tiek vaikai yra skirtingi ir skirtingai i viska reaguojame, nu bet jus dabar norit pasakyti, kad grizusi namo nevalgysit nei kopustu (nesvarbu kokiam pavidale) nei ryziu nei pomidoru nei agurku nei morkos nes jos taip pat kietina vidurius ir t.t., tai leiskit paklausti ka jus valgysit? Ir ka tokio stebuklingo jums is namu atnesdavo kad vaikui nekenkia? O ka jus valgydavot nescia, taip buvot atsisakiusi visu situ produktu? Juk ka valgo nescia taip pat persiduoda vaikui.....
Labai atsiprasau jei kam nors tai nepatinka, bet nematau nieko kito sitoj situacijoj kaip tik mamyciu islepima, tai tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(saide @ 2010 01 21, 08:18)
Nu jau nebegaliu ramiai skaityti, taip tiek suauge tiek vaikai yra skirtingi ir skirtingai i viska reaguojame, nu bet jus dabar norit pasakyti, kad grizusi namo nevalgysit nei kopustu (nesvarbu kokiam pavidale) nei ryziu nei pomidoru nei agurku nei morkos nes jos taip pat kietina vidurius ir t.t., tai leiskit paklausti ka jus valgysit? Ir ka tokio stebuklingo jums is namu atnesdavo kad vaikui nekenkia? O ka jus valgydavot nescia, taip buvot atsisakiusi visu situ produktu? Juk ka valgo nescia taip pat persiduoda vaikui.....
Labai atsiprasau jei kam nors tai nepatinka, bet nematau nieko kito sitoj situacijoj kaip tik mamyciu islepima, tai tik mano nuomone.

Žinoma, kad valgom viską. Bet pirmą dieną po gimdymo prikapoti kopūstų, tai net aš pati nenorėčiau. Nes man taip pilvą nuo jų pučia, kad net akyse žalia doh.gif
Bet čia tema ne apie maistą, o apie VGN. Gal ties tuo ir baikime 4u.gif Nemanau, kad kituose gimdymo namuose maistas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 01 21, 10:45)
Žinoma, kad valgom viską. Bet pirmą dieną po gimdymo prikapoti kopūstų, tai net aš pati nenorėčiau. Nes man taip pilvą nuo jų pučia, kad net akyse žalia  doh.gif
Bet čia tema ne apie maistą, o apie VGN. Gal ties tuo ir baikime  4u.gif Nemanau, kad kituose gimdymo namuose maistas kitoks.

Butent, kad visur vienodas.
Atsakyti
Sveikutės, aš pirma gimdžiau likau patenkinta, antra planuojų t.p. ten gimdyti, o maistas visur vienodas, ir čia nuo mamos priklauso nori valgo, nori ne. 4u.gif
Nesipikstam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m.angeliukas: 21 sausio 2010 - 11:49
QUOTE(saide @ 2010 01 21, 10:18)

O ko Jus cia putuojates dabar. Valgykit ka norite. As issakiau savo nuomone ir tiek. stebuklu nevezdavo, bet pirma savite valigau tik virta miesa. Yra ir be pomidoru ir kopustu ka valgyti. As tiesiog issakiau savo nuomone kad VGN maistas nepritaikytas maitinanciom mamom ir tiek. Ir prie ko cia islepe ar ne? Siek tiek raminkit nervus, gi nesipykt noriu o tiesiog pasakau tai ka galvoju.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2010 01 20, 13:43)

is kur tiek arogancijos, kad is kitu mamyciu rupesteliu sitaip jau juokas ima? fe doh.gif

butu uzteke jei parasytumet, kad jusu vaikutis nereaguoja nei i kopustus nei i ryzius. uz tai daugelio mamyciu mazyliai i maista reaguoja labai jautriai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti