QUOTE(alfa159 @ 2009 10 09, 16:42)
Ot cia Jus neteisi, gerbiamoji. Manyc, kad jei Medinis paskelbtu, jog kviecia viena teta pasisisildyt si vejuota penktadienio vakara, tai jo inboxas sprogtu nuo zinuciu. Medinis tirai nekvailas, turi humoro jausma, sudaro gyvenimu nusivylusio chuligano ispudi. O SM gelbejimo armija ohoho. Cia daugybe moteru, kurios svajoja gauti vyra, truputi baiboka, bet su potencialu, ir ji isgelbeti.

Padeti jam, patarnauti neivertintam genijui, mainais i nediduke kontrole

. Zodziu, "pasiaukoti".
Po kiek laiko trukusiu gelbejimo darbu moteriskes atbega gusotis i SM- nepadeda, negerbia, paliko... Tai taip ir turi buti, o kaip kitaip. Ka jus is tokiu galit "islauzti"? Mylincius vyrus ir tecius?
Ko jos tikisi, nesuvokiu. Cia gal Paradoksuale gali paaiskinti, jai pagal nicka priklauso zinoti.
Eik,eik ,rimtai buvo tokiu guodeju ?

Akyvaizdu ,bet neitiketina

Man jis jokiop chuligano ivaizdzio nesudaro .Kraujuojanti jo siela.Ir gelbsti jis save moteriskos gimines kvailinimu uzsiimdamas .Taskas kaip blynas.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 10 09, 16:49)
Žinoma,kiekvienas iš savų pozicijų kalba...Man jis iš tolo nepanašus į jumoro jausmą turintį,ar įspūdį darantį.Man jis chamavotas senas diedas su beviltišku dėmesio siekimu.
Dar plius praplikes ir su akiniais