Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 14:40)
Atseit ,jei isvys ta savo ablavuka ,autore negalvos kur jis dabar ,ka veikia ,uzlipes ant tos ku..vos ar jau nulipo?Negalvos ,jus tuo tikra?

manau kad ji tures ramybe ,ir rupinsis vaiku ir tokiems daykams ji netures laiko,nors savo sveikata patausos,bet cia jos reikalas kaip ji pasielks ,ko tu cia tiek pergyveni del sito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma0410: 09 spalio 2009 - 15:43
QUOTE(vilma0410 @ 2009 10 09, 16:42)
mana kad ji tures ramybe ,ir rupinsis vaiku ir tokiems daykams ji netures laiko,nors savo sveikata patausos,bet cia js reikalas kaip ji pasielks ,ko tu cia tiek pergyveni del sito?

Nu tada as-ablavuke ,jei ji negalvos ...
Vot ...vot...zvygauju-blogai ,rimtai bandau mintis sudestyt-dar blogiau ... doh.gif ot gyvenimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 15:45
QUOTE(alfa159 @ 2009 10 09, 16:42)
Ot cia Jus neteisi, gerbiamoji. Manyc, kad jei Medinis paskelbtu, jog kviecia viena teta pasisisildyt si vejuota penktadienio vakara, tai jo inboxas sprogtu nuo zinuciu. Medinis tirai nekvailas, turi humoro jausma, sudaro gyvenimu nusivylusio chuligano ispudi. O SM gelbejimo armija ohoho. Cia daugybe moteru, kurios svajoja gauti vyra, truputi baiboka, bet su potencialu, ir ji isgelbeti.  biggrin.gif Padeti jam, patarnauti neivertintam genijui, mainais i nediduke kontrole  biggrin.gif . Zodziu, "pasiaukoti".

Žinoma,kiekvienas iš savų pozicijų kalba...Man jis iš tolo nepanašus į jumoro jausmą turintį,ar įspūdį darantį.Man jis chamavotas senas diedas su beviltišku dėmesio siekimu.
O mazochisčių ir savęs negerbiančių bei nevertinančių moterėlių visais laikais buvo ir bus...jos mielai laižo tokiems padus,o paskiau stebisi,kad dar ir į galvą gauna ar su š... būna pamaišomos unsure.gif
Geriau jau nusipirkti šunį,nei tokį vyrą apturėt...
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 10 09, 16:42)
Ot cia Jus neteisi, gerbiamoji. Manyc, kad jei Medinis paskelbtu, jog kviecia viena teta pasisisildyt si vejuota penktadienio vakara, tai jo inboxas sprogtu nuo zinuciu. Medinis tirai nekvailas, turi humoro jausma, sudaro gyvenimu nusivylusio chuligano ispudi. O SM gelbejimo armija ohoho. Cia daugybe moteru, kurios svajoja gauti vyra, truputi baiboka, bet su potencialu, ir ji isgelbeti.  biggrin.gif Padeti jam, patarnauti neivertintam genijui, mainais i nediduke kontrole  biggrin.gif . Zodziu, "pasiaukoti".

Po kiek laiko trukusiu gelbejimo darbu moteriskes atbega gusotis i SM- nepadeda, negerbia, paliko... Tai taip ir turi buti, o kaip kitaip. Ka jus is tokiu galit "islauzti"? Mylincius vyrus ir tecius?

Ko jos tikisi, nesuvokiu. Cia gal Paradoksuale gali paaiskinti, jai pagal nicka priklauso zinoti.  biggrin.gif

Eik,eik ,rimtai buvo tokiu guodeju ? biggrin.gif Akyvaizdu ,bet neitiketina biggrin.gif
Man jis jokiop chuligano ivaizdzio nesudaro .Kraujuojanti jo siela.Ir gelbsti jis save moteriskos gimines kvailinimu uzsiimdamas .Taskas kaip blynas.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 10 09, 16:49)
Žinoma,kiekvienas iš savų pozicijų kalba...Man jis iš tolo nepanašus į jumoro jausmą turintį,ar įspūdį darantį.Man jis chamavotas senas diedas su beviltišku dėmesio siekimu.

Dar plius praplikes ir su akiniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 15:53
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 16:51)
Eik,eik ,rimtai buvo tokiu guodeju ?  biggrin.gif  Akyvaizdu ,bet neitiketina  biggrin.gif
Man jis jokiop chuligano ivaizdzio nesudaro .Kraujuojanti jo  siela.Ir gelbsti jis save moteriskos gimines kvailinimu uzsiimdamas .Taskas kaip blynas.

Aik jau...siela...kokia dar siela...kam smagu kitus žeminti? Dar pradėk man pasakot,kokia jo sunki vaikystė buvo ar kaip jį žemino tėvas ar motina...arba išnaudojo... lotuliukas.gif
Vienžo...nu nesujaudinsi manęs vyrų "kančiom" tongue.gif
lotuliukas.gif čia dėl papildymo lotuliukas.gif ...ir dar su alaus pilvuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 09 spalio 2009 - 16:00
QUOTE(lututė @ 2009 10 09, 16:59)
Aik jau...siela...kokia dar siela...kam smagu kitus žeminti? Dar pradėk man pasakot,kokia jo sunki vaikystė buvo ar kaip jį žemino tėvas ar motina...arba išnaudojo... lotuliukas.gif
Vienžo...nu nesujaudinsi manęs vyrų "kančiom"  tongue.gif
lotuliukas.gif  čia dėl papildymo  lotuliukas.gif ...ir dar su alaus pilvuku  lotuliukas.gif

A tau tik kudi rupi ,uztenka dieda kuda turi ...paivairink biski gyvenima ,mergina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 10 09, 14:38)
Baikit juokus.  biggrin.gif Vyrams savas vaikas yra savas vaikas. Jei vyrui savas vaikas rupi maziau, nei kazkoks suva, tai tam vyrui makaulej kazkas negerai. Per savo gyvenima gyvai nesu tokio macius, tik SM apie tokius skaiciau.  biggrin.gif

Ar jus tikrai, ar tik apsimetat?
Ne apie rupesti kalba, o apie idomuma. Niekas ir nesako, kad bet kuris vyras vaika ims ir iskeis i suniuka. bet jei atsakomybes nera, tai nera kitu priezasciu tuo vaiku dometis. todel be galo naiviai atrodo argumentas, kad vyras turetu atsikvoseti del vaiko ir metes meiluze grizti i seima.
tik tiek.
Atsakyti
kas cia geria??? as deduosi...parsitempiau alaus ir brendzio namo...akcijos atrakcijos alkoholiui ko nepirkt,vanduo brangesnis drinks_cheers.gif vsio siandien "desiu"... ir taip kad to rudens nematyciau alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 09 spalio 2009 - 16:07
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 17:03)
A tau tik kudi rupi ,uztenka dieda kuda turi ...paivairink biski gyvenima ,mergina  biggrin.gif  biggrin.gif

jooo...diedas turi būt sportiškas biggrin.gif ger...nebegadinsiu temos,dar bokaliuką ir einu namo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 09, 17:06)
Ar jus tikrai, ar tik apsimetat?
Ne apie rupesti kalba,  o apie idomuma. Niekas ir nesako, kad bet kuris vyras vaika ims ir iskeis i suniuka. bet jei atsakomybes nera, tai nera kitu priezasciu tuo vaiku dometis. todel be galo naiviai atrodo argumentas, kad vyras turetu atsikvoseti del vaiko ir metes meiluze grizti i seima.
tik tiek.

Esu girdejus viena pazystama sakant (kai jis paliko zmona su taip anksciau myleta dukra):Kai moteris nemylima ,tada ir JOS vaikas nerupi.Man nedasunta tokia vyru logika..nu niekaip nedasunta..
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 17:06)
kas cia geria??? as deduosi...parsitempiau alaus ir brendzio namo...akcijos atrakcijos alkoholiui ko nepirkt,vanduo brangesnis  drinks_cheers.gif vsio siandien "desiu"... ir taip kad to rudens nematyciau  alc.gif

Ui , brendis gerai...ar pasiruosus esi parodyti krutine? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 10 09, 17:10)
jooo...diedas turi būt sportiškas  biggrin.gif ger...nebegadinsiu temos,dar bokaliuką ir einu namo  drinks_cheers.gif

Uz tai ir isgeriam drinks_cheers.gif ,kad diedai neturetu "uzuolaidos" biggrin.gif ir nebarstytu spermos kur papuola..
.Ups ...Medinis pasirode biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 16:14
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 17:06)
kas cia geria??? as deduosi...parsitempiau alaus ir brendzio namo...akcijos atrakcijos alkoholiui ko nepirkt,vanduo brangesnis  drinks_cheers.gif vsio siandien "desiu"... ir taip kad to rudens nematyciau  alc.gif

mes geriam,mes...Maidė,burbuliux,ašen...ir tau į sveikatėlę drinks_cheers.gif ...nėr ko čia niūriom nuotaikom užsikraut,ir tai depresija nuo tos žvarbos ir tokio š...gyvenimo alc.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 10 09, 17:13)
mes geriam,mes...Maidė,burbuliux,ašen...ir tau į sveikatėlę  drinks_cheers.gif ...nėr ko čia niūriom nuotaikom užsikraut,ir tai depresija nuo tos žvarbos ir tokio š...gyvenimo  alc.gif

Nejauti ,kad dabar pize kaze bus ..? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti