Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

vot gyvenimas ne shudinas,oras shudinas...kita savaite iki 4 laipsniu nukris silumos...nu pip... visai.. man netinka toks klimatas... ka daryt?? ka daryt ..gert ka darysi cia.. bis.gif prasigert ir pabust pavasari ciulbant vyturiams rolleyes.gif jega...

nu as jau kalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Temos autore... Jūsų problemos niekam neįdomios. Čia susirinko bobos tam, kad pakudakuoti ant vyrų apskritai. Dauguma čia rašančių vis dar gyvena su saviškiais. Didžioji dauguma jų išgyveno kažką panašaus, ką išgyvenate jūs. Vienos susitaikė, kitos ne. Bet ir vienos ir kitos jaučia nuoskaudą, kad joms nepasisekė, kad jų gyvenimas ne toks, kokio tikėjosi rašydamos į mergišką dienoraštį...
Nežinau ar jūs esate pajėgi suprasti, kad visiškai nesvarbu ar vyras bus su jumis ar ne. Nesvarbu ar jūs būsit su vyru ar ne. Svarbu tai, kaip jūs suvokiate save ir pasaulį savyje.
Tikiuosi kada nors tai suprasite.

Boboms - mauč.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 17:15)
Nejauti ,kad dabar pize kaze bus ..? biggrin.gif  biggrin.gif

nieko nebus...nei pizes nei kazes...is principo nebus..principai cia..
kalam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 10 09, 17:22)

Boboms - mauč.

isgerk ir tu,perdaug jautrus palikai boboms...
as pvz dienorascio nerasiau visai....kai tik prisesdavau rasyt,blyn geda pasidarydavo nuo to ka uzrasyt reiktu,o jei dar kas atras ir perskaitys blink.gif lotuliukas.gif nu jau ne...visos paslaptys kartu su manim i duobe nueis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 17:25)
isgerk ir tu,perdaug jautrus palikai boboms...
as pvz dienorascio nerasiau visai....kai tik prisesdavau rasyt,blyn geda pasidarydavo nuo to ka uzrasyt reiktu,o jei dar kas atras ir perskaitys  blink.gif   lotuliukas.gif nu jau ne...visos paslaptys kartu su manim i duobe nueis  drinks_cheers.gif

Je...ir as nepazystu tokio dalyko ,kaip -dienorastis.Kad ji kur pekla ,kaip pagalvojus ,tai romanas geras iseitu biggrin.gif biggrin.gif
Mediniui-aisku ,kad seimu be dumu nebuna ... kas jau cia ir butu ...bet ...mokejimas laviruoti ,i kai ka uzsimerkti ,neperlenkti lazdos su sniukstinejimu ir turejimas savos edves (isidemekite-turejimas ,o ne ,kad tik vyras vienas ja turetu ) -kelias i laiminga pasivartyma su savo vyru ...ai ,dar reikia gerai prktikuotis ir pastoviai lovos reikaluose ,be sito seima-kaip medis be lapu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 17:01
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 17:57)
Je...ir as nepazystu tokio dalyko ,kaip -dienorastis.Kad ji kur pekla ,kaip pagalvojus ,tai romanas geras iseitu  biggrin.gif  biggrin.gif

nu nebent rasyciau ir iskart deginciau biggrin.gif nugi negalima sitaip naiviai palikt visus ikalcius ant popieriaus lotuliukas.gif notaro stampas ir mane istremt galima butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 17:59)
nu nebent rasyciau ir iskart deginciau  biggrin.gif nugi negalima sitaip naiviai palikt visus ikalcius ant popieriaus  lotuliukas.gif notaro stampas ir mane istremt galima butu  biggrin.gif

Senais laikais prasi ... vartancias rolleyes.gif biggrin.gif tremdavo in Amerike.Ar noretum? biggrin.gif biggrin.gif Varytume mes,prisirpe ,in uzsieni pagyvent ,o ten zinai ....sako juodukai ..oj,oj,oj..kokie bukietuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 17:07
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 18:03)
..sako juodukai  ..oj,oj,oj..kokie bukietuoti  lotuliukas.gif

2.gif jeeeeee...
ciur as stebetoja lotuliukas.gif
zinai vat manes neveikia tie bukietai...gladijolem ten galetu zydet...vienodai man....jei as nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 18:12)
2.gif jeeeeee...
ciur as stebetoja  lotuliukas.gif
zinai vat manes neveikia tie bukietai...gladijolem ten galetu zydet...vienodai man....jei as nenoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

unsure.gif Niponimaju ...kaip tai nedomina ?Nu tu duodi ,motera...tai kas tave domina ? unsure.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 18:16)
unsure.gif Niponimaju ...kaip tai nedomina ?Nu tu duodi ,motera...tai kas tave domina ?  unsure.gif  g.gif  unsure.gif

siuo metu? biggrin.gif galvoju kuria padruske siandien pasiimt i gera pasivalkatavima lotuliukas.gif iki bukietu dar nemasciau schmoll.gif lotuliukas.gif
o tave kas domina??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 18:24)
siuo metu?  biggrin.gif galvoju kuria padruske siandien pasiimt i gera pasivalkatavima  lotuliukas.gif iki bukietu dar nemasciau  schmoll.gif   lotuliukas.gif
o tave kas domina???  lotuliukas.gif

Kol kas i tema: nezinau kodel(man taip asocijuojasi su sia tema si daina) ,bet autore galetu pasiklausyti sios dainos (jei supranta angliskai)
http://www.youtube.c...feature=channel
A manes padruzkes nedomina lotuliukas.gif ...domina bukietai ir tik bukietai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 spalio 2009 - 17:31
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 18:30)

A manes padruzkes nedomina  lotuliukas.gif  ...domina bukietai ir tik bukietai  lotuliukas.gif

a nu cia viskas gerai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 09, 18:47)
a nu cia viskas gerai...  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai visa laime ,a to jau buvau issigandus ..
Atsakyti