Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 10 11, 11:18)
cia su tom verta, neverta manau nereikia taip sakyti

Vienas zmogus gal ir vertas,kai kuriu dalyku, kitas ne.

Butent.
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 11, 11:14)
Po sio posto neliko abejoniu - jauna dar esat. Viska priimat asmeniskai ir jau traukiat akmenukus.

Vaje...gerai galvokit kaip norit. Aš niekam neperšu savo nuomonės, kievienas gyvenam pagal savo taisykles, nusistatymus, apibrėžimus. Ir dabar kiekvieną jaunu vadinti, su kuriuo nesutapo nuomonė yra tiesiog juokinga.
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 11, 11:14)
O kodel nekeiciat?

Galvoju, kad esu perdaug nuolaidžiavus, kaip pasakyt tiksliau- išlepinau, kad dabar pakeisti yra labai sunku...o gal jau ir nebeįmanoma. O va imti ir baigti viską neturiu ryžto, esu per silpna šioje situacijoje, taikausi prie tokio gyvenimo, nors galėčiau imti ir pakeisti, bet gal mažai noro yra...negaliu tiksliai pasakyti ko man reikia daryti ko ne, bet faktas, kad gyvenu taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 11 spalio 2009 - 11:38
QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 11, 11:37)
1-Vaje...gerai galvokit kaip norit. Aš niekam neperšu savo nuomonės, kievienas gyvenam pagal savo taisykles, nusistatymus, apibrėžimus. Ir dabar kiekvieną jaunu vadinti, su kuriuo nesutapo nuomonė yra tiesiog juokinga.
Papildyta:
2-Galvoju, kad esu perdaug nuolaidžiavus, kaip pasakyt tiksliau- išlepinau, kad dabar pakeisti yra labai sunku...o gal jau ir nebeįmanoma.
3- O va imti ir baigti viską neturiu ryžto, esu per silpna šioje situacijoje, taikausi prie tokio gyvenimo, nors galėčiau imti ir pakeisti, bet gal mažai noro yra...negaliu tiksliai pasakyti ko man reikia daryti ko ne, bet faktas, kad gyvenu taip.

1- Jaunyste nera kvailumo pozymis, nera cia ko isizeisti. Musu nuomones nesutampa, bet ne todel sakau, kad Jus jauna, o del reakcijos. Vietoj argumentu pasirinkot ginyba-ataka.
2-Pakeisti....o kam? Kaip? Ar tai imanoma? Ar to reikia?
3-Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 11, 11:54)
1- Jaunyste nera kvailumo pozymis, nera cia ko isizeisti. Musu nuomones nesutampa, bet ne todel sakau, kad Jus jauna, o del reakcijos. Vietoj argumentu pasirinkot ginyba-ataka.
2-Pakeisti....o kam? Kaip? Ar tai imanoma? Ar to reikia?
3-Sekmes.

1. Ištikro jokios ginybos nebuvo, tikrai, todėl ir šypsenėlę uždėjau, nes toliau nenorėjau ginčytis.
2. Tų klausymų negaliu dar atsakyti, nes esu dieliame neapsisprendime, abejonėse...kam ir kodėl.
3. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 10 11, 12:18)
cia su tom verta, neverta manau nereikia taip sakyti

Vienas zmogus gal ir vertas,kai kuriu dalyku, kitas ne.

Juk nuo daug ko priklauso.

Galu gale NEistikimybes MANO NUOMONE nera niekas vertas, jei gyveni seimoje.

O jei jau kirba mintis nusukti i sali, tuomet taip iseina,kad kazkas seimoj negerai,bent vienam zmogui.Tai gal verciau pasisneketi su sutuoktiniu apie tai ,kas seimoje negerai...
O nesielgti,kaip kokiam "i viska nusispjauti" ir lakstyti i kaire i desne..

thumbup.gif
Atsakyti
Siulau truputi pakenteti...viskas susidelios i vietas, vien seksu jis laimingas irgi nebus...pradzioje aistra, po to visus siek tiek lydi buitis, kokia ta moteris buityje - jis dar nezino...Beje, autorei striprybes - tikrai sunku - mazas vaikiukas, taip reikia artimo zmogaus, bet kartais ne viskas rozem klota...
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano patarimas - neskubeti, truputi palaukti, vyrai - patinai, gal dar susivoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 10 11, 11:18)

O jei jau kirba mintis nusukti i sali, tuomet taip iseina,kad kazkas seimoj negerai,bent vienam zmogui.Tai gal verciau pasisneketi su sutuoktiniu apie tai ,kas seimoje negerai...
O nesielgti,kaip kokiam "i viska nusispjauti" ir lakstyti i kaire i desne..

Na mano šeimoje ne neištikimybės bėda, o neįsiklausymas kas ką sako. Ir sakyk nesakius niekas nesikeičia, va tada rankos ir nusvyra...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 11, 13:36)
Na mano šeimoje ne neištikimybės bėda, o neįsiklausymas kas ką sako. Ir sakyk nesakius niekas nesikeičia, va tada rankos ir nusvyra...

pas mane panasiai,kaip ir pas tave unsure.gif
Atsakyti
ai, ziuriu cia daugelis uzeme patogia gynybine pozicija - as verta daug geriau, bet niekas ant padekliuko neatnesa. ajajai..... paverkim visos draugiskai ir toliau gyvenkim kaip gyvene.
Atsakyti
Kas čia verkia?
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 11, 14:28)
ai, ziuriu cia daugelis uzeme patogia gynybine pozicija - as verta daug geriau, bet niekas ant padekliuko neatnesa. ajajai..... paverkim visos draugiskai  ir toliau gyvenkim kaip gyvene.

kas cia verkia?
gyvenime niekas nieko neatnesa ant padekliuko..
Nebent kavineje uzsisakius maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 10, 19:00)
Tai reikia kažką keisti, bandyti kapanotis, bet jei sedėsi ir verksi rankas sudėjus, niekas nieko už patį tave nepadarys.

na nezinau kaip ten butu, neesu susidurus su sia situacija, nes gyvenam pas mane bute, pajamos mano didesnes.bet jei atsidurciau tokioje vietoje kaip cia aptarinejam, kogero netureciau is ko rinktis ir sedeciau, kol galeciau kazka pakeisti.

QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 10, 21:16)

Zinoma, kad verta. Boba, visa gyvenimeli atidave seimai, nes jai jos seima - svenciausias dalykas pasauly. O vyrelis romana su bendradarbe suka. Jai plysta sirdis, bet kur ji desis? Krize, darbo nera, kito nuosavo kampo nera, vaikai-paaugliai. Ka pakeisi? Kaip pakeisi? Kur eisi? Ka valgysi? ...... Reiskias ji to verta?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi keistai skamba kad tokia moteris gali buti verta tokio vyro
Atsakyti