Jums tas karnitinas tikrai nereikalingas, tik ismesti pinigai bus:) Cia tik mano kukli nuomine

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 17:40)
Jums tas karnitinas tikrai nereikalingas, tik ismesti pinigai bus:) Cia tik mano kukli nuomine 

Užtat ir rašiau čia, būtent norėjau nuomonės iš šono

QUOTE(meskiukasjau @ 2009 01 12, 17:19)
Jau kuris laikas lietuvoje atsirado Maisto papildai sportuojamties Amino star...
Norejau pakalbeti sia tema. Kaip kam padejo ar patiko mineti produktai.
Man pavyzdziui karnitinas super, pries sporta isgertijauciu kad dvigubai greiciau dega riebalai...
O beto ir sirdziai geriau
Norejau pakalbeti sia tema. Kaip kam padejo ar patiko mineti produktai.
Man pavyzdziui karnitinas super, pries sporta isgertijauciu kad dvigubai greiciau dega riebalai...
O beto ir sirdziai geriau

Bandziau butent sios firmos - labai patiko

QUOTE(*Salamandra* @ 2013 12 29, 15:29)
jus čia kalbate apie Amino Star?
Sveikos
atrodo perskaiciau visa tema, bet nesupratau koks L karnitinas vaistinese parsiduoda
atrodo perskaiciau visa tema, bet nesupratau koks L karnitinas vaistinese parsiduoda

Vartoju karnitina apie menesi,bet nzn,gal blogai vartoju,kol kas akivaizdziu rezultatu nematyti,o ir nepasakyciau kad energijos daugiau.Gal tik prakaituoju labiau.xD
QUOTE(Red Charm @ 2014 01 04, 17:52)
jus čia kalbate apie Amino Star?
Nulėkiau iki spintelės pažiūrėt buteliuko, tai supainiojau pavadinimus aš - persiprašau

Aš gėriau Amix firmos, tai jis tikrai labai geras, jame yra žymiai daugiau gryno lkarnitino nei kituose.
Papildyta:
QUOTE(buda @ 2014 01 09, 14:45)
Vartoju karnitina apie menesi,bet nzn,gal blogai vartoju,kol kas akivaizdziu rezultatu nematyti,o ir nepasakyciau kad energijos daugiau.Gal tik prakaituoju labiau.xD
Jei prakaituojat, reiškias veikia. O rezultatus po mėnesio sunku pamatyti, nebent labai daug sportuosit ir labai mitybą žiūrėsit

QUOTE(Avietukas @ 2014 01 13, 13:36)
Labas
Norėjau Jūsų nuomonės. Nusipirkau l-karnitino seniau, kai ėjau į sporto klubą. Dabar ruošiuosi sportuoti namie pagal 30 days shred. Ar "apsimoka" man jį gerti dėl pusės valandos treniruotės? Na dar lanką suksiu...

Norėjau Jūsų nuomonės. Nusipirkau l-karnitino seniau, kai ėjau į sporto klubą. Dabar ruošiuosi sportuoti namie pagal 30 days shred. Ar "apsimoka" man jį gerti dėl pusės valandos treniruotės? Na dar lanką suksiu...
Apsimoka

Laba , mergaites, žodžiu pasirodau ir vėl aš
) Pradėjo judėti manieji "lašiniai" aplink pilvą
Tam reikėjo pakeisti sporto programą ir maitinimąsi ir jau po truputi dėliojasi plokščias gražus pilvukas
Dar po 3 mėnseiukų galėsiu įkelti rezultatą "prieš" ir "po"

Merginos kurios naudoja L karnitina, gal pasidalinkite kokius perkate? ir ar kas nauduoja FAT BURNERS? kokius? kas girdejo apie si Usp Labs Oxy Elite Pro
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2014 01 19, 11:45)
Merginos kurios naudoja L karnitina, gal pasidalinkite kokius perkate? ir ar kas nauduoja FAT BURNERS? kokius? kas girdejo apie si Usp Labs Oxy Elite Pro
As jau keli metai geriu GAT Jet Fuel, man tinka ir patinka