Įkraunama...
Įkraunama...

L-karnitinas

Kur perkate L karnitina?Ir ar galima ji gerti kartu su kitais liekninaiciais preparatais?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2014 01 20, 14:52)
Kur perkate  L karnitina?Ir ar galima ji gerti kartu su kitais liekninaiciais preparatais?

Perku savo sporto klube, geriu kartu su riebalu degintoju.
Atsakyti
o kokius butent? ju tiek daug, ypac fat burneriu, sunku issirinki, ir visi skirtingus siulo
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2014 01 21, 11:01)
o kokius butent? ju tiek daug, ypac fat burneriu, sunku issirinki, ir visi skirtingus siulo

Keli postai atgal pasisakiau tuo kl....
Atsakyti
laba, noreciau iki vasaros numesti 10kg, planuoju eiti i sporto kluba.. kaip manote, verta vartoti karnitina? uz akiu uzkliuvo sita akcija http://www.activespo...-nemokamai.html gal yra bandziusiu? smile.gif
Atsakyti
Ar verta gerti L karnitina,jeigu nesportuoji?
Atsakyti
nusprendziau isigyti sita papilda MaxxWin L-Carnitine 110 000 1000 ml + Synephrine Maxx 60 tab. NEMOKAMAI, bandysiu numesti nereikalingus kilogramus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lapa @ 2014 02 17, 12:35)
Ar verta gerti  L karnitina,jeigu nesportuoji?

skaiciau kad padeda ir nesportuojant, bet pati tai eisiu sportuot, noriu daugiau svorio numesti
Atsakyti
QUOTE(rasa.rasyte @ 2014 02 22, 15:29)
nusprendziau isigyti sita papilda MaxxWin L-Carnitine 110 000 1000 ml + Synephrine Maxx 60 tab. NEMOKAMAI, bandysiu numesti nereikalingus kilogramus smile.gif

pakuote eina i pabaiga, bet veidrodyje jau matosi rezultatas.. ir svarstykles rodo jog pavyko numesti 3kg. pirksiu dar viena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa.rasyte @ 2014 03 24, 14:58)
pakuote eina i pabaiga, bet veidrodyje jau matosi rezultatas.. ir svarstykles rodo jog pavyko numesti 3kg. pirksiu dar viena  thumbup.gif

Esu gerusi L-karnitina sios firmos, visai nieko, o ir kaina gera, kai toks kiekis. Bet Amix'o man labiau patiko, gal koncentratas didesnis, nes labiau rezultatus jauciau.
O jus turbut su sportu derinate, kad taip rezultatai matosi? Nes be sporto nelabai kas ir matytis turi...

Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 24, 22:17)
Esu gerusi L-karnitina sios firmos, visai nieko, o ir kaina gera, kai toks kiekis. Bet Amix'o man labiau patiko, gal koncentratas didesnis, nes labiau rezultatus jauciau.
O jus turbut su sportu derinate, kad taip rezultatai matosi? Nes be sporto nelabai kas ir matytis turi...

krosiukus dabar begioju vakarais, mityba prisiziuriu. apetitas sumazejes siek tiek ir energijos daugiau, cia gal nuo to synephrine kur nemokamai duoda prie karnitino.

maciau tam puslapyje yra du amix produktai su karnitinu, carnilean ir carniline.. kuri bandei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa.rasyte @ 2014 03 25, 14:17)
krosiukus dabar begioju vakarais, mityba prisiziuriu. apetitas sumazejes siek tiek ir energijos daugiau, cia gal nuo to synephrine kur nemokamai duoda prie karnitino.

maciau tam puslapyje yra du amix produktai su karnitinu, carnilean ir carniline.. kuri bandei? smile.gif

Carniline wink.gif
Atsakyti
Sveiki. O kur perkate karnitina? Kur pigiau? Ir kuri rekomenduojate? Begioju krosiuka. Planuoji nuo griuodzio1 i sporto kluba. Jau noreciau ji tureti:-)
Atsakyti