Įkraunama...
Įkraunama...

L-karnitinas

QUOTE(Nidulia @ 2013 04 08, 21:05)
suprantu, jau kai prispiria, tai reikia cia ir dabar pat:)

tai jau taip biggrin.gif
Atsakyti
Kurios geret karnitina, gal galit pasidalinti patirtimi, skaiciau,kad turi nemazai teigiamo poveikio organizmui, mazina nuovargi,stiprina sirdi ir tt. Ar juntamas koks bendras poveikis savijautai ar tik tiek kad is riebalu ima energija ?
Atsakyti
Juk bendroje info yra rasoma, kam reikalingas L karnit. Ji net vaikams duoda su sutrikusiu augimu. Energija sportuojantiems, sunkiai dirbantiems, besimokantiems, istverme treniryojantis, deginant riebalini sluoksni ir t.t. Merginos, juk kartais galima pasigooglinti ir per pusvalandi rasti pilna info apie dominant dalyka. Arba paskaityti kelias temas atgal.
As dabar geriu, nes man labia sunkus sis pavasaris, ziema sirgau nemazai, tai visa pavargusi, paliegusi, be energijos. Man jis priduoda energijos ir zvalumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 09 balandžio 2013 - 11:49
as geriu toki 20 min pries sporta, valanda ant elipsninio, plius pratimai. Man labai jis patinka. thumbup.gif
Atsakyti
As puikiai suprantu kam skirtas carnitinas, ir sito neklausiau! klausiau is praktines patirties,butent ji gerusiu atsiliepimu, ar jaucia poveiki gera ar nejaucia ir t.t. o ne nurasymo nuo info internete apie carnitina. Tam si tema ir skirta !
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2013 04 10, 09:37)
as geriu toki 20 min pries sporta, valanda ant elipsninio, plius pratimai. Man labai jis patinka.  thumbup.gif

o kiek ten porciju butelaityje?
sudetis tai neblizga naturalumu:)
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2013 04 10, 12:00)
As puikiai suprantu kam skirtas carnitinas, ir sito neklausiau! klausiau is praktines patirties,butent ji gerusiu atsiliepimu, ar jaucia poveiki gera ar nejaucia ir t.t. o ne nurasymo nuo info internete apie carnitina. Tam si tema ir skirta !

jei nors viena tema paskaitytumet, rastumet merginu atsiliepimus, kaip joms padeda karnitinas. Ar jos turetu is naujo surasyti tuos pacius atsiliepimus po jusu postu vien del to, kad jus nenorite panarsyti po tema ir rasti atsakymus I savo klausima. Juk atsakymai yra, tik perskaityti juos reikia?? 4u.gif
Atsakyti
Senesnius atsiliepimus galima paskaityti, bet naujos diskusijos taip pat labai gerai 4u.gif Jeigu tik googlinsim ir skaitysim senus postus, tema numirs biggrin.gif
Man būtų įdomu sužinoti, kaip jaučiasi tos, kurios vartojo l karnitiną ir nustojo. Ar svoris nepaaugo? blush2.gif g.gif iš viso, pajuto organizmas kažkokį skirtumą? g.gif
Atsakyti
Jus teisi, galima ir neskaityti nei sios temos, nei senesniu. bet tada ir atsakymu jokiu nerasite. Diskusija po truputi vystisi, tai uzklauseja, nenorinti pasiskaityti atgalines temas, labia ilgai lauks atsakymo I savo klausima:)
Ir man rupejo, kaip cia sekasi vkarnitini vartotojoms, tai pusantros temos atgal paskaiciau ir labia daug ka suzinojau is merginu pasakojimu ir atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2013 04 10, 09:37)
as geriu toki 20 min pries sporta, valanda ant elipsninio, plius pratimai. Man labai jis patinka.  thumbup.gif

ir as toki pat nusipirkau sitoje pat parduotuveje,n uejau pirkti visai kitokio,o pardavejas labai isgyre si,tai kazkaip ir nusipirkau,ten parasyta gerti po 15ml,bet pardavejas pasiule gerti geresniam efektui po 20ml,kolkas tik sia savaite pradejau vartoti,tai poveikiams rodytis tikrai dar per anksti:)
QUOTE(Galinti @ 2013 04 10, 16:23)
Senesnius atsiliepimus galima paskaityti, bet naujos diskusijos taip pat labai gerai 4u.gif  Jeigu tik googlinsim ir skaitysim senus postus, tema numirs biggrin.gif [B]
Man būtų įdomu sužinoti, kaip jaučiasi tos, kurios vartojo l karnitiną ir nustojo. Ar svoris nepaaugo?  blush2.gif  g.gif iš viso, pajuto organizmas kažkokį skirtumą?  g.gif

thumbup.gif teisingai ,reikia bendrauti ,jai nieks nerasytu, nebutu ir forumu:)
Atsakyti
zwezda0702, o nesijaucia, kad energijos daugiau pripludo?? Nebent jus ir be karnitino buvote pilna energijos ir jegu smile.gif
Atsakyti
jau apie menesi geriu acetyl l-karnitina. mazdaug pora val iki sporto, bet as ji geriu tik tom dienom, kai sportuoju. t.y. apie 4k per savaite. bet pagalvojau, kad reiketu kas ryta isgerti, nes dirbu aktyvu darba, tai gal ir dirbant koks efektas dasidetu. tiesa, jauciu padidejusi apetita, nzn ar nuo jo. plius 1kg priaugo cool.gif
Atsakyti
aktyvus darbas-zinoma sportas:) Neziurekite I priaugusi kilograma, apimtis ziurekite. Juk jus sportuojate, raumenukas auga. O raumenukas sveria nemazai, todel svarstykles gali rodyti didesni svori, bet realiai-jusu formos liekneja, grazeja.
Atsakyti