Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(invisible_shadow @ 2006 05 19, 21:08)
O ka atsakyti kai zmogus paema tavo daikta,kurio tau siuo metu reikia ir jei paklausiu "O kas leido?" (ar pan.),sako,o taves niekas ir neklause  doh.gif

reikia sakyti:
kita karta malonek paklaust ir paprasyt. man nepatinka kai mano daiktus be mano atsiklausimo kas nors ima.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 05 18, 11:50)
gal patarsite, ką atsakyti, kai pamatę žmonės pradeda sakyti: "oj, kokia tu mažutė, oj kokia tu lieknutė, tu ką, visai nieko nevalgai?" ph34r.gif  devil.gif

nekenčiu tokių žmonių
kodėl aš niekada niekam nesakau: kokia tu sora, kokia tu dramblė, t.t.

Kai buvau jauna, mane irgi erzindavo tekstai, kurie būdavo nuo "lieknutė" iki "vaikštantis skeletas" ir dar blogiau. Sportavau, turėjau gerus raumenis, bet lašiniuotėms tai buvo nė motais.

O dabar atėjo mano valanda. Esu vis dar liekna.

Gali itint įkyrėjusių personų paklaust kaip jos maitinasi, kad joms taip gerai sekasi augintis svorį. Žiauru, bet užtils kuriam laikui, kol pyks.
Atsakyti
Jei taves kasnors paklaus to, ko nenoretumei atsakyti, nusisypsok ir paklausk: "Kodel tu tai nori zinoti?"
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 05 19, 22:08)
O ka atsakyti kai zmogus paema tavo daikta,kurio tau siuo metu reikia ir jei paklausiu "O kas leido?" (ar pan.),sako,o taves niekas ir neklause  doh.gif

Natūraliai atsakyčiau - tai aš pastebėjau, kad neklausė, todėl ir klausiu, o kodėl? Sakinio galas nuskambėtų pakankamai echydnai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gegužės 2006 - 19:56
nu Noa atsakymai tai kaip visada - snogšibatelni lotuliukas.gif thumbup.gif

o aš tai ir iš pirkėjos pusės noriu pasiskųst ax.gif Labai retai, bet tenka grąžint kokį daiktą. Pvz, padovanojo močiutė mūsų mergičkai kelnes 114 cm, o ji kokių 74. Nunešėm net nematavę tam pačiam maišely, tai bandė aiškint, kad naudotos. Nežinau, kas įtarė, kad jas naudojo, gal aš blink.gif Arba kartą nusipirkau batus, parsinešiau, užsidėjau kambary ir supratau, kad man tik pasirodė, kad mano 40-41 išmieros lapcei tiks ir 39 dydis. Labai nemalonu grąžint, bet ką daryt? Kitą dieną nunešiau, tai vėlgi - "naudoti, kokie nešvarūs, tikrai naudoti". Lentynoje, beje, gulėjo dar purvinesni. Teko atsakyt - tai kokio velnio pardavinėjat nešvarius batus?? suveikė tongue.gif

Atsakyti
Aš šiandien per filmą gerą frazę išgirdau:
"tu man sakai, ar kalbiesi su savo nematomu draugu?" lotuliukas.gif
tinkamoj situocijoj gerai skambėtų biggrin.gif
Atsakyti
Kai man ką sako padaryti:

1. Skubu įsibėgėjus.
2. Ką dar? Gal butą baldais apstatyt?
Atsakyti
Visada galima patylėti.O vėliau nukreipti kalbą kita linkme. Tai irgi pasirinkimas.
Atsakyti
Patarkit, mergaitės, ką pasakyt kaimynui, nušovusiam mano šunį, nes žodžių tikrai neturiu šiuo atveju. Aišku galėčiau aprėkt ir t.t., bet norėtųsi kažkaip kitaip truputį. Jūs kiek paskaičiau visos naglų visokių kalbų susigavojat, man tikrai praverstų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak @ 2006 06 02, 12:38)
Patarkit, mergaitės, ką pasakyt kaimynui, nušovusiam mano šunį, nes žodžių tikrai neturiu šiuo atveju. Aišku galėčiau aprėkt ir t.t., bet norėtųsi kažkaip kitaip truputį. Jūs kiek paskaičiau visos naglų visokių kalbų susigavojat, man tikrai praverstų. 4u.gif

blink.gif o del ko jis taip padare? Kerstas ar rimta priezastis? Nuo to priklauso ka atsakyti...
Atsakyti
QUOTE(elimak @ 2006 06 02, 12:38)

Jeigu tas šuo jam nieko nepadarė, tada geriausiai būtų duot į snukį. Jokios linksmos kalbos čia nepadės. O jei šuo, pvz. įkando jo vaikui, tada irgi ne kažką pasakysi g.gif

Gerai grange sako, aplinkybių reikia.
Atsakyti
Na šuo tikrai nieko blogo jam nepadarė; tiesiog per medžiotojų vakarėlį sumąstė vyrukai pasilinksmint, kai atsibodo šaudyt į skarbonkes, sumąstė į judantį taikinį, šunį.
Atsakyti