Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(Noa @ 2006 06 02, 17:58)
Jeigu tas šuo jam nieko nepadarė, tada geriausiai būtų duot į snukį. Jokios linksmos kalbos čia nepadės. O jei šuo, pvz. įkando jo vaikui, tada irgi ne kažką pasakysi g.gif

Gerai grange sako, aplinkybių reikia.

Vaikų tas vyrukas neturi; mūsų šuo labai ramus, niekad ten į kojas kaimynams nesikabina, dažniausiai būna kieme uždarytas. Nakvoja šuo namuose, todėl kaltint, kad naktim neduoda miegot irgi negalima. Maksimum ką galėjo padaryti, tai prie kaimyno golfo koją pakelti. Kvailiausiai tai, kad, kai tėtė aiškintis nuėjo (galvoja, prieš rašant policijoje pareiškimą, reik ir jų išklausyt), kaimynas sunešė kelis šautuvus, kuriuos turi, ir aiškina, kad tokių kulkų jis neturi (kulkas veterinaras išėmęs atidavė). Mes liudininkų neturim, bet ne kokioj Čikagoj gi gyvenam, kur šaudymas labai dažnas reiškinys, ir jei vakare girdėjom šuvius ir ta patį vakara šuo grįžta peršautas, nereikia dideliu genijumi būt, kad suprastum, kas ir kaip. Ir kas pikčiausia, pats turi tris šunis, visi durni kaip nežinia kas, kabinas nuolat į kojas, vaikams neleidžia dviračiu gatvelėje pravažiuot, mūsų pievelė nuolat 'trešia', visas kojines kaimynų suneša ir šiaip kaulus slepia.
Atsakyti
Jei jau neturi , ką pasakyti, gal geriau patylėt, kad nesuvemt , ko nors laaaabai neprotingo. 4u.gif
Atsakyti
kai baigiasi žodžiai,prasideda muzika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak @ 2006 06 03, 17:49)
Vaikų tas vyrukas neturi; mūsų šuo labai ramus, niekad ten į kojas kaimynams nesikabina, dažniausiai būna kieme uždarytas. Nakvoja šuo namuose, todėl kaltint, kad naktim neduoda miegot irgi negalima. Maksimum ką galėjo padaryti, tai prie kaimyno golfo koją pakelti. Kvailiausiai tai, kad, kai tėtė aiškintis nuėjo (galvoja, prieš rašant policijoje pareiškimą, reik ir jų išklausyt), kaimynas sunešė kelis šautuvus, kuriuos turi, ir aiškina, kad tokių kulkų jis neturi (kulkas veterinaras išėmęs atidavė). Mes liudininkų neturim, bet ne kokioj Čikagoj gi gyvenam, kur šaudymas labai dažnas reiškinys, ir jei vakare girdėjom šuvius ir ta patį vakara šuo grįžta peršautas, nereikia dideliu genijumi būt, kad suprastum, kas ir kaip. Ir kas pikčiausia, pats turi tris šunis, visi durni kaip nežinia kas, kabinas nuolat į kojas, vaikams neleidžia dviračiu gatvelėje pravažiuot, mūsų pievelė nuolat 'trešia', visas kojines kaimynų suneša ir šiaip kaulus slepia.

mastau.gif vistiek cia kazkas neaisku.. Tai jusu suniukas mire? Kaip bebutu, turejo buti tam priezastis, negali juk nei is sio nei is to imti ir sauti i suni! Arba kazkokiu konfliktu jus su kaimynu turit,ir taip kersijo, arba kazka suo padare,ko jus nezinot....nes kitaip man tikrai nesuprantama,kodel jis taip padare! schmoll.gif O tai kaip teisinosi kaimynas? Ka jis sake?
Ka tokiu atveju pasakyti... g.gif sunku spresti,dabar atrodo sakyciau ta ir ta, o realiai viskas gali atrodyti kitaip.. visu pirma, jei 100 proc nesi garantuotas,kad tai jo darbas, gali apkaltinti zmogaus uzsipuolimu.. Bet jei zinociau,kad tikrai mano kaimynas nusove mano suni, tikrai nepagaileciau "graziu" zodziu... Palinkeciau, kad jis kada nors ta pati jausma isgyventu, kai netenka ko nors, ka ilga laika mylejo... verysad.gif
Atsakyti
nu jei tau ka sako negero apie tave,gali atsakyti " a man p***** as is kaimo " tongue.gif o del suns tai patariu nusaut kaimyno suni..
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2006 06 11, 14:22)
o del suns tai patariu nusaut kaimyno suni..

Va cia tai ne schmoll.gif Nekaltas juk suo kad jo toks seimininkas ax.gif
Atsakyti
O man dzin butu..Nusauciau ir negaileciau, be to jei tas suo dar ir kandziojasi tai juo labiau.. Bet as taip ramiai nesedeciau su tuo kaimynu taip pasnekeciau,kad pasigailetu gimes..
Atsakyti
niu jei reik apibūdint situaciją tai sakau jaučiu, kad kažkur kyšo asilo ausys, o jei reik atsikratyt pašnekovo tadu supoteriuoju visos tavo mintys yra subjektyvios, o tai kas yra subjektyvu iš anksto yra neteisinga. paprastai suveikia mano naudai, o dar labai gerai yra nutaisyt rimtą veido išraišką, ir kiek ironiškai paklasut ar tu tuo įsitikines -us veiksminga, o jei žmogus dar neatstoja ir bando savo juokelius skaldyt pasiulau pažiūrėt naujų multikų, nes tipo jo bajeriai jau pasenę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 11 birželio 2006 - 21:39
QUOTE(Hearta @ 2006 06 11, 21:34)
O man dzin butu..Nusauciau ir negaileciau, be to jei tas suo dar ir kandziojasi tai juo labiau.. Bet as taip ramiai nesedeciau su tuo kaimynu taip pasnekeciau,kad pasigailetu gimes..

Trūksta žodžių tau ką nors ir atsakyt... unsure.gif negi tu visai nesupranti, kad šuns charakteris priklauso nuo šeimininko, ir jei tavo kaimynas nušovė tavo šunį, tai tu ne jo šunį šauk, o patį kaimyną - visus likusius, tarp jų ir savo šunį išgelbėsi...
Atsakyti
O ka atsakyti i toki daznai uzduodama klausima,kaip sekasi?ar kas geresnio? Niu cia tiems,kuriems nepulsi to ir ano pasakoti ? smile.gif

Arba kaip maloniai sutikti patinkanti zmogu?Ne tik,kad malonu tave matyti...kaipnors mandriau 4u.gif kartais ir pritruksta tu zodeliu... blush2.gif
Atsakyti
Mano draugė rusistė kartą iškrėtė gerą bajerį. Ji labai rimta, solidi. 45 metų mokytoja. Kartą per pamoką vienas mokinys ( vyresnių klasių, jei ką) kitą garsiai per visą klasę pasiuntė na... Mokytoja drasiai ir aiškiai išpyškino: ,, H... - ne paravoz - vsech neperesiadeš" ir liepė su žodynu išsiversti blush2.gif . Sakė, reakcija buvo nepakartojama: visiems žabtai atkrito, nes, matyt, suprato. Ką ten mokiniai, aš ne amžiais nebūčiau patikėjus, kad ji taip galėtų lotuliukas.gif . Bet turbūt pasakė vietoj, nes po to įvykio jos autoritetas nesumažėjo, bet išaugo.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2006 07 01, 23:19)
Mano draugė rusistė kartą iškrėtė gerą bajerį. Ji labai rimta, solidi. 45 metų mokytoja. Kartą per pamoką vienas  mokinys ( vyresnių klasių, jei ką) kitą garsiai per visą klasę pasiuntė na... Mokytoja drasiai ir aiškiai išpyškino: ,, H... - ne paravoz - vsech neperesiadeš" ir liepė su žodynu išsiversti blush2.gif . Sakė, reakcija buvo nepakartojama: visiems žabtai atkrito, nes, matyt, suprato. Ką ten mokiniai, aš ne amžiais nebūčiau patikėjus, kad ji taip galėtų lotuliukas.gif . Bet turbūt pasakė vietoj, nes po to įvykio jos autoritetas nesumažėjo, bet išaugo.

GERAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti